به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، معاونیان، عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص طرح سامانه پایش نوسانات جریان حرکتی نخ و با اشاره به مبحث عیب یابی سیستم های نساجی گفت: ارتباط با سیستم برای شناخت رفتارهای آن و چگونگی ارتباط برای تغییر وضعیت سیستم از مباحث رشته مهندسی مکانیک می باشد.
وی با بیان اینکه وضعیت سنجی هر سیستمی باید متناسب با هزینه های آن سیستم باشد، افزود: اگرچه در شرایط صنعتی دنیا، برای هر سیستم پیشرفته ای از تجهیزات گران قیمت استفاده می شود، اما تلاش این طرح بر این است که هزینههای سیستم متناسب با نوع سیستم کاهش یابد.
معاونیان با ابراز تاسف از اینکه صنعت نساجی به عنوان یک صنعت قدیمی، مورد توجه قرار نگرفته است، تصریح کرد: واردات ما در صنعت نساجی به علت عدم وجود کیفیت، دقت و ظرافت در بافت پارچه است.
عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به کمک دستگاه یادشده به بالا بردن کیفیت تولید پارچه گفت: با استفاده از این دستگاه در صنعت نساجی، در صورت تغییر شکل حرکت نخ، دستگاه سیگنالی به سیستم فرستاده و اپراتور را از بروز مشکل آگاه می کند.
وی با بیان اینکه تولید پارچه یکنواخت و یکسان می تواند محصول خوب و رقابتی تولید کند، تصریح کرد: این طرح می تواند قدمی کوچک و کم هزینه برای این مهم باشد.
معاونیان در خصوص تولید انبوه این طرح ابراز امیدواری کرد: این طرح در پارک علم و فناوری تعریف شده است و در صورتی که مورد حمایت مالی قرار گیرد می تواند در صنایع نساجی و کارگاه های کوچک مورد استفاده قرار گیرد.
طرح یاد شده در تاریخ 12 مهر 93 و به شماره ثبت 83970 در سازمان ثیت اسناد و املاک کشور به ثبت رسیده است.
لازم به ذکر است، این طرح با همراهی محمد احسان مومنی هروی، محمد اسماعیل یزدانشناس و سعید شیخ زاده نجار، از اعضای هیأت علمی گروه مهندسی نساجی دانشگاه آزاد انجام شده است.