به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، حمید درفشی گفت: تغذیه نوزاد با شیر مادر از سندرم خطرناک و مرگ ناگهانی نوزاد تا حد امکان جلوگیری می کند و باعث تقویت عملکرد ریه های نوزاد شده و از مشکلات تنفسی نیز جلوگیری می کند.
وی افزود: شعار امسال هفته جهانی شیر مادر بر حمایت از تمامی مادران شاغل، برای تلفیق کار و پرورش کودک تاکید می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز تصریح کرد: هر ساله متخصصان در سراسر جهان، بر اهمیت تغذیه با شیر مادر تاکید می کنند و با تعیین شعاری توجه مسئولان را به آن جلب می کنند و شعار امسال این توجه را به سمت مادران شاغل معطوف کرده است.
درفشی افزود: حمایت از زنان شیرده شاغل و ایجاد توازن بین کار و شیردهی، حضور نیروی کار پر تحرک، سالم و قوی را در جامعه گسترش می دهد.
وی ادامه داد: مادر شیرده شاغل باید از مرخصی کافی زایمان، مرخصی ساعتی شیردهی، ساعت های کار قابل تغییر و انعطاف یا شیفتی، مهد کودک و تسهیلات لازم از جمله امنیت شغلی برخوردار باشد.
این مقام مسئول با بیان اینکه اجرای این سیاست ها در محل کار هم به سود مادر و نوزاد و هم به سود جامعه خواهد بود، بیان داشت: کودکی با شیر مادر تغذیه می شود کمتر دچار بیماری شده و در نتیجه هزینه های مراقبت های بهداشتی و درمانی در جامعه کاهش می یابد و میزان ابتلا و مرگ و میر کودکان کمتر می شود.
درفشی در پایان یکی از چالش های موجود در استان البرز را نبود بانک اطلاعاتی از تعداد زنان شاغل عنوان کرد و گفت: یکی از اقدامات انجام شده در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز، تعامل با ادارات و ارگان های ذی ربط در راستای شناسایی زنان شاغل شیرده است.