به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام صالحی امروز در مراسم روز کارمند در جمع کارمندان دانشگاه فردوسی تصریح کرد: کسانی که نگاه راهبردی دارند، میدانند که در هر موقعیتی که قرار میگیرند پس از شناسایی نقاط ضعف و قدرت باید به دنبال تهدیدها و فرصتها نیز باشند.
وی ادامه داد: کارمندی در نظام جمهوری اسلامی ایران و آن هم در مکانی که نخبگان علمی و سرمایه سازان کشور را تربیت میکند، تهدیدها و فرصتهای بسیاری را برای افراد به وجود میآورد که باید به آنان توجه داشت.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی عدم مدارا با مردم را یکی از تهدیدهای کارمندی دانست و گفت: همچنین با توجه به اینکه کارکنان دانشگاه در یک محیط علمی و آکادمیک مشغول خدمت هستند، باید نسبت به روز بودن خود کوشا باشند.
حجت الاسلام صالحی توجه به حلال و حرام خواری را یکی دیگر از نکات بسیار مهم در مسئله کارمندی دانست و بیان داشت: حرام خواری منحصر به سرقت و رشوه نمیشود، بلکه بیدغدغه بودن در هر سمتی که در آن مشغول به کار هستیم، حرام خواری است.
وی در ادامه بر مسئله اخلاق مداری تاکید و ضمن بیان اینکه چنانچه عقل نباشد علم نیز خواهد سوخت، تصریح کرد: باید مراقب بود در جهت رفع نیازمندیهای افراد، خدشهای به انسانیت آنان وارد نشود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی گفت: چنانچه اخلاق را تنها در بُعد فردی رعایت کنیم و آن را وارد جامعه و محل خدمت خود نکنیم، شاهد جامعه اسلامی نخواهیم بود؛ بنابراین مدیران و کارکنان باید در فرآیندهای سازمانی به مسئله اخلاق توجه کنند.
حجت الاسلام صالحی در بخش دیگری از سخنان خود مدرک گرایی را یکی از آسیبهای جامعه نامید و ابراز داشت: جو جامعه به گونهای است که مردم مدرک را تنها معیار سنجش افراد میدانند؛ در صورتی که امام راحل در تعریف شهید رجایی فرمودند رجایی عقلش بیشتر از علمش است.