کد خبر:۴۳۶۶۲۷
رئیس مرکز تخصصی نماز در کشور:

متدینین ما دغدغه دین یاری ندارند

رئیس مرکز تخصصی نماز در کشور ضمن تاکید بر اقامه نماز در جامعه گفت: متاسفانه متدینین ما در راستای ترویج نماز دغدغه‌ای ندارند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت الاسلام محمدصادق کفیل در همایش اندیشه های آسمانی در دانشگاه فرهنگیان مشهد بیان داشت: نماز امر واجبی است که به وسیله آن آدمی به کمال می رسد و رحمت خدا را نصیب خود می کند؛ زمانی که پیامبر اکرم (ص) وارد مدینه شدند، در ابتدای حکومت خود مسجدی بنا نهادند و اقدام به ترویج و اقامه نماز نمودند و از این طریق بهترین حاکمیت را ایجاد کردند.

 

وی ضمن بیان اهمیت نماز گفت: نماز محور تبلیغی همه انبیا و ائمه بوده است و حضرت مهدی (عج) در زمان ظهور خود و ایجاد حکومت جهانی از اهرم نماز و اعجاز خداوند کمک می گیرد.

 

کفیل با بیان اینکه متاسفانه وضع نماز در کشور ما مطلوب نیست، اشاره داشت: اقامه نماز سبب ایجاد امنیت و آرامش کامل در جامعه می شود.

 

وی ابراز داشت: نفس اماره شیطان و نیز دنیا سه دشمن آدمی هستند، ولی همین نماز است که نفس اماره را به مطمئنه تبدیل می کند و تنها چیزی که شیطان را به زمین می زند، همین نماز است.

 

رئیس مرکز تخصصی نماز در کشور تصریح کرد: جامعه متدینین و نیز تعداد مساجد و کانون های مذهبی ما در کشور فراوان است، ولی متاسفانه متدینین ما دغدغه دین یاری را ندارند و نسبت به ترویج و اقامه نماز در جامعه کوتاهی کرده اند. ما از متدینین و گروه های مذهبی انتظار داریم که این وظیفه را در جامعه به طور مطلوب و به نحو احسنت به انجام برسانند.

 

وی ضمن تاکید بر اقامه نماز توسط متدینین عنوان داشت: اقامه نماز بدین معنا نیست که فرد دلخوش به طاعت و نماز خود باشد، بلکه فرد متدین باید نماز را در جامعه تبلیغ کند و خداوند نیز در قرآن نسبت به این مهم تاکید زیادی دارد.

 

وی در بیان راه های تبلیغ نماز ابراز داشت: امید دادن افراد در زندگی یکی از این روش هاست، چرا که مهمترین دلیلی که فرد نسبت به خواندن نماز شب و یا خواندن به نماز ائمه در طول هفته و یا دیگر مستحبات کاهلی می کند، همین ناامیدی است؛ لذا فرد با امید به رشد معنوی می رسد.

 

کفیل صبر و استقامت را یکی از راه های دین یاری و تبلیغ دین عنوان کرد و افزود: تارکین صلاة بیشتر مشکل روحی و روانی دارند و نمی توانند در برابر مشکلات استقامت کنند.

 

وی بیان داشت: گرفتار روزمرگی دنیوی و هوای نفس مانع دین یاری می شود؛ لذا برای تبلیغ دین مبین اسلام باید خود را از این روزمرگی ها آزاد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار