کد خبر:۴۳۷۹۵۲
نخستین گردهمایی دانش آموختگان دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان-۴؛

نَفس خود را به نصیحت شنیدن عادت بدهید/ خدا گرفتاری می‌دهد تا با خودش خلوت کنید

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه منابع طبیعی گرگان گفت: بقای انسان در خط معنویت این است که نفس خود را به وعظ و نصیحت عادت بدهد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان، حجت الاسلام علی نامدار، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان ظهر امروز در نخستین گردهمایی دانش آموختگان این دانشگاه که در تالار خلیج فارس پردیس منابع طبیعی برگزار شده بود، گفت: امام جواد (ع) زحمت‌های زندگی را از توفیقات الهی برشمردند و قطعا آنان که در عرصه این دانشگاه متحمل زحمت و تلاش شدند نیز از توفیق الهی بهره برده‌اند.

 

وی افزود: بقای انسان در خط معنویت این است که نفس خود را به وعظ و نصیحت عادت بدهد و از این جهت اساتید نقش واعظ و نصیحت کننده دانشجو را به عهده دارند و به تبع آن نقش بسزایی در سلامت معنوی دانشجویان بازی می‌کنند.

 

نامدار با بیان فرازی از سخنان حاج اسماعیل دولابی خطاب به دانش آموختگان تصریح کرد: هر کسی در زندگی گرفتار است در واقع گرفته یار است هر وقت در زندگی‌تان گیری پیش آمد بدانید خدا کرده است سریع بروید با او خلوت کنید و بگویید چه کارم داشته‌ای که صدایم کرده‌ای؟

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان طی نصیحتی دیگر به دانش آموختگان عنوان کرد: سعی کنیم کارهای خوب را تکرار کنیم، تکرار کارهای خوب تبدیل به عادت می‌شود و از عادت به عبادت رسیده و در نهایت معرفت بدست خواهد آمد.

 

حجت الاسلام نامدار در پایان گفت: در معارف دینی مطالب زیادی در خصوص مباحث کشاورزی وجود دارد که با تلاش زحمت کشان این عرصه این علوم در دانش نامه‌ای با قعطات بزرگ تحت عنوان «دانشنامه علوم کشاورزی در معارف دینی و تمدن ایرانی» به چاپ رسیده است که خواندن آن خالی از لطف نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار