به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محسن حیاتی بعد از ظهر امروز در نشست خبری که با حضور سه دانشجوی نمونه کشوری دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: کمرنگ بودن ارتباط بین دانشگاه و صنعت بهعنوان یکی از خلاءهای بزرگ کشور است و در صورتیکه حلقه ارتباطی بین دانشگاه و صنعت تکمیل شود، بسیاری از مسائل مربوط به حوزه اشتغال برطرف خواهد شد.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: انتخاب دانشجوی نمونه کشوری از بین ۱۵۳ دانشجوی ۳۶ دانشگاه کشور انجام شد و در نهایت ۴۰ نفر از ۲۴ دانشگاه کشور در بخش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بهعنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شدند.
به گفته حیاتی، سه نفر از این برگزیدگان دانشجوی دکترای دانشگاه رازی کرمانشاه هستند که انتخاب این دانشجویان نمونه براساس شاخصهای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه معیارهای انتخاب دانشجوی نمونه در بخش پژوهش تعداد مقالات ISI، مقالات کنفرانسی و پروژههای پژوهشی دانشجویان است، گفت: در بخش آموزشی نیز معدل مقاطع مختلف تحصیلی دانشجویان مد نظر بود و در سایر بخشها نیز میزان فعالیت دانشجویان در سطح دانشکده معیار ارزیابی دانشجویان نمونه بوده است.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه خاطرنشان کرد: دانشگاه رازی کرمانشاه با داشتن سه دانشجوی نمونه از حیث تعداد دانشجویان نمونه کشوری رتبه دوم کشور را در اختیار دارد که دو نفر از این دانشجویان، دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه رازی هستند.
به گفته حیاتی، برای پررنگتر شدن ارتباط بین دانشگاه و صنعت، میتوان به معرفی ظرفیتها، توانمندیها و قابلیتهای موجود در دانشگاهها پرداخت و از این طریق گامی برای تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه برداشت.