به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سنماری، معاون عمرانی دانشگاه بینالمللی امامخمینی (ره) حوزه آموزش عالی را عرصه ای مهم و ماندگار برای مشارکت مردم و خیرین دانست و گفت: خیرین می توانند با سرمایه گذاری در بخش های مختلف دانشگاه در پیشرفت و اقتدار علمی آن نقش موثری ایفا کنند.
وی با اشاره به طرح های مختلف عمرانی از احداث و بهره برداری از سلف سرویس مرکزی دانشگاه خبر داد و افزود: این غذاخوری پس از چند سال رکود ساخت در ۳۷۰۰ متر مربع و با بیش از ۴۰ میلیارد ریال اعتبار احداث و در سال جاری مورد بهره برداری قرار گرفت.
معاون عمرانی دانشگاه بینالمللی امامخمینی (ره) تصریح کرد: دانشکده معماری و شهرسازی یکی از طرح هایی است که پس از چند سال رکود ساخت با ۲۲درصد پیشرفت فیزیکی و بیش از هشتاد میلیارد ریال از محل اعتبارات تخصیصی دولت تا پایان سال آتی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
سنماری بیان داشت: پروژه دیگری که در حال تصویب نقشه های اجرایی است دانشکده علوم و تحقیقات اسلامی است و احداث آن در سال جاری در زمینی با ۵۰۰۰ متر مربع زیربنا آغاز می شود.
وی ادامه داد:مجموع کل فضاهای عمرانی دانشگاه ۱۵۰هزار متر مربع است که با ساخت و بهره برداری از دو دانشکده معماری و شهرسازی و علوم و تحقیقات اسلامی ۱۰هزار متر مربع دیگر به این فضاها افزوده می شود.
معاون عمرانی دانشگاه بینالمللی امامخمینی (ره) همچنین از احداث و راه اندازی پنج باب مغازه دانشجویی در دانشگاه خبر داد و گفت: این مکان ها به منظور تامین نیازهای دانشجویان در مجتمع خوابگاه ها (سایت ۲۴ هکتاری) تا پایان شهریورماه به بهره برداری می رسند.
سنماری در ادامه تغییر کاربری سلف سرویس دانشکده فنی و مهندسی را از دیگر طرح های عمرانی دانشگاه در سال جاری عنوان کرد و ادامه داد: این پروژه با توجه به راه اندازی سلف سرویس مرکزی دانشگاه از سال جاری به فضای آموزشی این دانشکده اضافه شد.
وی با اشاره به تعمیر و بهسازی خوابگاه های دانشگاه تصریح کرد: در اردیبهشت ماه هرسال برنامه ریزی جهت تعمیرات اساسی ابنیه و تاسیسات دانشگاه انجام و تا پایان سال تحصیلی و خروج دانشجویان از خوابگاه ها برنامه اجرایی آن عملیاتی و تا حضور مجدد دانشجویان ادامه می یابد.
معاون عمرانی دانشگاه بینالمللی امامخمینی (ره) بیان داشت: امسال نیز در این راستا یک خوابگاه دخترانه و یک خوابگاه پسرانه در دانشگاه مرمت و بهسازی شد و سایر خوابگاه ها نیز در حد تعمیرات جزیی مورد اصلاح قرار گرفتند.
سنماری بهسازی منازل اساتید، مبلمان و فضای دانشگاه، تجهیز وسایل ورزشی و تعمیر و نگه داری تاسیسات و فضای سبز و بهسازی و نقاشی مسجد دانشگاه را نیز از دیگر اقدامات معاونت امور عمرانی دانشگاه، پیش از آغاز سال تحصیلی جدید ذکر کرد.
وی بیان داشت: سال گذشته بیش از ۴۰میلیارد ریال از درآمدهای اختصاصی دانشگاه به حوزه عمرانی اختصاص یافت.
معاون عمرانی دانشگاه بینالمللی امامخمینی (ره) با اشاره به اهمیت امکانات رفاهی و نقش آن در ایجاد انگیزه و برطرف شدن دغدغه های معیشتی دانشجویان گفت: با توجه به اهمیت این امکانات از یکسو و ناکافی بودن اعتبارات دولتی از سوی دیگر خیرین نقش موثری در توسعه چنین امکاناتی دارند.