آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۳۴۳
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد:

الصاق الزامی جدول ارزش تغذیه‌ای بر روی تمامی مواد غذایی

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: تا پایان سال جاری تمامی محصولات غذایی موجود در بازار مصرف، باید جدول ارزش تغذیه‌ای داشته باشند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از یزد، محمد حسین مصدق با اشاره به ارش‌های غذایی گفت: سازمان غذا و داروی کشور، تهیه و الصاق برچسب ارزش تغذیه‌ای را بر روی تمامی مواد غذایی، اجباری کرده و تا پایان سال جاری تمامی محصولات غذایی موجود در بازار مصرف، باید جدول ارزش تغذیه‌ای داشته باشند.

 

وی افزود: برجسب تغذیه‌ای الصاق شده، با رنگهای مشخص و به سادگی، اطلاعات موردنیاز را به مصرف کننده ارائه می‌کند. این رنگ‌ها شامل رنگ قرمز، که نشان دهندهٔ مقادیر بیش از حد فاکتور مثل قند، نمک، چربی و یا اسیدهای چرب ترانس است، رنگ نارنجی نشان دهندهٔ آن است که فرآورده در محدودهٔ میانی قرار دارد و رنگ سبز نشان دهندهٔ آن است که فرآورده در منطقهٔ مناسب و سالم قرار گرفته و مردم براحتی می‌توانند با توجه به اطلاعات مندرج بر روی فرآوردهٔ غذایی، در مورد مصرف و استفاده از آن تصمیم گیری کنند.

 

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: الصاق این برچسب و اطلاعات ارزش تغذیه‌ای زمانی صورت می‌گیرد که میزان این فاکتور‌ها در فرآوردهٔ مورد نظر، توسط آزمایشگاه های حوزهٔ معاونت غذا و داروو یا آزمایشگاه های همکار سطح استان و خارج از استان، مورد تایید قرار گیرد.

 

مصدق خاطرنشان کرد: برچسب ارزش تغذیه‌ای بر روی همه محصولات تولید صنعتی و همچنین محصولات واحدهای تولیدی سنتی بزرگ استان که دارای شناسه نظارت هستند، الصاق می‌گرد. همچنین این واحد‌ها توسط مسئول فنی که مورد تایید معاونت غذا و دارو و هم توسط کار‌شناسان حوزه نظارت به صورت منظم مورد پایش و ارزیابی کیفی و کمی قرار می‌گیرند.

 

وی تصریح کرد: به منظور تشویق کارخانجات، جهت تولید محصولات با کیفیت بهترو سالم‌تر، علاوه بر اینکه ارزیابی‌های PRP سالانه، این کارخانجات را مشمول امتیازاتی می‌کند، جهت تمدید پروانه، می‌توانند ۵ سال یکبار مراجعه نموده و چنانچه کارخانجات به سمت تولید محصولات سالم‌تر حرکت کنند، نشان ایمنی سلامت به آن‌ها اهدا شده که علاوه بر نشان استاندارد، با درج بر روی فرآورده، باعث افزایش اعتبار در بین مصرف کنندگان می‌شود و در روز جهانی غذا برندهای بر‌تر مواد غذایی انتخاب و مورد تشویق معنوی قرار می‌گیرند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار