کد خبر:۴۴۷۱۷۴
توسط دانشجوی دانشگاه پیام‌نور مرکز نائین صورت گرفت؛

تولید نانو پوشش آلی معدنی با قابلیت تبدیل تمامی اجسام و سطوح مختلف به مصالح ساختمانی

دانشجوی دانشگاه پیام‌نور مرکز نائین موفق به تولید یک نوع نانو پوشش آلی معدنی با قابلیت تبدیل تمامی اجسام و سطوح مختلف به مصالح ساختمانی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا طاهرزئی، مخترع طرح آلی معدنی باقابلیت تبدیل تمامی اجسام و سطوح مختلف به مصالح ساختمانی، گفت: این اختراع یک نوع نانو پوشش آلی معدنی است که برای کاربردها و سطوح مختلف در صنایع ساختمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به‌ نوعی می‌تواند تمامی اجسام و سطوح را به مصالح ساختمانی تبدیل کند.

 

وی افزود: به‌عنوان‌مثال شما می‌توانید این پوشش را به سطح یک آینه بپاشید و سپس می‌توانید تا پنج سانتی‌متر ملات سیمان و یا گچ را بر روی آن داشته باشید.

 

این دانشجوی مخترع، با اشاره به این‌که ایده این پوشش به خاطر مشکلات صنعت ساختمان و مسائل سبک‌سازی ساختمان به ذهن او رسیده، خاطرنشان کرد: برای ساخت این پوشش بیش از ۲۸۰ نمونه آزمایشگاهی در طول سه سال اخیر تولید کرده‌ام که افزون بر ۱۲۰ میلیون ریال تا کنون برای آن هزینه کرده‌ام.

 

طاهرزئی افزود: تمام مواد خام مصرف‌شده برای تولید این نانو پوشش کاملاً ایرانی و بومی بوده و حتی تجهیزات مورد نیاز برای تولید انبوه آن نیز در داخل موجود است که به همین خاطر با تولید انبوه و صنعتی این پوشش ضمن کمک به صنعت ساختمان، گام‌های مؤثری نیز در راستای اقتصاد مقاومتی می‌توان برداشت.

 

روکش بتنی آلی معدنی، به شماره ۸۶۳۸۵ در اداره کل ثبت مالکیت معنوی به ثبت رسیده است.

 

کاربرد اصلی ترکیب نانو پوشش آلی – معدنی، در ملات پذیر کردن اجسام گوناگون (آهن، شیشه، چوب، فوم) به سهل‌ترین و کم‌هزینه‌ترین روش و با صد درصد توانمندی داخلی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار