کد خبر:۴۴۷۶۷۲
مشاور دبیرخانه مشهد ۲۰۱۷ مطرح کرد

بهره گیری از ظرفیت‌های دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی در دستور کار قرار گیرد

مشاور دبیرخانه مشهد ۲۰۱۷ توجه به علم از طریق اجرای برنامه‌های دانش محور و بهره گیری از ظرفیت‌های دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی را یکی از بندهای مهم منشور مشهد، پایتخت فرهنگی اسلام خواند و توجه به این مقوله را از ضروریات دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، طباطبایی امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و هماهنگی مشهد 2017 که در ساختمان استانداری خراسان رضوی در مشهد برگزار شد، با اشاره به این‌که دبیرخانه یک چارچوب مشخصی را برای نظم دهی به پروژه‌های طراحی شده برای مشهد 2017 را طراحی کرده است، بیان کرد: با توجه به این‌که پروژه‌های متعدد و بعضا بی ارتباط با مشهد، پایتخت فرهنگ اسلامی به دست دبیر خانه می‌رسید، تصمیم گرفتیم چارچوبی را جهت نظم دهی به این مسئله ایجاد کنیم.

 

وی بر تبیین یک رویکرد فرهنگی پایدار در این سال برای مشهد تاکید و تصریح کرد: یکی از اقداماتی که برای این سال انجام شده است، تهیه منشور مشهد، پایتخت فرهنگی اسلام است که در این منشور گذاره‌های مهمی که می‌بایست در سال 2017 به سمت آن حرکت کنیم و همچنین اهداف انتخاب این سال به عنوان پایتخت فرهنگی اسلام گنجانده شده است.

 

مشاور دبیر خانه مشهد 2017 توجه به علم از طریق اجرای برنامه‌های دانش محور و بهره گیری از ظرفیت‌های دانشگاهی، آموزشی و پژوهشی را یکی از بندهای مهم این منشور خواند و ابراز داشت: بر اساس این منشور، مسئولان می‌بایست به مواردی از قبیل، گرامی داشتن دانش و دانشمند فارغ از نگاه‌های قومی و فرقه‌ای، پیشگامی در دانش و فناوری و آراستگی شهر برای زائران و گردشگران توجه کنند.

 

طباطبایی ضمن یادآوری این نکته که در نهمین اجلاس وزاری فرهنگ کشورهای اسلامی «آیسسکو» که در سال 90 در الجزایر برگزار شد، بنا به پیشنهاد نماینده جمهوری اسلامی ایران، مشهد در سال 2017 به عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی انتخاب شد گفت: در این اجلاس مقرر شد که دهمین اجلاس وزرای فرهنگ «آیسسکو» در سال 2017 در مشهد برگزار شود.

 

وی ادامه داد: با عنایت به ضرورت برنامه ریزی شایسته برای میزبانی وزرای فرهنگ کشورهای اسلامی و تهیه مجموعه آثاری در زمینه معرفی تاریخ، مفاخر، قابلیت‌ها، توانمندی‌ها، غنای معنوی، فرهنگی و هنری ایجاب می‌کند این رویداد را به ارائه بازتابی روشن از ارزش‌های انقلاب و موفقیت‌های نظام جمهوری اسلامی ایران سمت و سو داده و از اثرات ارزشمند آن بهره گیریم.

 

مشاور دبیر خانه مشهد 2017، در پایان لازمه تحقق این امور را حضور عالمانه و مشارکت تمامی دستگاه‌ها در تمامی حوزه‌های علمی، فرهنگی، هنری، اجرایی و غیره دانست.

 

لازم به ذکر است، در این مراسم از الگوی و منشور مشهد 2017 رونمایی شد که به دلیل بروز برخی مشکلات تصویب الگوی منشور به جلسه آینده شورا موکول شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار