آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۹۰۲۷
دهبیدی در نشست خبری خبر داد

ارتقای توانمندی و کیفیت ورودی طرح‌های ارسالی به هفتمین جشنواره سراسری کارآفرینی

مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شریف گفت: ایجاد فضای رقابتی پرشور و نشاط و هیجان، ارتقای توانمندی شرکت کنندگان در جشنواره و افزایش کیفیت ورودی طرح های مرکز رشد از جمله اهداف این جشنواره می باشد. ما سالی ۱۴۰ درخواست برای استقرار در مرکز رشد شریف داریم ولی انتظار داریم که در این قضیه پیشرفت داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دهبیدی، مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شریف در نشست خبری هفتمین جشنواره سراسری کارآفرینی و توسعه کسب و کار شریف که امروز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد گفت: سال ۷۹ مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف به عنوان اولین مرکز کارآفرینی کشور شکل گرفت که پس از آن دانشگاه امیرکبیر هم این مرکز را تاسیس کرد مرکز رشد فناوری‌های پیشرفته از سال ۸۳ در دانشگاه صنعتی شریف آغاز به کار کرد و تاکنون ۱۶۰ استارت تاپ پذیرش و مورد حمایت این مرکز قرار گرفت.

 


وی افزود: ۱۵۰ شرکت دانش بنیان در اطراف دانشگاه شریف مستقر هستند و می‌خواهیم اطراف این دانشگاه از شرکت‌های دانش بنیان پر شود و شبکه این شرکت‌ها به مجموعه دانشگاه وصل شده و رابطه و تعامل با دانشگاه داشته باشند.

 


مدیر مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه شریف در ادامه به جشنواره سراسری کارآفرینی اشاره کرد و گفت: اصولا دانشجویان در دانشگاه مهارت سخت را می‌آموزند و یکی از مهم‌ترین مسائلی که ما با آن مواجه بودیم تطابق مهارت سخت و نرم می‌باشد دانشگاه شریف با وجود اساتید نخبه و دانشجویان فعال و توانمند مهارت سخت را به دانشجویان آموخته‌اند مهارت‌های نرم مهارت‌هایی مانند طراحی مدل کسب و کار، اصول و فنون مذاکره، مدیریت شرکت‌های دانش بنیان و فن سخنرانی است.

 


وی تاکید کرد: اگر دانشجویی در سیستم آموزشی مهارت‌های سخت را فراگیر گیرد ما هم باید مهارت‌های نرم را به دانشجویان آموزش دهیم.

 


دهبیدی در ادامه اهداف این جشنواره را برشمرد و افزود: ایجاد فضای رقابتی پرشور و نشاط و هیجان، ارتقای توانمندی شرکت کنندگان در جشنواره و افزایش کیفیت ورودی طرح‌های مرکز رشد از جمله اهداف این جشنواره می‌باشد. ما سالی ۱۴۰ درخواست برای استقرار در مرکز رشد شریف داریم ولی انتظار داریم که در این قضیه پیشرفت داشته باشیم.

 


وی در پایان خاطرنشان کرد: در این جشنواره نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد رشد طرح داشتیم و ۲۱۰ طرح به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و مرز‌ها از دانشگاه باز شده و جشنواره به یک جشنواره سراسری تبدیل شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار