به گزارشگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیر حسین بهروز در نشست شورای سیاست گذاری کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران، گفت: هجدهمین دور از کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق کشور به میزبانی دانشگاه پیام نور واحد مشهد برگزار میشود.
وی افزود: پس از ۱۷ سال و برای نخستین بار مشهد مقدس توانسته میزبانی این کنفرانس را از آن خود کند که در آن ۴۰۰ نفر از دانشجویان، اساتید و اعضای هیات علمی کشور حضور به هم میرسانند.
دبیر اجرایی کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران گفت: فعالیتها در زمینه برپایی این کنفرانس از خردادماه سال جاری آغاز و با ۵۴۰ مجموعه صنعتی در مورد برپایی و مشارکت در این کنفرانس ارتباط برقرار شده است.
بهروز تصریح کرد: ۳۰۰ نفر از اعضای هیات علمی، داوری مقالات ارسال شده را برعهده داشتند و علاوه بر آن ۶۰ نفر از اساتید طراز اول کشور، مسئولیت پنلها را در سه روز برپایی این کنفرانس بر عهده میگیرند.
وی مخاطبین این کنفرانس را دانشجویان و افرادی که مقاله ارائه کردهاند دانست و تاکید کرد: در فاصله زمانی برپایی این کنفرانس، پنج سالن ارائه مقاله به صورت هم زمان و دوسال برگزاری کارگاه آماده ارائه مطالب میباشند.
دبیر اجرایی کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران در بیان سیاست گذاری کلان این کنفرانس گفت: هدف ما این بود که مسائل تئوری و آکادمیک را به کارگاهها منتقل کنیم؛ به همین جهت به سراغ صنایع رفتیم.
بهروز هدف این کنفرانس را ارتباط میان صنعت و دانشگاه دانست و اظهار داشت: نگاه ویژه به کارآفرینی، تجاری سازی و اختراعات در مورد برق از جمله اهداف است.
وی به حضور شرکتهای دانش بنیان و کارآفرین در حاشیه کنفرانس اشاره کرد و گفت: این شرکتها در قالب نمایشگاه در این کنفرانس حضور مییابند؛ کارآفرینان برتر، انجمن صنفی مهندسان برق ایران، سندیکای صنعت برق و نظام مهندسی از جمله اصنافی است که در این کنفرانس شرکت میکنند.
دبیر اجرایی کنفرانس ملی دانشجویی مهندسی برق ایران گفت: نوآوری و برپایی کارگاههای تخصصی را از جمله اقدامات این کنفرانس دانست و افزود: به تمامی شرکت کنندگان در این کنفرانس از جانب انجمن صنفی مهندسان برق ایران، شاخه آموزش سندیکاری برق ایران-شعبه خراسان، مرکز آموزش وزارت نیرو و سازمان نظام مهندسی ساختمان خراسان رضوی اعطا میشود.
بهروز افزود: تمامی تلاش ما نزدیک کردن دانشجویان به فضای عملیاتی و اجرایی است؛ ما بر آنیم که ارتباط میان دانشجویان و صنعت را ارتقاء دهیم.
وی در بیان توضیحاتی در مورد کارگاه تولید برق گفت: این کارگاه با هدف توسعه پراکنده بر آن است که با افزایش دانش عمومی در این باب تعریف دقیقی از آن را بیان کند.