به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، احسان سلطانی امروز در نشست خبری دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخش هتلینگ طرح تحول سلامت که در سالن شورای مجموعه زکریای دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: توجه عمده در بیمارستانهای دولتی در سالیان گذشته بر درمان استوار بوده است و به همین دلیل ما از فضای کرامت انسانی و حفظ جایگاه انسانها بر اساس شان آنان دور ماندهایم.
وی افزود: دلیل اصلی کم توجهی به بیماران در بحث کرامت انسانی مسائل مالی و فرسودگی و قدیمی بودن بیمارستانهایی است که اغلب در مشهد دارای قدمت بالای ۴۰ و ۵۰ سال هستند.
رئیس بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، متذکر شد: این شرایط موجب شد که مردم علیرغم دریافت خدمات مناسب درمانی؛ اما در بحث هتلینگ نارضایتی عمومی داشته و این موضوع را در انتقادهای خود بیان کنند.
سلطانی به فضای بیمارستان طالقانی مشهد اشاره داشت و افزود: بیمارستان طالقانی دارای بخشهای بستری نوسازی شده میباشد؛ اما عمده مشکلات این بیمارستان به دلیل قدیمی بودن آن و نوسازی زیرساختهای این بیمارستان مد نظر بوده است.
وی به انتخاب این بیمارستان در میان ۳۹ بیمارستان برگزیده در بخش هتلینگ از سوی وزارت بهداشت اشاره و بیان داشت: بر اساس ارزیابیهای وزارت بهداشت بیمارستان طالقانی مشهد با توجه به تلاشهای صورت داده در بحث هتلینگ توانست در میان ۳۹بیمارستان برگزیده کشور قرار بگیرد و در کنار بیمارستان امدادی برای دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتخار آفرینی کند.
رئیس بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هتلینگ را امری کیفی دانست و تاکید کرد: هتلینگ بیمارستانی قطعا ادامه دار است و نمیتوان برای کیفی سازی بیمارستانی، زمان تعیین کرد که بر این اساس ما در این راستا در ابتدای کار هستیم.
سلطانی به محرومیت مالی برخی اقشار مردم در حوزه درمان بیماریها اشاره داشت و گفت: هتلینگ بیمارستانی تلاش دارد که اگر بیماری توان استفاده از بیمارستان خصوصی را ندارد در بیمارستان دولتی با حفظ شان و جایگاه انسانی، بتواند خدات درمانی را دریافت کند.
وی اتاقهای بستری بیمارستان طالقانی را دو یا یک تخته دانست و افزود: ما تلاش داشتهایم اتاق همراهان بیماران را بسیار تجهیز کرده و امکانات خوبی را در اختیار بیماران و همراهان خود قرار دهیم.
رئیس بیمارستان طالقانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این نکته که وزارت بهداشت پایان اسفند ماه جاری را به عنوان مهلت پایانی هتلینگ بیمارستانی قرار داده است، گفت: ما تلاش داریم تا در زمان مقرر هتلینگ بیمارستانی را به پایان برسانیم، اما با توجه به اهمیت کیفی سازی این احتمال را میدهیم دیرتر از زمان مقرر کار را به پایان برسانیم.
سلطانی به اشاره به مواد به کار رفته در نوسازی و مقاوم سازی بیمارستان طالقانی مشهد، گفت: ما نخواستیم تا پول هزینه شده در بحث هتلینگ را با خرید مواد بی کیفیت دور ریخته و بر این اساس بهترین موادی را که اجازه خرید آن را داشتهایم خریداری و در بیمارستان استفاده کردهایم.
وی در پایان با اشاره به اهمیت بیمارستان طالقانی مشهد در بحث درمان و تصادفات جادهای، گفت: بیمارستان طالقانی مشهد حدود ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت اطراف جاده مشهد، چناران را پوشش میدهد که در صورت ادامه داشتن حمایتهای مالی وزارت بهداشت این بیمارستان میتواند حوزه خدمات رسانی خود را گسترش دهد.