کد خبر:۴۶۵۰۹۸
مدیر بیمارستان طالقانی مشهد:

حاشیه شهر مشهد نیازمند یک بیمارستان ۵۰۰ تختخوابه است/ ICU جدید بیمارستان طالقانی افتتاح می‌شود

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد گفت: در حال حاضر بیمارستان طالقانی مشهد در حال ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه جاده قدیم قوچان، چناران، گلبهار و روستاهای اطراف است؛ اما با توجه به جمعیت ۸۰۰ هزار نفری تحت پوشش این بیمارستان، تاسیس یک بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی در این منطقه ضروری است.

مسعود خانی در گفت‌وگوی تفصیلی با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به اهمیت بیمارستان طالقانی مشهد وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارائه خدمات درمانی به مردم محدوده حاشیه شهر این استان، گفت: بیمارستان طالقانی مشهد تنها بیمارستان امداد حاشیه شهر استان است که از سال ۸۶ از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری کار تاسیس آن آغاز شد.

 

وی ادامه داد: نگاه مقام معظم رهبری به این منطقه بسیار باز و قابل تحسین است؛ زیرا در آن زمان ایشان نیاز ساخت چنین بیمارستانی در این محدوده را حیاتی عنوان و خواستار ساخت بیمارستان تصادفات و حوادث جاده‌ای در حاشیه جاده چناران به مشهد شدند.

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد تعداد تخت‌های درمانی بیمارستان طالقانی مشهد را در حال حاضر ۱۷۱ عدد دانست و تصریح کرد: علاوه بر ۱۷۱تخت درمانی فعال، این بیمارستان دارای شش اتاق عمل فعال و ۱۰ بخش می‌باشد.

 

خانی به دو بخش مراقبت‌های ویژه در این بیمارستان اشاره داشت و گفت: دو بخش مراقبت‌های ویژه این بیمارستان با ۲۵ تخت درمانی به صورت ۲۴ ساعته در حال خدمات رسانی به بیماران می‌باشد.

 

وی از ساخت بخش اورژانس بیمارستان طالقانی خبر داد و گفت: این بخش را با مجموع ۴۷ تخت درمانی در حال ساخت داریم و در حال حاضر یک درمانگاه فعال همراه با شش اتاق پزشک در داخل بیمارستان خدمات رسانی به بیماران را انجام می‌دهد.

 

درمانگاه جدید بیمارستان طالقانی در حال ساخت است

 

خانی از ساخت درمانگاه جدید بیمارستان طالقانی با زیربنای ۱۵۰ متر خبر داد و گفت: این درمانگاه یا حدود ۶۰ اتاق به شکل یک کلینیک ویژه در آینده در این بیمارستان افتتاح خواهد شد.

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد به اهمیت خدمات رسانی بیمارستان طالقانی مشهد اشاره کرد و افزود: این بیمارستان خدمات رسانی خود را به جمعیت محدوده جاده قدیم قوچان، روستاهای اطراف شهرستان چناران، شهرستان‌های چناران، شاندیز، ویرانی و البته بلوار میثاق مشهد ارائه می‌دهد که تقریبا جمعیتی بالغ بر ۸۰۰ هزار نفر را شامل می‌شود.

 

خانی بیمارستان طالقانی مشهد را تنها بیمارستان دارای دو پد بالگرد دانست و بیان داشت: این بیمارستان در استان خراسان رضوی تنها بیمارستان دارای دو پد بالگرد است که بیماران دارای شرایط بحرانی را به وسیله امداد هوایی پذیرش می‌کند.

 

وی بیمارستان طالقانی مشهد را در مجاورت شهرک صنعتی این شهر دانست و خاطرنشان کرد: بیمارستان طالقانی مشهد در مجاورت بزرگترین شهرک صنعتی مشهد قرار دارد و تمامی سوانح جاده‌ای محدوده خود و کارخانجات شهرک صنعتی را پوشش می‌دهد.

 

عمده مراجعات بیمارستانی فوریت‌های جراحی است

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد عمده مراجعات مردم به این بیمارستان را فوریت‌های جراحی دانست و متذکر شد: عمده مراجعات مردمی به بیمارستان طالقانی مشهد فوریت‌های جراحی مانند آپاندیسیت، کیسه صفرا، جراحات ناشی از تصادفات و نزاع‌های خیابانی و غیره است.

 

خانی این بیمارستان را دارای حدود ۴۰۰ نفر پرسنل دانست و بیان داشت: بیمارستان طالقانی مشهد دارای ۴۰۰ نفر اعضای پرسنل شامل ۴۰ پزشک متخصص، پرستار، بهیار و خدمه است و از دیگر امکانات این بیمارستان به سه عدد آمبولانس می‌توان اشاره داشت که جهت اعزام بیمار به بیمارستان در کنار آمبولانس‌های دیگر بیمارستان‌ها فعال است.

 

وی درصد اشغال تخت این بیمارستان در شش ماه گذشته را ۸۶ درصد دانست و افزود: بیمارستان طالقانی توانسته است ۸۶ درصد اشغال تخت را در شش ماه گذشته داشته باشد که این نشان می‌دهد این بیمارستان توانسته است بلوغ خود را طی کرده و خدمات خوبی را به مردم ارائه دهد.

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد به حضور ۲۴ ساعته پزشکان مقیم در این بیمارستان اشاره داشت و افزود: پزشکان مقیم بیمارستان طالقانی مشهد به صورت ۲۴ ساعته ذر حال خدمت رسانی به مردم می‌باشند که شامل پزشکان مقیم ارتوپدی، جراح عمومی، دو پزشک بیهوشی، یک پزشک عمومی و یک نفر آسیسدان جراحی می‌باشد.

 

خانی به ارائه خدمات در بخش داخلی بیمارستان اشاره داشت و افزود: در بخش داخلی دو پزشک متخصص قلب، دو متخصص داخلی، ۱۱ پزشک ارتوپد، چهار جراح اعصاب، چهار جراح عمومی، یک نفر نورولوزیست، هشت متخصص بیهوشی، هشت پزشک عمومی، یک متخصص گوش، حلق و بینی، یک جراح فک وصورت و یک فوق تخصص عروق حضور دارند.

 

وی از به کار گیری متخصص طب اورژانس پزشکان ظریب K از طرف وزارت خانه به این بیمارستان خبر داد و افزود: توانسته‌ایم یک پزشک طب اورژانس از سمت وزارت خانه با توجه به سهمیه پزشکان ظریب K دریافت کنیم که پرداختی این پزشکان در شیفت‌های معمولی شب ۵۰۰ هزار و جمعه‌ها ۷۰۰ هزار تومان است.

 

۵۰ درصد بیماران مصدومان تصادفات جاده‎ای هستند

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد این بیمارستان را نسبت به نورم جهانی در درمان بیماران تصادفی در سطح پایین‌تری دانست و تاکید کرد: ۵۰ درصد بیماران بیمارستان طالقانی مشهد مصدومان تصادفات جاده‌ای هستند؛ اما هنوز نتوانستیم خود را به عنوان یک بیمارستان سوانح جاده‌ای به نُرم جهانی برسانیم که جای کار در این زمینه حس می شود.

 

خانی رسیدگی به بیماران تصادفی در بیمارستان طالقانی را مناسب دانست و گفت: ما اجازه نمیدهیم مجروحات تصادفی در این بیمارستان جان خود را از دست بدهند و نهایت تلاش خود را در این زمینه انجام می‌دهیم تا خدمات درمانی خود را جهت حفظ جان بیمار و بازگشت سلامتی به آنان انجام دهیم.

 

وی حجم بیماران در بیمارستان قائم و امام رضای مشهد را بسیار فشرده دانست و گفت: ما باید تلاش کنیم تا حجم بیماران سرپایی و تمرکز درمان در این دو بیمارستان را کاهش داده و بتوانیم مراجعات مردمی را در بحث درمان به تمام سطح شهر انتشار دهیم.

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد از نیاز منطقه جاده قدیم قوچان به ساخت بیمارستانی ۵۰۰ تختخوابی خبر داد و بیان داشت: در حال حاضر با وجود بیمارستان طالقانی در منطقه سه راهی فردوسی مشهد، درمان مردم در این منطقه در حال انجام است؛ اما این منطقه به دلیل گستردگی جمعیت زیر پوشش نیازمند تاسیس یک بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی در مجاورت بیمارستان طالقانی است.

 

خانی به مرکزی شدن بیماستان طالقانی مشهد اشاره داشت و افزود: برای غیر متمرکز شدن دو بیمارستان قائم و امام رضا(ع) باید به ساخت این بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی روی آورد و این دو بیمارستان را تبدیل به بیمارستان‌های تخصصی کرد تا دیگر برنامه‌های درمانی در بیمارستان‌های اقماری دنبال شود.

 

وی به امکانات ارائه شده به بیمارستان‌های قائم و امام رضا(ع) اشاره داشت و گفت: تمرکز درمان در دو بیمارستان قائم و امام رضا(ع) موجب شده که با وجود دادن تخت‌های بیمارستانی جهت رفع کمبود تخت درمانی در این بیمارستان‌ها بازهم بیماران در داخل راهروها بستری شوند.

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد به اقتصاد بیماستانی اشاره داشت و افزود: این بیمارستان هنوز نتوانسته است که هزینه‌های خود را به صورت مستقل درآورد؛ اما با توجه به رشد حضور بیماران در این بیمارستان با توجه به شناخته شدن خدمات درمانی این احتمال را می‌دهیم که بتوانیم بخشی از هزینه‌های خود را تامین کنیم.

 

ICU جدید بیمارستان طالقانی افتتاح می‌شود

 

خانی به جذب خیرین سلامت در این بیمارستان اشاره و بیان داشت: جذب خیرین در بیمارستان طالقانی مشهد بسیار خوب پیش رفته است و به خوبی می‌توان تغییرات این بیمارستان به واسطه حضور خیرین را حس کرد.

 

وی ساخت ICU جدید بیمارستان طالقانی مشهد را به همت خیرین سلامت ستودنی دانست و افزود: ۱۷ تخت ICU در آذرماه همرمان با مراسم افتتاح هزار تخت ICU بیمارستانی رونمایی خواهد شد.

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد به طرح تحول سلامت اشاره و بیان داشت: دولت زحمات بسیاری در این طرح کشیده است؛ اما در بحث درمان بیمارستانی نیازمند حضور خیرین سلامت در همه ابعاد می باشد.

 

وی به نیاز بیمارستان طالقانی مشهد در جذب اعتبارات مورد نیاز اشاره داشت و تصریح کرد: ما امیدوراریم بتوانیم با جذب اعتبارات لازم از سوی دولت و خیرین سلامت و همت مسئولین اجرایی بیمارستان، مشکلات نیازمند به اعتبارات را در بیمارستان حل کنیم.

 

خانی طرح تحول سلامت را طرحی درمانی، بهداشتی دانست و بیان کرد: طرح تحول سلامت در دو حوزه درمان و بهداشت بسیار خوب کار کرده است و تزریقات مالی که در بخش پزشک خانواده و حاشیه شهر تزریق شده بسیار خوب و کامل بوده است.

 

اعتبارات بهداشتی طرح تحول سلامت در خور توجه است

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد به جمعیت حاشیه شهر مشهد اشاره داشت و افزود: بسیاری از جمعیت مشهد در حاشیه این شهر مستقر می‌باشند و برای اولین بار در قالب طرح تحول سلامت بیش از یک میلیون نفر خدمات درمانی و بهداشتی را دریافت کردند.

 

وی درمان را چاهی دانست که هر قدر برای آن اعتبارات ذخیره شود پر شدنی نیست و متذکر شد: این نکته درست است که بیشتر اعتبارات طرح تحول سلامت در بخش درمان است؛ اما نمی‌توان اعتبارات و توجهات به کار رفته از این دست در حوزه بهداشت را نادیده گرفت.

 

خانی از الکتریکی شدن نوبیت دهی در بیمارستان طالقانی مشهد یاد کرد و افزود: ما در راستای افزایش حضور مردم در بیمارستان طالقانی مشهد و عدم تمرکز و ایجاد فشار بر دو بیمارستان مرکزی قائم و امام رضا(ع) نوبت دهی خود را به صورت الکترونیکی کرده و تلاش داریم تا شناخت مردم از خدمات درمانی این بیمارستان افزایش یابد.

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد همکاری شهرداری مشهد در این زمینه را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: اگر شهرداری مشهد ایستگاه اتوبوس‌های محل رفت و آمد از جاده مشهد- چناران و بر عکس را به نحوی سازمان دهی کند که توقفی در مقابل بیمارستان طالقانی داشته باشند، حضور مردم در این بیمارستان و استفاده از خدمات درمانی آن بسیار سهل تر خواهد شد.

 

همراهی ارگان‌های شهرداری و اداره راه و شهرسازی را نیازمندیم

 

وی به عبور اتوبوس فردوسی از مقابل بیمارستان طالقانی اشاره کرد و ادامه داد: مردم ساکن در شهر جدید گلبهار و فردوسی می‌توانند به خوبی از خدمات این بیمارستان استفاده کنند و در این زمینه همت ارگان‌های ذی ربط بسیار دارای اهمیت است.

 

خانی ادامه داد: البته مکاتباتی با شهرداری گلبهار داشته‌ایم و بنا شده اتوبوس‌های گلبهار در مقابل بیمارستان طالقانی توقف داشته باشند تا مردم بیمار و نیازمند خدمات درمانی به راحتی دسترسی به خدمات درمانی این بیمارستان را داشته باشند.

 

مدیر بیمارستان طالقانی مشهد گذاشتن سرویس انتقال بیمار از جاده قدیم قوچان به بیمارستان طالقانی را خواستار شد و گفت: در حال حاضر ایستگاه استقبال از زائر در مقابل بیمارستان وجود دارد که همیشه فعال نیست و به صورت مناسبتی فعالیت می‌کند.

 

وی در پایان به همکاری اداره راه با مسئولان بیمارستان طالقانی خبر داد و یادآور شد: اگر شهرداری مشهد و دیگر ارگان‌ها همکاری خود را با بیمارستان مشهد ادامه دهند با توجه به بازدید اخوان رئیس اداره راه و شهرسازی استان خراسان رضوی این احتمال را می‌توان داد که تمرکز مردم مشهد نیز به حضور صرف در دو بیمارستان قائم و امام رضا(ع) و ترافیک بالای بیمار در این دو بیمارستان قابل حل باشد.

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار