آخرین اخبار:
کد خبر:۴۶۶۰۷۰
مدیر بهداشت محیط علوم پزشکی مشهد خبر داد

نظارت ۸۰ تيم‌ نظارتي بهداشت محيط در مشهد در دهه پاياني ماه صفر

مدير بهداشت محيط و حرفه‌اي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد از تشديد فعاليت ۸۰ تيم‌ نظارتي بهداشت محيط در دهه پاياني ماه صفر خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسني با اشاره به اينکه تيم هاي نظارتي از ابتداي ماه محرم فعاليت هاي ويژه اي را در دستور کار خود قرار داده اند، گفت: گروه‌هاي نظارتي و بازرسي به منظور پيشگيري از بروز بيماري‌هاي منتقله از آب و غذا و کنترل بهداشتي از اماکن اسکان زائران از جمله حسينيه، تکايا، مدارس و همچنین از مراکز تهيه و توزيع که درطبخ و توزیع مواد غذایی در بین زائرین نقش دارند به طور مستمر بازديد مي‌کنند.

 

وي افزود: در اين مدت ۸۰ تيم نظارتي در مشهد و در هر شهرستان نيز يک تا دو تيم فعاليت‌هاي ويژه اي را به منظور کنترل سلامت مردم بر عهده دارند.

 

مدير بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزاری دوره‌های آموزشی بهداشتی ویژه برگزار کنندگان مراسم های مذهبی، توزیع پیام‌های بهداشتی، نصب بیلبورد و بنرهای حاوی پیام های مرتبط با رعايت بهداشت و سلامتي را از دیگر اقدامات اين معاونت، در این ایام برشمرد و تصریح کرد: به منظور جلوگیری از انتقال بیماری، ‌تمامی افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی در هیئت ها و تکایا، مساجد و خیمه های عزاداری فعالیت می‌کنند باید کارت بهداشتی دریافت کنند.

 

حسنی با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت در محافل و مراسم های عزاداری به ویژه در زمان پخت و تهیه غذا افزود: ‌به منظور جلوگیری از بروز هر گونه بیماری، هیات های مذهبی از پذیرفتن مواد غذایی با حجم زیاد از افراد ناشناس خودداری کنند.

 

مدير بهداشت محيط و حرفه اي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تهیه و نصب وسایل اطفاء حریق به منظور جلوگیری و کنترل آتش سوزی های احتمالی، رعایت نظافت، شستشو و گندزدایی مستمر سرویس های بهداشتی بر اساس دستور مراکز بهداشتی و جمع آوری، انتقال و دفع زباله‌های تولید شده به صورت بهداشتی، همچنین داشتن ظروف استاندارد بسته‌بندی غذا، عدم استفاده از مواد رنگی غیرمجاز، انجام گندزدایی بهداشتی، گل‌گیری، انگل‌زدایی را از نکاتی برشمرد که در این مراسم ها باید رعایت شود.

 

وی تأکید کرد: مواد غذایی عرضه شده باید دارای پروانه بهداشت باشند و زمان نگهداری مواد غذایی هم مهم بوده و توصیه می‌ شود که پخش غذا از زمان آماده شدن تا زمان توزیع، حداکثر دو ساعت باشد و اگر نیاز به زمان بیشتری دارد در یخچال و یا دمای بالای ۶۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.

 

حسنی تصریح کرد: شرایط بهداشتی مکان‌ها مانند لوله کشی آب شرب، کارت بهداشت و لباس مناسب اعضای فعال در ایستگاه‌ها، هیات و تکایا و ... از ملزومات بهداشتی هر مجموعه هیاتی می باشد و باید فعالان این مجموعه‌ها طبق قانون، این موارد را رعایت کنند.

 

وی همچنین ذبح و قربانی دام در جلو دسته های عزاداری و یا در محل تکایا و مساجد را بدون دریافت مجوزهای بهداشتی و هماهنگی های لازم با اداره‌های دامپزشکی ممنوع اعلام کرد.

 

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح شهر می‌توانند موارد را با شماره های تماس و۱۴۹۰ و ۱۹۰ و ۳۸۴۱۵۰۰۱در میان بگذارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار