به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دانشجویان رشته پرستاری این دانشکده در اعتراض به طرح تربیت پرستار در بیمارستانها با امضای طوماری مشکلات و عوارض این طرح را بررسی و در خواست خود را مبنی بر لغو آن به ریاست مجلس شورای اسلامی اعلام کردند.
این طومار قرار است که تا دو هفته آینده به امضای تمامی دانشجویان رسیده و به مجلس ارسال گردد همچنین در ادامه این اعتراض، تریبونی آزاد برای بیان مشکلات رشته و دانشگاه توسط دانشجویان برپا گردید که با استقبال دانشجویان روبرو شد.
بر اساس این گزارش، به دنبال بخشنامه ابلاغی از سوی وزارت بهداشت مبنی بر تربیت پرستار در بیمارستانها، به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، جمعی از دانشجویان فعال صنفی در جلسهای با موضوع بررسی این بخشنامه، نظرات و توضیحات رییس دانشکده و دبیر هیئت بورد پرستاری را خواستار شدند.
در این نشست دکتر عباس زاده گفت: در بخشنامه ایرادهایی وجود دارد و بنده اعتراض خود را به معاون آموزشی وزارت بهداشت اعلام کردهام اول جذب دانشجوی رشته ی پرستاری باید از طریق آزمون سراسری و زیر نظر سازمان سنجش باشد. دوم این بخشنامه شامل چهارده طرح در تحول آموزش پرستاری است و نباید طرح تربیت پرستار در بیمارستان به تنهایی در این بخشنامه ذکر میشد و سوم اینکه این بخشنامه از نظر ما امکان اجرایی شدن ندارد.
دبیر هیئت بورد پرستاری در رابطه با امکان اجرایی شدن این طرح ادامه داد: در اکثرا کشورهای دنیا بیمارستان محل تربیت پرستار است ولی در بیمارستانهای کشور ما بستر، امکانات و استانداردهای لازم برای تربیت پرستار وجود ندارد.
رییس دانشکده پرستاری همچنین افزود: اعتبار یک رشته به اساتید آن است و همین استاد قوی است که باعث تقویت رشته میشود و با توجه به اینکه هم اکنون نیز با کمبود بودجه و اساتید هیئت علمی مواجه هستیم، جامه عمل پوشاندن به این بخشنامه و تأمین اساتید مورد نیاز آن، دور از ذهن به نظر میرسد و با وضعیت هیئت علمی موجود این طرح قابل اجرا نیست.