اسماعیل شریفی، فعال دانشجویی استان کرمان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در کرمان، در رابطه با فشار دانشگاهها به تشکلهای دانشجویی انقلابی گفت: سیاستی که در این دولت وجود دارد، این است که ترجیحا هیچ کس حرف نزند و اگر قرار شد کسی صحبت کند، از نیروهای خودمان باشد.
وی ادامه داد: این ماجرا که هیچ کس سخن نگوید، هم در برخورد دولت با منتقدان است و هم در دانشگاه هاست.
شریفی با تاکید بر اینکه تشکلها و کانونهای دانشگاهی آنچنان پویایی ندارند، گفت: عدم پویایی تشکلها و کانونها بخاطر این است که دولت نتوانسته بدنه دانشجویی را با خود همراه کند.
این دانشجو افزود: برخی به طور جد، جلوی برگزاری برنامههای تشکلهای مذهبی را میگیرند و اجازه فعالیت نمیدهند و یا اینکه با ایجاد مشکلات فراوان بر سر راهشان و گرفتن بهانههای واهی مانع برگزاری مراسماتشان میشود.
وی بیان داشت: مثلا زمانی که سخنران دعوت میکنید، میگویند این سخنرانی را باید به مناظره تبدیل کنید؛ چون نمیتوانیم به سخنرانی مجوز بدهیم و زمانی که به مناظره تبدیل میکنیم میگویند که این سخنران از پس آن دیگری بر نمیآید پس کلا مناظره را تعطیل کنید.
این فعال دانشجویی ادامه داد: این دقیقا مثالی بود که ما امسال در دانشگاه باهنر کرمان داشتیم.
شریفی تاکید کرد: برخی بهانههای واهی میگیرند که کسی این کار را نکند؛ و حتی برای روز دانشجو برنامه دارند که روز ۱۶ آذر را به هیچ تشکلی برای برگزاری برنامه ندهند اینکه دولت طرفدار این است که فعلا کسی حرف نزند.
وی گفت: کسانی در دانشگاه هستند که درجاهای مختلف حرفهای مختلفی را میزنند و هزینهها را برای تصمیم گیریهای معقول هم بالا ببرند؛ مثلا فردی که به تیتر بنر تشکلهای مذهبی ایراد میدهد، به هزار و یک برنامه غیر قانونی که زیر مجموعه خودش اجرا میشود، هیچ ایرادی نمیگیرد این مشخص میکند که بعضیها سر به گریبان خودشان فرو نمیبرند و عیبهای خودشان را نمیبینند.