کد خبر:۴۶۶۴۷۰
رئیس اداره عقیدتی سیاسی دانشگاه مالک اشتر:

اندیشه دفاعی رهبر انقلاب نیروهای مسلح را به بزرگترین قدرت منطقه تبدیل کرده است

رئیس اداره عقیدتی سیاسی دانشگاه مالک اشتر گفت: اندیشه های دفاعی رهبر انقلاب نیروهای مسلح کشورمان را به بزرگترین قدرت منطقه تبدیل کرده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، حجت الاسلام احمد امید در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه خرم آباد در مصلای الغدیر این شهر ضمن دعوت از محققین و پژوهشگران استان لرستان برای شرکت در سومین همایش تبیین اندیشه های دفاعی مقام معظم رهبری در دانشگاه مالک الشتر گفت: اندیشه های دفاعی رهبر انقلاب نیروهای مسلح کشورمان را به بزرگترین قدرت منطقه و از حیث قدرت معنوی به قدرت مند ترین نیروها در جهان تبدیل کرده است.

 

وی با بیان اینکه امروز تبیین اندیشه های ذفاعی رهبر معظم انقلاب هم برای کشورمان الزامی است و هم برای کشورهایی که می خواهند ایران و انقلاب اسلامی را را الگوی خود قرار دهند قرار دهند افزود: در این راستا حوزه عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح این ضرورت را احساس کرد که باید اندیشه های راهبردی رهبر معظم انقلاب در بعد دفاعی تبیین شود.

 

رئیس اداره عقیدتی سیاسی دانشگاه مالک اشتر گفت: مرجعیت در ابواب فقه خصوصا جهاد در اسلام، صاحب نظر بودن در تاریخ اسلام و به ویژه سیره ائمه، سابقه مبازاتی 15 ساله با رژیم منحوس شاه، نمایندگی امام خمینی (ره) در شواری عالی دفاع، مشارکت فعال در ستاد فرماندهی هشت سال دفاع مقدس و فرماندهی کل نیروهای مسلح در دوران بازسازی نیروهای مسلح از سال 67 تا 84 و دوران رشد نیروهای مسلح از سال 84 تا به حال رهبر معظم انقلاب را به عنوان یک نظریه پرداز در مسائل دفاعی در دنیا مطرح کرده است.

 

امید ادامه داد: با توجه به تدابیر راهبردی و استراتژیک دفاعی رهبر معظم انقلاب سومین همایش تبیین اندیشه های دفاعی مقام معظم رهبری اردیبهشت سال 95 در دانشگاه مالک الشتر برگزار می شود.

 

وی بیان کرد: علاقمندان به شرکت در این همایش که در دو محور دفاع دانش بنیان و دفاع قابلیت محور و توانمند ساز در اندیشه دفاعی رهبر معظم انقلاب برگزار می شود می توانند مقالات خود را تا آخر بهمن ماه سال جاری به دبیر خانه این جشنواره ارسال کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار