به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرتضي احتشام فر گفت: از اين تعداد ۴۰۰ نفر پرستار و ۱۰۰ نفر پزشك هستند كه براي ارائه خدمات درماني و بهداشتي به زائران پياده بسيج شده اند.
وي گفت: تمام خدمات درماني و بهداشتي به زائران پياده رضوي به صورت رايگان ارائه ميشود.
مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشكي مشهد تامين امكانات دارويي و تجهيزات پزشكي مصرفي، ابلاغ به داروخانه هاي اطراف حرم مطهر امامرضا(ع) براي فعاليت در روزهاي 28 و 29 ماه صفر و تشديد نظارت بر ارائه خدمات توسط داروخانه ها را از ديگر تمهيدات برنامه ريزي شده در اين زمينه اعلام كرد.
وي ادامه داد: طبق آخرين تصميمها، به دليل برودت هوا و بارش برف و باران در بيشتر جاده هاي خراسان رضوي زائران پياده با اتوبوس و خودرو به نزديكترين محل اسكان انتقال داده ميشوند.
وي افزود: اقدامات مربوط به نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و وضعيت بهداشت محل اسكان زائران و همچنين مسائل حفاظتي مربوط به گرمايش محيط نيز توسط كارشناسان و ناظران بهداشتي به جديت دنبال مي شود.
مدير سلامت زائران دانشگاه علوم پزشكي مشهد ادامه داد: آموزش سلامت به مديران كاروانهاي پياده، ويزيت بيماران، تزريقات و پانسمان، خدمات آزمايشگاهي، خدمات دندانپزشكي، خدمات دارويي سطح اول، خدمات مراقبتي به گروههاي آسيب پذير(مادران،كودكان و واكسيناسيون) نيز از جمله اقدامات انجام شده هستند.
همزمان با دهه پاياني ماه حدود 250 هزار زائر پياده از نقاط مختلف خراسان رضوي و ديگر مناطق كشور به سمت مشهد حركت مي كنند.