مرتضی محمدپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: از ابتدای انقلاب به رهبری امام و پس از ایشان خلف صالحشان رهبری معظم انقلاب، جبهه استکبار به دنبال ایجاد فتنه و نفوذهایی بوده است تا بتواند جمهوری اسلامی ایران را ساقط کند.
وی ادامه داد: از همان ابتدای انقلاب نیز نفوذیهایی مانند بازرگان در کسوت ریاست دولت موقت، بنی صدر در کسوت ریاست جمهوری و پس از آنان فتنه منتظری،جنگ و دولتهای متعدد با رویکردهای متفاوت پروژه نظام استکبار را در جهت به اضمحلال کشیدن نظام، دنبال کردند.
مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد جنگ، تهدید و تطمیع را از راههای دشمن در مسیر براندازی نظام برشمرد و تصریح کرد: با توجه به اینکه طی این چند ساله دشمنان به نتیجه نرسیدند بر آن شدند از طرق دیگر به ویژه از طریق جنگ نرم که محصول یک شب و یک ماه نبود، بلکه سیری طولانی مدت بود، جمهوری اسلامی ایران را نابود کنند.
محمدپور گفت: کسانی که مدعی قانون مداری و دموکراسی بودند در سال 88 به وضوح خط بطلانی بر ادعای خود کشیدند. چطور این افراد مدعی دموکراسیاند؛ اما 11 میلیون اختلاف رای را نمیپذیرند. متاسفانه مشاهده کردیم افرادی که خود را یار غار امام میدانستند امروز به خاطره گویی میپردازند و هم خودشان و هم فرزندانشان لیدری فتنه را عهده دار شدند. مگر امام (ره) نفرمودند «حفظ نظام از اوجب واجبات است»؟!.
حماسه 9 دی پدیدهای اجتماعی در حمایت از ولایت بود
این فعال دانشجویی حماسه 9 دی ماه را پدیدهای اجتماعی در حمایت از ولایت و یک نه بزرگ به فتنه گران و سران فتنه خواند و خاطرنشان کرد: اقداماتی که فتنه گران در سال 88 مرتکب شدند به طور قطع آگانه بود در غیر این صورت برائت میجستند؛ اما مشاهده میکنیم که با لجبازی بر مواضع خود ماندند.
وی تاکید کرد: اصل فتنه و نفوذی که رخ داد برای زمین زدن و تضعیف جایگاه ولایت فقیه بود. نظام سلطه میداند چنانچه بتواند ناخدای کشتی انقلاب را ساقط کند این کشتی را به هر جایی که بخواهد میتواند هدایت کند.
اصلیترین استراتژی نفوذ را تضعیف جایگاه رهبری است
مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد اصلیترین استراتژی نفوذ را تضعیف جایگاه رهبری دانست و خاطرنشان کرد: نفوذ دارای ابعاد مختلفی است که یک بعد آن مردمی، یک بعد مربوط به مسئولان و یک بعد مربوط به دانشگاهیان و نخبگان میباشد.
محمدپور افزود: در بعد مردمی دشمن سعی میکند تا از آمریکا چهرهای موجه جلوه دهد. در بعد مسئولان تلاش دارند تغییر دستگاه محاسباتی را مطرح کنند و در بعد نخبگانی این نفوذ عمیقتر خواهد بود.
وی تصریح کرد: یکی از مصادیق نفوذ، ورود عناصر غرب زده به نظام در زمان فتنه 88 بود که با مصاحبه کردن و قلم زدن به دنبال کامل کردن نفوذ از طریق ایجاد شبهه و تردید بودند.
مگر اثبات تقلب نیاز به اردوکشی خیابانی دارد؟!
مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: این افراد سعی دارند بگویند در سال 88 هیچ اتفاقی رخ نداد. مگر اثبات تقلب نیاز به اردوکشی خیابانی دارد؟!. این افراد از چند روز قبل اعلام کردند که در انتخابات تقلب شده است.
محمدپور با اشاره به اینکه فتنه ماجرای از پیش تعیین شده جریان مردهای بود که میخواست بار دیگر خود را به روی کار بیاورد، گفت: امروز این جریان درصدد است با ایجاد التهاب در دانشگاهها و بهره گیری از ظرفیت دانشجویان در انتخابات مجلس به آنچه که میخواهند برسند. آنان درصددند حافظه تاریخی ملت را پاک کنند.
وی در ادامه افزود: متاسفانه مشاهده میکنیم افرادی در دانشگاه مسئولیت گرفتهاند که به عناصر فتنه اجازه ورود به دانشگاه را میدهند و این در حالی است که رهبری اعلام کردهاند «فتنه گران نظام را به لبه پرتگاه پیش بردند».
مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: امروز گرفتار مسئولان بیتدبیر و نالایقی هستیم که مجری اوامر هستند و با همکاری دولت و وزارت علوم دست به دست هم میدهند تا پروژه نفوذ را تکمیل کنند.
محمدپور با بیان این نکته که برخی میخواهند سال 88 را به دعوای انتخاباتی دو نفر تقلیل دهند و یا عنوان میکنند همه مقصرند!، یادآور شد: امروز ببرخی میگویند چنانچه افراد در حصر خلافی مرتکب شدهاند چرا آنان را نظام محاکمه نمیکند؟، در جواب باید گفت چطور کسانی که 11 میلیون اختلاف رای را ندیده گرفتند چطور به رای دادگاه تمکین خواهند کرد؟.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: مجازات آنان مجازات محاربه است و حکم محاربه اعدام میباشد که چنانچه اثبات شود اعدام خواهند شد. این افراد میخواهند فضا را متشنج کنند تا فتنهای دیگر را سامان دهند.
جنبش دانشجویی درگیر تحلیلهای نادرست نشود
وی با یادآوری این نکته که سران فتنه سال 88 دستگیر نشدند، بهمن ماه سال 89 به دنبال برنامه ریزی برای براندازی نظام دستگیر شدند، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین وظایف جنبش دانشجویی این است که درگیر تحلیلهای نادرست نشود این در حالی است که برخی دانشجویان گرفتار این امر شده و با یک نگاه سیاسی به موضوعات مینگرند و توسط برخی تشکلهای به فرموده رهبری یک بار مصرف انتخاباتی به چنین نگاههایی در دانشگاه دامن میزنند.
محمدپور وظیفه تشکلهای سابقه دار دانشجویی را آگاهی بخشی به جامعه دانست و گفت: این تشکلها باید مردم را اغنا و موضوعات را برای آنان تبیین کنند. این دانشجویان باید خسارتهای مادی و معنوی را که فتنه و پس از قعطنامههایی که به همین مناسبت علیه کشور وضع شد را به مردم اعلام کنند.
این فعال دانشجویی تبیین نقش ولایت فقیه را یکی از مهمترین وظایف تشکلهای دانشجویی خواند و تصریح کرد: چنانچه ایشان نبودند به طور حتم این نظام چندین بار به سمت سقوط و نابودی پیش میرفت. نباید این گفته امام را فراموش کنیم که چنانچه پشتیبان ولایت باشیم نظام به خطر نخواهد افتاد».
مسئول شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد در پایان تاکید کرد: چنانچه نقش ولایت فقیه را تبیین کنیم از فتنههای بعدی جلوگیری خواهد شد چرا که اگر مردم بدانند رهبری چه نقشی در نظام دارد به دنبال هر سخن بیارزشی نخواهند رفت.