آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۴۳۶۶
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی بابل:

اساتید دانشگاه، مسئولیت سنگینی در بررسی ابعاد شکل‌گیری و آسیب شناسی فتنه ۸۸ دارند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بابل گفت: : اساتید بسیجی مسئولیت سنگینی در بررسی ابعاد شکل‌گیری و آسیب‌شناسی فتنه ۸۸ دارند؛ چرا که تجربه نشان داده است، دشمن دست از فتنه‌گری برنخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، حجت الاسلام حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل عصر امروز در جمع اساتید دانشگاه با تبریک میلاد پیامبر خوبی ها حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع)، یوم الله 9 دی را نیز به محضر امام عصر (عج)، مقام معظم رهبری و مردم شریف و ولایت مدار ایران تبریک گفت.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بابل در این نشست گفت: به سادگی نمی توان از اهمیت روز 9 دی گذشت. گرامیداشت این روز مربوط به جناح یا گروه خاصی نیست و همه ما به عنوان یک مسلمان وظیفه داریم تا ابعاد پیچیده آن را بررسی و تحلیل کنیم.

 

وی با بیان اینکه شور حسینی و غیرت اعتقادی ملت ایران را در 9 دی سال 88 به خیابان های سراسر کشور کشاند تا با خلق حماسه ای عظیم از حمیت مذهبی، ملی و انقلابی بساط چند ماهه فتنه را جمع کنند، افزود: پس از این خروش آرامش بخش ،مقام معظم رهبری در بیانات عدیده شان بارها به این حرکت آگاهانه و به هنگام پرداختند.

 

حسینی در ادامه سخنانش با اشاره به بخش هایی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص حماسه نه دی، تاکید کرد: رهبر معظم انقلاب در خصوص حماسه نه دی می فرمایند، روز نهم دی شما دیدید در این کشور چه اتفاقی افتاد و چه حادثه ای پیش آمد. دشمنان انقلاب که همیشه سعی می کنند راه پیمایی های میلیونی را بگویند چند هزار نفر آمده اند - تحقیر کنند، کوچک کنند - اعتراف کردند و گفتند در طول این بیست سال، هیچ حرکت مردمی به این عظمت در ایران اتفاق نیفتاده است؛ این را نوشتند و گفتند. آن کسانی که سعی در کتمان حقایق درباره جمهوری اسلامی دارند، این را گفتند. علت چیست؟ علت این است که مردم وقتی احساس می کنند دشمن در مقابل نظام اسلامی ایستاده است، می آیند توی میدان.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره نقش اساتید دانشگاه به عنوان فرماندهان جنگ نرم در بررسی و تبیین ابعاد فتنه 88 در محیط های علمی و دانشگاهی گفت: اساتید بسیجی مسئولیت سنگینی در بررسی ابعاد شکل گیری و آسیب شناسی فتنه 88 دارند؛ چرا که تجربه نشان داده است، دشمن دست از فتنه گری برنخواهد داشت، همانطور که پس از فتنه منافقین و فتنه سال 78 دست از رفتارهای خصمانه و فتنه انگیزی خود برنداشت.

 

حسینی تصریح کرد: این فرماندهان جنگ نرم باید تبیین اهداف دشمن و بالابردن بصیرت و بینش دانشجویان، دشمن را در دست یابی به اهداف خود ناکام بگذارند.

 

وی در ادامه سخنانش با اشاره به اینکه فتنه 88 را نباید به حزب خاصی محدود کرد، اظهار داشت: البته بی انصافی است اگر بگوییم بررسی ابعاد فتنه مربوط به حزب خاصی است، بلکه باید تحلیل ها صورت بگیرد و از حماسه 9 دی درس بگیریم و بصیرت یابیم.

 

حجت الاسلام و المسلمین حسینی با بیان این که رهبر انقلاب اسلامی گناه فتنه‌گران سال ۸۸ را نابخشودنی می‌دانند به 22 گناه نابخشودندی فتنه گران برگرفته از بیانات معظم له اشاره کرد و افزود: پیش بردن جامعه به اغتشاش و نا امنی، ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی از درون، ضربه به ملت و تلخ‌کردن کام مردم پس از شادی بزرگ مشارکت در انتخابات، نابود کردن حادثه افتخار‌آمیز انتخابات پرشور ۸۸ ، هتک آبروی نظام در مقابل ملت ها، تهمت زدن به نظام اسلامی، زمینه‌سازی برای آشوب و اغتشاش، تکذیب و تهمت به نظام، خدشه به رأی مردم و نفی آن از جمله گناه های بزرگ فتنه گران بود.

 

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب تلاش برای تغییر نتائج قانونی انتخابات با زور خشونت و اردوکشی خیابانی، امیدوار کردن جبهه دشمن، بی بصیرتی و چشم‌بستن بر روی حقایق واضح، سرپیچی از راه معقول قانونی، امیدوار کردن دشمن، بازیچه طراحی دشمن شدن، دعوا راه انداختن و مضطرب کردن ملت و خوشحال کردن دشمن، تمکین نکردن به قانون و رأی مردم، بیزاری نجستن از آشوبگران، انتخابات را مظهر اختلافات وانمود کردن، ایجاد تلاطم و گرفتن آرامش عمومی و ثبات از ملت، قانون‌شکنی و دشمن‌شاد کردن کشور، ایجاد هزینه و زحمت برای کشور و مردم، تلاش برای قراردادن مردم در مقابل نظام، تخلف از قانون، قرار دادن کشور در لبه‌ی پرتگاه خشونت و خونریزی بر سر قدرت، ایستادگی غیرقانونی و غیر نجیبانه در مقابل جریان قانونی کشور، قراردادن کشور در لبه پرتگاه اختلافات و جنگ داخلی را نیز از جمله دیگر گناه های نابخشودنی فتنه گران عنوان کردند.  

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی بابل در ادامه سخنانش با اشاره به فتنه انگیزی مداوم دشمنان در قبال ملت بزرگ ایران تصریح کرد: فتنه برانگیختن و بد دل کردن مردم نسبت به یکدیگر یکی از برنامه هایی است که دشمنان نسبت به این ملت در نظر دارند.

 

وی در پایان با اشاره به آیات قرآن در زمینه اطاعت از خدا و اولی الامر و احتمال وقوع فتنه تا زمانی که تقابل حق و باطل وجود دارد، گفت: دشمن هیچ گاه دست از فتنه بر نمی دارد و ما باید با ولایتمداری، بصیرت افزایی و آسیب شناسی سعی کنیم تا در پازل فتنه گرایی دشمن قرار نگیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار