به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، محمد جواد حسنلو، دبیر تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زتجان در میزگرد دانشجویی حقیقت اعدام شدنی نیست، با اشاره به شهادت مظلومانه شیخ نمر تصریح کرد: آیا سعودی های جاهل و وهابی های نابخرد گمان می کنند که با ریختن خون شیخ النمر راه شیخ النمر پایان خواهد یافت؟
وی افزود: در واقع اگر سعودی ها و اربابانشان اقدام به شهادت رساندن علمایی همچون شیخ النمر می کنند، هدفشان این است که رهبران شیعه را از میان مردم حذف کنند، رهبرانی که بصیرت و درایت دارند و راهبر مردم برای دستیابی به حقوق خود هستند.
این فعال دانشجویی ادامه داد: جهان اسلام در مقابل این اعدام نباید ساکت بنشیند. ساکت نشستن جهان اسلام در مقابل این اعدام خیانتی بزرگ است به اسلام، زیرا اعدام شیخ نمر بر خواسته از دین پاک اسلام نیست همانطور که کشته شدن مردم بی گناه در سوریه و یمن و عراق و نیجریه بر خواسته از اسلام نیست.
حسنلو تصریح کرد: جهان اسلام و فراتر از جهان اسلام، هر انسان آزاده و بیداری باید این اقدام را محکوم کند. اسلام و فطرت انسان چنین جنایاتی را بر نمی تابد. شاید جهان اسلام در مقابل اعدام شیخ نمر سکوت نکند؛ اما ای کاش در مقابل خونهای مردم یمن و فلسطین و عراق و سوریه سکوت نمی کرد.
دبیر تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زتجان خاطرنشان کرد: نتیجه این اقدامات عریان کردن اختلافات بین کشورهای اسلامی است و خوشحالی کافران و مشرکان به خدا را در پی دارد.
وی افزود: آل سعود با این اقدامات سقوط و نابودی خود را سرعت می بخشد. تحریک کشورهای اسلامی به خصوص جمهوری اسلامی ایران می تواند برایشان خطرناک باشد، خطری که یک شبه می تواند کاخ های ظلم و جور را بر سر سعودی ها خراب کند.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: واکنش دستگاه دیپلماسی کشور باید واکنش انقلابی و از موضع قدرت و غضب باشد. نباید به سادگی از خون علمای شیعه و مردم مظلوم گذشت کرد؛ زیرا این گذشت کردن ها باعث رنگ باختن خون مظلومان می شود دیپلماسی ما باید دیپلماسی قدرت و غضب باشد در برابر دشمنان آشکار. قدرت و غضبی که عاقلانه و کوبنده باشد.
حسنلو ادامه داد: نمی دانم سازمان حقوق بشری وجود دارد یا نه، اما قطعا اگر وجود داشت حقوق بشر در جهان تا این اندازه پایمال نمی شد.
وی افزود: شاید هم آن سازمانهای حقوق بشر برای گونه دیگری از بشر است، گونه ای از بشر که بر روی کاناپه نرمش لم داده و برنامه های فکاهی تماشا می کند و چشمش را بر روی جنایات و مصائب مردم پیرامونش می بندد چه برسد به مرد آن سر دنیا.
دبیر تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زتجان ادامه داد: احتمالا آن سازمانهای حقوق بشر افرادی را که به مسجد می روند یا نماز و قرآن می خوانند و به ظلم و بی عدالتی اعتراض می کنند را جزئی از جامعه بشری به حساب نمی آورد. یا شاید هم افرادی که جانشان را در زیر بمبها و تیغ شمشیر ها و گلوله تروریستها و چوبه های دار از دست می دهند در جامعه اماری آن ها بشر نیستند؟
وی در پایان خاطرنشان کرد: اما اگر این سازمانها وجود دارند، توصیه می کنم که سرشان را از رسانه های رنگی بیرون بیاورند و برای خونهای ریخته شده که رنگ باختند، چاره ای بیاندیشند و فقط برای خونهای فرانسوی و آمریکایی شمع روشن نکنند.