کد خبر:۴۸۱۰۳۸
نیازی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

هراس غرب، اسرائیل و رژیم آل‌سعود از قدرت ایران

معاون اجرایی مرکز دانشجویی حقوق بشر گفت: غرب و دنباله‌روهای آن در منطقه همانند رژیم صهیونستی، رژیم آل‌سعود و برخی دولت‌های جیره‌خوار عربی، از ایران به عنوان یک مدل موفق دموکراسی با زیربنای اسلامی هراس دارند. 

سامان نیازی معاون اجرایی مرکز دانشجویی حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران (صلح زیبا) در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به توطئه‌های اخیر رژیم آل سعود علیه ایران، گفت: غرب و دنباله‌روهای آن در منطقه همانند رژیم صهیونیستی، رژیم آل سعود و برخی از دولت‌های جیره‌خوار عربی، از جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک مدل موفق دموکراتیک با زیربنای اسلامی هراس دارند و به همین دلیل سعی می‌کنند علیه ایران جوسازی کنند و مدت‌هاست پروژه ایران هراسی و شیعه هراسی را شروع کرده‌اند. 

 

وی افزود: مسلما این کشور‌ها نمی‌توانند اهداف خود را پیش ببرند چراکه اولا در هدف خود دچار مشکل و اشتباه محاسباتی شده‌اند و ثانیا ابزار ضعیف، ناچیزی و ناکارآمدی در اختیار دارند. برای مثال همگان دیدند که نشست اتحادیه عرب نیز نتیجه خاصی در بر نداشت. 

 

این فعال حقوق بشری تاکید کرد: آل سعود بیشترین آمار اعدام را در سال ۲۰۱۵ میلادی داشته است و تا همین سال جاری هم به زنان کشورش اجازه رای دادن را هم نداده است که این نشانگر سطح پایین و بسیار کم رشد فکری و نقض صریح حقوق اولیه بشر از سوی آل سعود است. حال با این شرایط، بسیار عجیب است که آن‌ها ما را به نقض حقوق بشر متهم می‌کنند. 

 

نیازی تصریح کرد: در مسئله برجام هم دیدیم که ایران اسلامی با اقتدار برای حل مسئله هسته‌ای با غرب بیش از یک دهه مذاکره داشت و این مسئله خود به تنهایی بزرگ‌ترین الگو و درس برای کشورهای دیگر شد. همچنین در فرجام برجام هم می‌بینیم که رسانه‌های عربی معاند نظام اسلامی ایران، که همیشه آماده فرافکنی علیه کشورمان هستند، سکوت کرده و حرفی برای گفتن ندارند. 

 

این فعال حقوق بشری ادامه داد: جامعه بین‌المللی رفتار صحیح و بدون تنش جمهوری اسلامی ایران در قبال تفنگداران امریکایی را دیدند. رفتاری که اولا نشان از اقتدار و آمادگی ایران برای برخورد به موقع با متجاوزین داشت و همچنین نشان از فرهنگ غنی و انسان دوستانه در برخورد با این ناقضان بود. 

 

معاون اجرایی مرکز دانشجویی حقوق بشر اظهار داشت: کسانی که دموکراسی در ایران را نادیده می‌گیرند، در برابر اقتدار دموکراتیک ایران به استیصال رسیده‌اند. همه می‌دانند که درصد مشارکت ملت ایران در انتخابات‌های مختلف، از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون بیش از ۷۰ درصد است و این در حالی است که درصد مشارکت کشورهای دیگر که بعضا ایران اسلامی را به عدم وجود دموکراسی متهم می‌کنند، به سختی به ۴۰ درصد می‌رسد. 

 

وی گفت: اگر نگاهی به رفتار و اقتدار کشورمان بیاندازیم و مسائل را درست بررسی کنیم به درستی متوجه ترس آل سعود و جیره خوارانش در منطقه از ایران اسلامی مقتدر خواهیم شد. توان ایران اسلامی در شکستن هیمنه پوشالی غرب و بازیگرانش در منطقه کاملا مشخص است و امیدواریم که صلح و امنیت پایدار با الگو گیری از دکترین ایران اسلامی و تعامل با ایران اسلامی مقتدر همه گیر شود. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار