به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، نادری، همرزم شهید دلاوری در یادواره ۲۲ شهید دانشجو ایلام که در ایوان برگزار شد، گفت: این شهید در عین خوش دیده به جهان گشود، به دلیل فقر مالی و کمبود امکانات تحصیلی به شهرستان سرپل ذهاب در کرمانشاه مهاجرت کرد، از همان کودکی با مسائل عمومی، فرهنگی، مذهبی و دینی تسلط داشت و در بسیاری از محافل شرکت می کرد.
وی کاپ های ورزشی و کسب مقام های فراوان در استان های ایلام، کرمانشاه و تهران دال بر ساعی بودن این شهید در عرصه ورزش عنوان کرد و افزود: وی پیش از صدور فرمان هشت ماده ای امام (ره) به سپاه به این نهاد ارزشمند پیوست و در بخش های امنیتی، خدماتی و اجرایی به خدمت پرداخت ضمن اینکه از انجام فعالیت های حقوقی و اداری غافل نبود.
همرزم شهید دلاوری با بیان اینکه این شهید با وجود آنکه ۲۱ سال سن داشت؛ اما از نظر بصیرت سیاسی و انقلابی در بین دوستان خود زبانزد بود، تصریح کرد: ایشان که دانشجو رشته حسابداری دانشگاه ارومیه بودند برای قرارگیری در جریان انقلاب خود را به تهران منتقل کردند؛ لذا فعالیت های سیاسی خود را به دانشگاه تهران معطوف کرد.
نادری تاکید کرد: شهید دلاوری یکی از دانشجویان پیرو خط امام و فاتحان سفارت آمریکا بود، ولایمتداری و علاقه مندی قدرت الله به امام خمینی (ره) تجلی بخش آیه ولایت می باشد.
وی به سخنرانی بنی صدر در ۲۹ اسفند ۱۳۵۶ اشاره کرد و گفت: دلاوری در میانه صحبت های این خائن فریاد «مرگ بر منافق» و «خلخالی، بنی صدر را اعدام کن» را سر داد، طرفداران بنی صدر این دانشجوی ایوانی را کتک زدند و از دیوار دانشگاه تهران به پایین انداختند؛ اما هزاران نفر به تبعیت از دلاوری بر علیه بنی صدر قد علم کردند.
این همرزم شهید دلاوری ادامه داد: قدرت الله در ایام تعطیلات عید به مناطق عملیاتی می رفت و فرماندهی عملیات های اطلاعاتی را برعهده می گرفت، او یکی از افراد موثر برای فراخواندن جوانان به جبهه و دفاع از کیان اسلام بود.
نادری، دلاوری را مصداق شهیدان باکری و زین الدین برای شهرستان ایوان دانست و اعلام کرد: ۳۵ سال از شهادت ایشان می گذرد، او یک فرمانده با تدبیر بود که ضد انقلاب را عاجز کرده بود، دلاوری نقش مهمی در هدایت اعضای وابسته به حزب کمونیست، مارکسیست و لیبرالیسم به اسلام داشت.