به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ایلام، نصرت الله حیدری، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد واحد ایلام در جشن انقلاب که روز گذشته در این واحد برگزار شد، با بیان اینکه انقلاب اسلامی تحول شگرفی در دنیای معاصر به وجود آورد، گفت: تا پیش از طلیعه انقلاب ایران، دنیا در چنبره دو ایدئولوژی لیبرال به سردمداری غرب و مارکسیست به رهبریت شوروی اداره می شود، هیچ نظامی خارج از این دو ایدئولوژی قابل تحلیل نبود.
وی ادامه داد: در فضایی که دین از طرف مارکسیست ها و لیبرال ها به شدت مورد هجمه واقع شده بود، انقلاب اسلامی مبنی بر مردم سالاری دینی به وجود آمد و گفتمان های غرب و شرق را به چالش کشید.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد واحد ایلام با تاکید بر این موضوع که تحلیل گران معتقد بودند دوران زایش ایدئولوژی پس از فروپاشی شوروی به سر آمده است، ادامه داد: در همان برهه بود که محافظه کاران در انگلیس و نومحافظه کاران در آمریکا به روی کار آمدند، بوش ادعا داشت که از سوی مسیح ماموریت دارد تا صلح و امنیت را در جهان پایدار کند و به احیای سرزمین موعود بپردازد، این توضیحات غلط بودن تحلیل های سیاستمداران را ثابت کرد.
حیدری نظام اسلامی ایران را نقطه مقابل شرق و غرب اعلام کرد و گفت: فوکویاما بر این اعتقاد بود که هیچ سدی در برابر غرب وجود ندارد و غرب می تواند در پروژه جهانی شدن بر تمام دنیا سیطره یابد؛ اما هانگتینتون بر تحقق این تحلیل خوشبین نبود، در نهایت این دو استراتژیست به این نتیجه رسیدند که تنها مانع سیطره لیبرالیسم بر جهان اسلام سیاسی در ایران است.
وی تاکید کرد: برخی در داخل کشور بر این موضوع که دین و مردم سالاری با یکدیگر منافات دارند پافشاری می کنند ولی تجربه ۳۷ ساله انقلاب اسلامی دال بر این است که دین در اداره جامعه می تواند موفق باشد، تجربه مذکور تمام طرح های غرب را با چالش مواجه کرده است به همین دلیل سردمداران کشورهای مغرب زمین که رویکرد استکباری دارند در پی مدیریت انقلاب می باشند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد واحد ایلام با تاکید بر اجرای دو برنامه در قالب بدنام کردن اسلام و خشن جلوه دادن آن توسط سردمداران غربی، خاطر نشان کرد: قرآن سوزی، اسلام هراسی، چاپ کاریکاتورهای موهن و جلوگیری از رسا شدن صدای ایران در خاورمیانه و جهان با به کار گیری راهبردهای طالبانیسم، القاده، جریان های سلفی- تکفیری و غیره به صورت سدی در برابر اسلام ناب قرار گرفتند.
حیدری اسلام را رحمانی و منطقی با رویکرد ایجاد صلح و امنیت عنوان کرد و ادامه داد: در این دین واژه ای به نام جنگ مفهومی ندارد بلکه «جهاد اسلامی» استراتژی مقابله در برابر هر زور و نفوذ است.
وی نقش دانشگاهیان در شرایط حساس کنونی را مهم ارزیابی کرد و گفت: انتخابات بستر مناسبی برای نشان دادن ظرفیت اسلام و مردم سالاری دینی است که کارآمدی نظام را در سایه مشارکت مردم در تعیین سرنوشتشان نشان می دهد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد واحد ایلام با تاکید بر این مطلب که تقابل ملت ایران در برابر نظام سلطه با تحمل تحریم ها و فدا کردن خون عزیزانشان ارزشمند و قابل تقدیر است، عنوان کرد: مسئولان کشور موظف هستند از تمام ظرفیت ها برای رفع مشکلات مردم استفاده کنند، هرجا که با مدیریت اسلامی و رویکرد جهادی عمل کردیم؛ موفق بودیم.
حلقه مفقوده توسعه در کشور ما مدیریت به سبک جهادی است که با پیشه سازی مدیریت اسلامی محقق خواهد شد
حیدری با تاکید بر این مطلب که غربی ها در سال ۱۹۹۰ اعلام کردند کشورهایی که در حوزه های هسته ای، فضایی و نانو پیشرفت کنند رقیب ما هستند، اضافه کرد: ایران در عرصه هسته ای انحصار کشورهای دهگانه را شکست، جمهوری اسلامی یکی از هشت کشور برتر در حیطه هوا و فضا و جزو پنج کشور برتر در زمینه نانو فناوری است. دغدغه ما این است که وقتی می توانیم در پیچیده ترین علوم موفق شویم چرا نمی توانیم معضل اشتغال و آسیب های اجتماعی را حل و فصل کنیم؟
وی رجعت به تفکر اصیل انقلاب توام با مدیریت عالمانه و متعهدانه را زمینه ساز ایجاد تحول دانست و خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد با مدیریت انقلابی و تجربه مدیریت مردمی نقش بی بدیلی در توسعه علم ایجاد کرده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد واحد ایلام منابع طبیعی، نیروی انسانی و مدیریت را سه فاکتور مهم برای توسعه معرفی کرد و گفت: کشور ایران و استان ایلام یکی از ثروتمندترین مناطق جهان است، حلقه مفقوده توسعه در کشور ما مدیریت به سبک جهادی است که با پیشه سازی مدیریت اسلامی این مهم محقق خواهد شد.
حیدری انقلاب ایران را انقلابی فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: خودباوری، اعتماد به نفس، تکیه بر ارزشهای دینی و انقلابی عمق استراتژیک جمهوری اسلامی را در حوزه فرهنگی پر رنگ کرده است، به چالشکشیدن فرهنگ مادی و لیبرالی غرب از بزرگترین دستاوردهای انقلاب می باشد که آثار آن را در قالب بیداری اسلامی مشاهده می کنیم.