به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، سعید محمدزاده امروز در مراسم تجلیل از فعالان دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی لرستان در خرم آباد، گفت: بررسی صلاحیت حرفه ای مشاغل و آموزش مهارت های لازم برای کسب صلاحیت حرفه ای وظیفه ای است که در برنامه ششم توسعه به دانشگاه علمی کاربردی محول شده است.
وی هدف دانشگاه علمی کاربردی را آموزش های مهارتی و کاربردی عنوان کرد و افزود: این دانشگاه توانسته است که با پذیرش دانشجویان و شاغلین، سطح مهارت آن ها را افزایش دهد.
رئیس دانشگاه جامعه علمی کاربردی لرستان با اشاره اینکه دانشگاه علمی کاربردی را امروز به عنوان دانشگاه نسل سوم می شناسند. گفت: دانش آموختگان این دانشگاه باید با کمک آموزش های کاربردی که در این دانشگاه فرا می گیرند بتوانند برای خود و دیگران شغل ایجاد کنند.
محمدزاده با بیان اینکه فارغ التحصیل دانشگاه علمی کاربردی باید بتواند بخش های مختلف جامعه که کمتر فعال و یا غیر فعال هستند را با هدف تولید ثروت در جامعه تحریک کند ادامه داد: نظام تبدیل دانشگاه به ثروت اندوزی در کشورهای صنعتی سال ها است که ایجاد شده است و امروز نیز این ویفه در کشورمان به دانشگاه علمی کاربردی محول شده است.
وی با تاکید بر اینکه امروز علمی مفید است که پاسخگوی نیازهای جامعه باشد تصریح کرد: اگر علمی منجر به رفع مشکلات و معلات جامعه همچون بیکاری نشود آن علم نافع نیت.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان با اشاره به اینکه در آستانه ابلاغ برنامه ششم توسعه هستیم گفت: به محض ابلاغ این برنامه، مصوبات آن که بخشی از آنها مربوط به دانشگاه علمی کاربردی می شود قابل اجرا هستند.
محمدزاده با بیان اینکه اجرای پودمان های مقطع دار و بین سطوح از برنامه هایی است که دانشگاه علمی کاربردی پس از ابلاغ برنامه ششم توسعه دنبال می کند اظهار کرد: اجرای این مصوبه باعث تقویت مهارت در بین دانشجویان شده و مانع مدرک گرایی می شود.
وی بررسی صلاحیت های حرفه ای مشاغل را از دیگر وظایف پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه برای دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد و افزود: با اجرای این طرح به افراد مشغول به کار مهارت های مورد نیاز در قالب دوره های آموزشی ارائه می شود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان گفت: آموزش مهارت ها در قالب بررسی صلاحیت حرفه ای مشاغل باعث افزایش کیفیت کار می شود.
محمدزاده با بیان اینکه اگر بگوییم دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه نسل سوم و کارآفرین است گزاف نگفته ایم ادامه داد: امروز دانشگاه های تئوریک نیز به این نتیجه رسیده اند که به سمت و سویی بروند که فارغ التحصیلان آن ها متناسب با نیازهای بازار کار تربیت شوند و با این حال این دانشگاهها چاره ای ندارند جز اینکه آموزش مهارت ها را به بدنه آموزشی خود تزریق کنند.
وی بیان کرد: مشکل عمده جامعه این است که فارغ التحصیلان دانشگاهها مهارت لازم را برای ورود به بازار کار ندارند؛ اما دانشگاه علمی کاربردی با آموزش مهارت ها در راستای رفع این مشکل گام برداشته است.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان به تحصیل بالغ بر 26 هزار دانشجو در گروه های آموزشی مختلف صنعت، خدمات، کشاورزی و دیگر گروهها در 32 مرکز علمی کاربردی استان اشاره کرد و گفت: این دانشگاه امسال نسبت به سال گذشته افزایش پذیرش دانشجو داشته است.
محمدزاده در بخش دیگری از اظهارات خود ضمن گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی این انقلاب را ثمره تلاش تمام آحاد جامعه دانست و ادامه داد: تمام آحاد ملت ایران باید در حفظ نظام تلاش و جدیت داشته باشند و با حساسیت مراقب باشند که از جانب دشمنان داخلی و خارجی آسیبی به آن وارد شود.
وی اتحاد و قانونگرایی ملت ایران را رمز پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و افزود: در دو انتخابات حساس و سرنوشت ساز پیش رو نیز باید با تمکین از قانون به گونه ای عمل کنیم که به شان و منزلت نام خدشه ای وارد نشود.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان از انتخابات به عنوان یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی و به عنوان یک نعمت الهی نام برد و گفت: وظیفه ما این است که زمینه را برای حضور پرشور و گسترده مردم در پای صندوق های رای فراهم کنیم.
محمدزاده ضمن دعوت از مردم برای حضور پرشور و حماسی در دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری بیان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب باید همه حتی آنهایی که نظام را قبول ندارند در دو انتخابات پیش رو پای صندوق های رای حاضر شوند؛ چرا که این حضور می تواند دشمنان را مایوس کند.
لازم به ذکر است؛ در این مراسم 52 فعال دانشجویی، چهار نفر دانش آموخته برتر و خانواده معظن سه شهید انقلاب اسلامی مورد تجلیل قرار گرفتند.