کد خبر:۴۸۶۹۶۱
رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی:

رمز ماندگاری انقلاب اسلامی ، همراهی مردم با انقلاب است

رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی اهواز اظهار داشت: انقلاب اسلامی، انقلابی مردمی است و اگر این دریای انقلابی خاصیت انقلابی خود را ازدست دهد به برکه ای مبتذل تبدیل می شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از اهواز، نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی اهواز عصر امروز با حضور حجت الاسلام و المسلمین علی ذوعلم رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با موضوع جریان شناسی انتخابات در سالن آمفی تاتر دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار شد.

 

حجت الاسلام علی ذوعلم در این نشست اظهار کرد: نظام مردم سالاری دینی به نقش مردم  و رای مردم اهمیت قائل است و این اهمیت تشریفاتی و ویترینی نیست.


وی با اشاره به اینکه مردم سالاری دینی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است افزود: انقلاب اسلامی امروز به عنوان یک جریان همچنان وجود دارد و برگرفته از اسلام ناب محمدی است.
 

حجت الاسلام ذوعلم ادامه داد: انقلاب اسلامی به معنای یک رشد مداوم و تحول روز افزون با یک انگیزه قوی و بر پایه مبانی فکری و عقلانی است.
 

رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در خصوص نسبت بین انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی اظهار کرد: جمهوری اسلامی از ثمرات انقلاب اسلامی است و درخت انقلاب در این 37 سال روز به روز تقویت شده و ریشه های فکری آن قوی تر می شود.
 

وی اضافه کرد: این انقلاب درختی است که همچنان سرسبز و ثمربخش است و تحولات فکری، توسعه و آزاد اندیشی در حال نهادینه شدن است.
 

حجت الاسلام ذوعلم تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی تا زمانی که ارتباط خود را با انقلاب حفظ کند می تواند نظام سالمی بماند در غیر این صورت به برکه ای تبدیل می شود که دچار انحراف می شود.
 

رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی گفت: بنابراین همواره به یک دولت، مجلس، قوه قضاییه، دانشگاه، حوزه و ارتش انقلابی نیاز داریم.
 

وی خاطرنشان کرد: اگر نهادها ارتباط خود را با مبانی فکری انقلاب قطع کنند به یک نظام سیاسی مبتذل تبدیل می شوند و قدرت طلبی حاکم شده و رسمیت می یابد.
 

حجت الاسلام ذوعلم ادامه داد: رای مردم در خصوص حاکمیت عنصر اساسی است که تاثیر حقیقی در مشروعیت و تحقق عینی نظام دارد.
 

رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اینکه در قانون اساسی به صورت جدی بحث انتخابات مطرح شده است افزود: امروز دولت ها تا عمق زندگی انسان ها تاثیر گذارند و نظام سیاسی از نظر اسلام مقدمه ای برای دستیابی انسان به حیات پاک و رفع موانع آن است.
 

وی با تاکید بر نقش مهم ولی فقیه در جلوگیری از استبدادهای سخت خاطرنشان کرد: تلاش های دولت سازندگی در مادام العمر شدن رئیس جمهوری و یا افزایش اقتدار رئیس جمهور در دوره اصلاحات از جمله مواردی است که با مقابله رهبری روبرو شد.

 

رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اجتماعی ادامه داد: هیچ نگرانی از خروجی انتخابات وجود ندارد، نظام هر جمع با هر گرایشی که انتخاب شوند را خواهد پذیرفت. بسیاری از افراد تا زمانی که خارج گردونه مسایل کشور هستند ممکن است دچار توهماتی هستند اما با ورود به گردونه خواهند دید نظام ما سالم، زلال و شفاف است.

 

حجت الاسلام ذوعلم با بیان این‌که نماینده نباید اجیر و وا‌م‌دار کسی باشد، گفت: هر فردی که با اعتماد نظام تأیید‌صلاحیت و با رأی مردم انتخاب شد باید با امید به خدمتگزاری به مردم وارد مجلس شود؛ برخی از نمایندگان دچار این گردونه‌ها می‌شوند و این برای خودشان آسیب‌زا است.

 

وی ادامه داد: مردم در این خصوص نقش اصلی را دارند و اگر مشاهده کردند که نماینده‌ای دچار مسایل مالی شود از او رو برمی‌گردانند و تجربه نیز این را نشان داده است. دستگاه‌های نظارتی نیز اعلام کردند که در این خصوص برخورد خواهند کرد؛ البته قوانین ما در انتخابات می‌توانند سخت‌گیرانه‌تر باشند.

 

رئیس پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی تأکید کرد: قانون‌گذاران باید در مورد مسئولان نظام قانون‌های سخت‌گیرانه‌تر از مردم عادی تصویب کنند. کسانی که از نظام سوءاستفاده می‌کنند باید سخت کیفر ببیند، در این زمینه هنوز دچار نوعی رودربایستی هستیم که امیدواریم این نوع نگاه پایان پذیرد و مجلس آینده قاطع‌تر در این زمینه‌ها ورود پیدا کند.

 

حجت الاسلام ذوعلم عنوان کرد: در این نظام که به برکت امام(ه) و خون شهدا شکل گرفته و یک ملت مؤمن دنباله آن هستند، هر کس بخواهد با جهت‌گیری اصلی نظام برخورد و توطئه و نفاق ایجاد کند، قطعأ شکست خواهد خورد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار