به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، منوچهر محمدی ظهر امروز در نشست دانشجویان بسیجی دانشگاه های استان مازندران گفت: در طول ده سال اول انقلاب آمریکایی ها 17 بحران برای تجزیه کشور راه اندازی کردند و نتوانستند انقلاب اسلامی را سرگون کنند، امیدوار بودند که بعد از رحلت حضرت امام کشور دچار یک بحران و هرج و مرج شود که اینطور نشد و بعد از این یک برنامه بلند مدت 25 ساله برای سرنگونی ایران ریختند.
معاون سابق وزارت امور خارجه بیان کرد: پروژههایی که در اتاق فکر آمریکا طراحی میشود در مسیر نابودی انقلاب و نظام اسلامی است که در سه مرحله جنگ سخت و مستقیم، جنگ نیابتی و جنگ نرم آغازشده است و ادامه دارد.
وی اضافه کرد: پس از شکست دشمن در جنگ سخت که در دفاع مقدس شکست خورد، جنگ نیابتی بهوسیله داعش، النصر و طالبان را راه انداختند و پسازآن جنگ نرم و جنگ افکار درصدد نفوذ هستند که باید هوشیار باشیم.
محمدی در ادامه با اشاره به مراحل نفوذ، گفت: مرحله اول اجبار بود، یعنی از طریق جنگ نظامی، جنگ نیابتی و جنگ اقتصادی ایران را تضعیف کنیم، به این صورت که در مرحله اول اوباما همواره ایران را تهدید نظامی می کرد، در مرحله دوم در عراق و افغانستان و سوریه جنگ نیابتی راه انداختند و در نهایت جنگ اقتصادی است، دشمن می خواهد کاری کند که ما با تحریم اقتصادی نتوانیم به دوستانمان کمک کنیم و در ادامه می خواهند تا با کاهش قیمت نفت، مهمترین منبع درامدمان را از ما بگیرند تا به واسطه آن بنیه اقتصادی مان را کاهش دهند.
وی با بیان اینکه مرحله دوم اکراه است، ادامه داد: در این مرحله 4 مسئله مطرح شد. یکی مسئله منزوی سازی. یعنی کاری کنیم که ایران در جهان منزوی باشد و هیچ دولت و شرکتی علاقه به رابطه با ایران نداشته باشد. دوم محدود سازی در منطقه است. یعنی همسایگان ایران را به کاهش و قطع رابطه وادار کنند و از آنها ائتلافی بر علیه ایران تشکیل دهند و در مرحله سوم جنگ فرقه ای بین شیعه و سنی ایجاد کنند. سوم محاصره علمی ایران است. یعنی اینکه ایران را در تمامی موارد علمی تحریم کردند ، حتی در زمان دولت سازندگی کامپیوتر را منع کردند و در نهایت محاصره اقتصادی است. ایران باید در محاصره اقتصادی باشد.
معاون سابق وزارت امور خارجه خاطرنشان کرد: سومین برنامه ای که در پروژه نفوذ نظر گرفتند، استخدام است. یعنی به کارگیری همه نیروهایی که در داخل کشور می توانند به عنوان سربازان و یاران خودشان وارد شوند و به نمایندگی از آنها در داخل کشور در حوزه سیاسی، فرهنگی، دیپلماتیک و اقتصادی فعالیت کنند.
وی تصریح کرد: در مرحله آخر می خواهند مجذوب سازی کنند. یعنی ایجاد عشق و علاقه به آمریکا و نفرت از ارزش های دینی و ایرانی و در نهایت تغییر در ادراکات مردم و تغییر در سبک زندگی مردم ایران. و این کار را از طریق رابطه فراوان و غیر رسمی با آمریکایی ها.
محمدی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به راهبردهای نفوذ دشمن گفت: اولین مرحله، شبکه سازی در فضای مجازی با استفاده از فیسبوک و توییتر و تلگرام و.... است.
وی ادامه داد: در مرحله دوم با استفاده از ارتباطات مدرن مثل ماهواره ها و در نهایت تلاش در آوردن ایران پای میز مذاکره به منظور این که ایران بپذیرد که قدرت هسته ای و یا منطقه ای نیست، بپذیرد که قدرت منطقه ای نیست، تغغیر وضع نقشه موجود منطقه از سوی ایران کنار گذاشته شود، با توجه به اینکه ایران در کشورهای منطقه نفوذ کرده بود و بیداری اسلامی در خاورمیانه شکل گرفته بود و دست از حمایت از حزب الله و حماس بردارد.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه بنابراین امروز اگر آمریکا پای میز مذاکره آمده است، به دلیل هسته ای نیست و هدف چیز دیگری است، اضافه کرد: آمریکا در شرایط کنونی به جریان نفوذ در میان نخبگان دلبسته و امید دارد به همین دلیل بعد از فتنه ۸۸ که نتیجه نگرفت راه مقابله را از مسیر مذاکرات دنبال کرده و میخواهد ساختار بنیادین جامعه را در دست بگیرد لذا با نوشتن نامه به رهبری راهکار مذاکره را در پیشگرفته است.
معاون سابق وزیر امور خارجه تصریح کرد: شک نکنید که مذاکره زمینهساز نفوذ است و در ساختار دولتی، نخبگان و حتی حوزههای علمیه تلاش میکنند نفوذ داشته باشند که باید مراقب باشند.
وی با اشاره به اینکه برجام هدف نیست و پسابرجام هدف دشمن است، خاطرنشان کرد: نفوذ یعنی اینکه ما باید بتوانیم درون ساختار سیاسی و تصمیم گیری ایران نفوذ کنیم و در عین حال یک ناامن سازی هم در داخل ایران ایجاد کنیم و لذا خود برجام هدف نبوده و نیست و پسا برجام هدف است.
محمدی با بیان اینکه نفوذ از طریق زیر صورت می گیرد، تاکید کرد: دشمن در نفوذ به دنبال جابه جایی عناصر مخالف آمریکا با عناصر موافق و دنباله رو آمریکا و غرب است، یعنی می خواهد آنهایی را سر کار بیاورد که آمریکا را به عنوان کدخدا قبول دارند، دشمن این افراد را استخدام می کند تا باورهای مردم و اراده مردم را تغییر دهند و در نهایت موجب تغییر رفتار مردم بشوند.
وی با بیان اینکه برخی مسئولان میگویند نباید رفتار ما در قبل و بعد از برجام یکسان باشد یعنی کاری نکنیم آمریکا ناراحت شود آیا با این کار میتوان جلوی نفوذ را گرفت؟، بیان کرد: مراقب باشید هر کس از شاخصهای نظام فاصله گرفت یا خودش نفوذی است و یا در وی نفوذ کردهاند.
محمدی در پایان تاکید کرد: اسلام ناب محمدی، تشیع علوی، انقلاب و ارزشهای اسلامی، خط راستین امام، ولایت و رهبری مهمترین شاخص برای جلوگیری از نفوذ است.