گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی*برجام برنامه ای بود که با هدف برطرف کردن مشکلات معیشتی مردم و رفع یک سری تحریم هایی که ظالمانه علیه ملت مظلوم ما تحمیل شده بود و قرار بود با رعایت برخی موارد اجرا شود؛ پروژه ای که بقول آقای روحانی بدلیل موفقیتش بنا شد که شماره های دیگر آن را نیز اجرا کند.
در حالی که قرار بود مشکلات مردم حل شود، شیخ دیپلمات برطرف شدن مشکلاتی را که پیش از این، رفع آن ها را با به فرجام رسیدن مذاکرات محقق می دانست، با کلید زدن شماره های بعدی برجام زمینه باز شدن دریچه نفوذ کدخدا و همپیمانانش را فراهم کرد.
درحالی که قرار بود مذاکرات بده بستان باشد ملت ایران هنوز خبری از ستانده های تیم مذاکره کننده و موفقیتی که گفته میشود، ندیده است.
برنامه جامع اقدام مشترکی که قرار بود مشکل آب خوردن مردم را نیز حل کند حال به سریال دنباله داری تبدیل شده که انتهای هر قسمت آن وعده پایانش را در قسمت بعد می دهند؛ در چنین شرایطی طبیعی است که دولت که اصلی ترین دستاورد خود را در حدود دوسال و نیمی که روی کار آمده است برجام می بیند، به دنبال نقطه پایان آن برود.
دولتمردان ما که در تدین و امین بودن آن ها شکی نداریم ،قطعا می دانند که آمریکا دشمن است و غیر قابل اطمینان؛ و این ویژگی ها را هم در طول همین مدت نشان داده اند.
تبریک نوروزی جناب پریزیدنت اوباما چیزی جز دستکش مخملی روی دستی چدنی نیست.
شاید جناب روحانی و کابینه پا به سن گذاشته اش برداشته شدن تحریم ها را راحت ترین راه برای حل مشکلات اقتصادی ببینند، اما باید بدانند که حل مشکلات اقتصادی با تکیه به قدرت داخلی و اقتصاد مقاومتی است. قطعا دشمنان ما در شماره های بعدی برجام چیزی جز استقلال ،پیشرفت و آرمان هایمان را هدف نمی گیرند.
حال باید دید با توجه به شروع سال و نام گذاری امسال به نام «اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل» توسط مقام معظم رهبری، سیاست های اقتصادی دولت بر مبنای رفع تحریم ها استوار می شود یا بر اساس تکیه به قدرت ملی.
*مهدی طرفی- فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.