عبدالباسط انصاری، فعال سیاسی ایلام در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در ایلام، بیان کرد: خانم فائزه هاشمی اخیرا در مصاحبه با روزنامه آرمان فساد اقتصادی در ایران سیستماتیک شده و دلیل رانت پروری در ایران، سیستم اداری نامناسب عنوان کردند و ایضا فساد اقتصادی و موازی کاری را مانع تسهیل در امور اقتصادی کشور دانسته، از لزوم کوچک کردن دولت، داد سخن سر داده اند، اقتصاد سالم را نیازمند اجرای قانون عنوان داشته و مردم و مسولان را به رعایت قانون دعوت کرده اند.
وی ادامه داد: این سیستم اقتصادی و ارادی مبتنی بر تکنوکراسی و فن سالاری که این فسادهای سیتماتیک در آن رخ می دهد مگر به غیر از دولت های پنجم و ششم به ریاست پدر ایشان نهادینه نشده است؟ آیا این سیستم را غیر از آقای هاشمی، معاونان و وزرای ایشان اعم از آقایان نوربخش، روغنی زنجانی، آخوندی و جهانگیری در سالهای پس از جنگ پی ریزی کردند؟ جریان کارگزاران و پس از آن اصلاحات را همین افراد در ساختار اقتصاد و مدیریت کشور غالب کردند. خوب است خانم هاشمی نظرشان را به طور واضح در این مورد بیان کنند.
این دانشجو و فعال سیاسی با بیان اینکه سوال دیگری که از ایشان باید پرسید این است که گناه بانیان و پایه گذاران یک اساس غلط و فساد زا بیشتر است یا ادامه دهندگان در آن مسیر؟ گفت: همین جماعت تکنوکرات از غیر قابل اجتناب بودن له شدن اقشار ضعیف در زیر چرخ های توسعه سخن می گفتند و در واکنش به تجمعات اعتراضی مردم در جلسه هیأت دولت به آقای هاشمی گفتند باید برای ادامه اجرای سیاست های تعدیل اقتصادی، باتوم و گاز اشک آور وارد کنیم.
انصاری اضافه کرد: درباره بزرگ شدن دولت و نهادهای دولتی نیز همینطور می باشد؛ اما خوب است که روشن شود رشد قارچ گونه ادارات و سازمان های غیر ضروری در همان دولت سازندگی صورت گرفت، سازمان هایی که دردی از مشکلات مردم دوا نمی کردند بلکه به عکس به تعبیر خود خانم هاشمی دست و پاگیر هستند و باید کمتر شوند تا دولت کوچک شود.
وی تاکید کرد: اما نکته جالب توجه دیگر در سخنان ایشان، دعوت به قانون، پایبندی و تمکین به قانون و ترجیح حتی قوانین بد بر بی قانونی است. اما مردم فراموش نکرده اند که چه کسانی بر خلاف قوانین کشور افرادی چون فاضل خداداد و بابک زنجانی پرورش دادند و چه کسانی حکم مهدی هاشمی را تسویه حساب سیاسی و پدرسوخته بازی نامیدند؟ و اینکه اگر فردا روزی تخلفی از یکی از وابستگان این خانواده سر داد و قانون و دستگاه قضا، مجددا حکمی منتشر کرد آیا تمکین می کنند و یا باز هم با عبارات مذکور حکم قضایی را زیر سوال می برند؟ و رسانه های زنجیره ای نیز معرکه مظلوم نمایی و قهرمان سازی به راه می اندازند؟