سلیمانی، مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی استان خوزستان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وقوع سیل اخیر و خسارت های وارد شده به این استان بیان داشت: متاسفانه سیلاب های ناشی از طغیان رودخانه دز که در مسیر خود به مناطق شعیبیه شوشتر و آهو دشت خوزستان رفته، باعث شد حجم زیادی از گندم این دو منطقه بر اثر طغیان آب از بین می رود.
وی با بیان اینکه در روز اول وقوع سیل ارتفاع آب به سه متر می رسد و هفت روستا زیر آب می رود، گفت: بعد از وقوع این حادثه نیروهای سپاه وارد این منطقه شده و مردم را با قایق موتوری به مناطق دیگر هدایت می کنند.
مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی استان خوزستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط گروه های جهادی برای کمک به مناطق سیل زده در این استان افزود: بعد از آنکه خبر به گروههای جهاد دانشجویی رسید، وارد روستاهای سیل زده شدیم و پس از بررسی های لازم مشاهده کردیم که فعلا برای امدادرسانی نیرو لازم نداریم؛ چرا که به اندازه کافی نیرو در منطقه حضور داشت.
سلیمانی با اشاره به راه اندازی قرارگاههای جهادی برای رساندن مواد غذایی و آب به مردم سیل زده تصریح کرد: این قرارگاه ها توسط گروه های جهادی دانشجویی در شهرهای رامهرمز، شوشتر، اهواز، نوشهر، آبادان و خرمشهر برای جمع آوری کمک های مردمی راه اندازی شد.
وی با بیان اینکه یک گروه جهادی دیگر نیز از شوشتر برای امدادرسانی در منطقه مستقر کردیم، گفت: در حال حاضر از لحاظ امدادرسانی مشکلی نداریم؛ اما تقاضای جدی از مردم و مسئولان برای رساندن آب و غذای کنسرو شده برای سیل زدگان داریم.
مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی استان خوزستان با اشاره به اینکه زمانی که آب فروکش می کند خانه ها، مساجد، مدارس و ... نیز تخریب می شوند، گفت: ۴۰ گروه جهادی آماده باش هستند که به محض فروکش کردن آب، اقدامات لازم را انجام دهند.
وی با بیان اینکه مناطق شعیبیه شوشتر و آهودشت خوزستان دو منطقهی مهم از لحاظ کشاورزی هستند و بیشترین گندم استان در این مناطق کاشته می شود، گفت: متاسفانه این دو منطقه در اثر وقوع سیل بیشترین آسیب را دیدهاند و مطالبه جدی ما از مسئولان برآورد خسارت برای کشاورزان است.
سلیمانی با بیان اینکه در پی سر ریز شدن سد دز هم اكنون تا ۵۰۰۰ متر مكعب آب از این سد رهاسازی می شود و احتمال آبگرفتگی روستاهای پایین دست سد وجود دارد، گفت: در حاشیه رودخانه دز حدود ۳۸ روستا و جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار نفر وجود دارد که بر اثر فروکش کردن آب در آن هفت روستا ممکن آب به سمت این روستاها هدایت شود.
وی تصریح كرد: تمام ستادهای مدیریت بحران در شهرهای استان خوزستان به حال آماده باش در آمده و اطلاع رسانی لازم برای فاصله گرفتن از حریم رودخانه های كارون، كرخه و دز صورت گرفته است.
مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: هشدار لازم به ساكنان حاشیه رودخانه دز داده شده؛ اما خطر همچنان مناطق پایین دست را تهدید می كند.