اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش تجلیل از پرفسور علی اکبر جلالی چهره ماندگار شهرستان شاهرود با حضور برخی از مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی و همچنین قشرهای مختلف مردم در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار شد.
محمد مهدی فاتح در همایش تجلیل از دکتر علی اکبر جلالی که دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه سال جاری در تالار شقایق های این دانشگاه برگزار شد،آمو ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و خیر مقدم به مهیمانان همایش افزود: پرفسور جلالی از جنس مردم است و بی منت با تواضع آنچه را که آموخته است تقدیم می کند.
وی تصریح کرد: همایش تجلیل از پرفسور جلالی یک شاهد و گواه است که هر کسی به مردم خدمت کند و تواضع داشته باشد بزرگ می شود و باقی خواهد ماند.
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود افزود: نیکویی، خدمت کردن و بزرگی متعلق به خدا است و هر کاری که متعلق به او باشد ماندگار می ماند.
فاتح با بیان اینکه امروز گرد هم آمدیم تا از تلاش ها و خدمات دکتر جلالی قدردانی کنیم، بیان داشت: این همایش چند پیام مهم برای ما دارد اول آنکه اگر می خواهیم کشور پیشرفت کند و مشکلات حل شود باید به توسعه علمی جامعه توجه داشته باشیم.
وی سرمایه گذاری در آموزش و پرورش و توسعه آموزشی جهت رسیدن به توسعه اقتصادی و حرکت به سوی تولید و دانش و فناوری را از دیگر پیام های مهم این همایش عنوان کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی شاهرود گفت: این با شعار حرکت به سوی تولید و دانش و فناوری، رو به جلو حرکت می کند و در این راستا اقدامات زیرساختی مهمی از جمله توسعه فضاهای آموزشی، پژوهشی و ارتباط با صنعت را انجام داده است.
علم و فناوری راه نجات است
علی اکبر جلالی هم در این همایش، علم و فناوری را راه نجات جامعه دانست و گفت: با روش های سنتی نمی شود اقتصاد را توسعه داده و اشتغال ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه چهار و نیم میلیون جوان بیکار تحصیل کرده در جامعه زندگی می کنند، افزود: برای ایجاد اشتغال این تعداد فارغ التحصیل باید به دنبال توسعه علم و فناوری برویم و جهت توسعه اقتصادی کشور روش های سنتی را کنار بگذاریم.
استاد دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: با روش های سنتی نمی شود اشتغال پایدار ایجاد کرد و اگر به دنبال پیشرفت هستیم باید نگاه خود را عوض و در دنیایی که فناوری همه چیز را عوض می کند به سمت مشاغل دانش بنیان برویم.
جلالی گفت: اساتید دانشگاه باید به هر دانشجویی که تازه وارد می شود یک موضوع خاص برای تحقیق به او بدهد تا در پایان دوره تحصیل بر روی یک موضوع تخصص پیدا کرده و برای خود شغل ایجاد کند.
وی با بیان اینکه باید در چارچوب نظام اسلامی به سمت گسترش فناوری های آینده برویم، بیان داشت: توسعه اقتصاد کشور را بر اساس واقعیت جهان امروز ترسیم کنیم نه بر اساس آرزوهایی که دست یافتنی نیستند.
پدر فناوری اطلاعات کشور، با مطرح کردن نظریه موج چهارم به موضوع اینترنت اشیاء اشاره کرد و گفت: این فناوری تنها در پنج دانشگاه معتبر جهان تدریس می شود که دانشگاه علوم و صنعت ایران جزو یکی از این دانشگاه ها است.