آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۰۱۷۹
در شورای معین بررسی شد؛

تاسیس ۳۸ رشته و ۳۷ مرکز تحقیقاتی در دستور کار وزارت بهداشت

تاسیس ۳۸ رشته در مقاطع مختلف، ۳۷ مرکز تحقیقاتی و ایجاد ۳ مجتمع آموزش عالی سلامت در شورای معین شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی بررسی شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمد خالق نژاد دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با اعلام برگزاری بیست و پنجمین نشست شورای معین شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی در اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ از بررسی درخواست های واصله از دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور در این جلسه خبر داد.

 

خالق نژاد گفت: شورای معین شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی به عنوان بازوی مشورتی شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی پیش از برگزاری جلسات این شورا برگزار شده و درخواست های واصله با رویکرد کارشناسی در این جلسه بررسی می شود.

 

دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی اضافه کرد: در واقع نتایج جلسات شورای معین به عنوان ورودی های جلسات شورای گسترش بوده و بررسی های کارشناسی که در این شورا صورت می گیرد سیاستگذاری در شورای گسترش را تسهیل می کند.

 

وی با بیان اینکه بیست و پنجمین نشست شورای معین شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی با حضور کارشناسان مربوطه در ستاد وزارت بهداشت تشکیل شد اظهار داشت: در این نشست درخواست تاسیس یک دانشکده و یک پژوهشکده مورد بررسی قرار گرفت.

 

دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی بررسی درخواست تاسیس ۳۷ مرکز تحقیقاتی در دانشگاه های علوم پزشکی و همچنین تاسیس ۳ مجتمع آموزش عالی سلامت را از دیگر مباحث این نشست ذکر کرد.

 

وی گفت در زمینه توسعه رشته مقاطع علوم پزشکی نیز تاسیس و راه اندازی ۲ رشته در مقطع  فوق تخصص ، ۵ رشته در مقطع دکتری تخصصی ، ۶ رشته در مقطع Ph.D و ۱۴ رشته در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته ، ۱۱ رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته و ۱ رشته در مقطع کاردانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

خالق نژاد گفت: نتایج این درخواست ها پس از تصویب در شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی به دانشگاهها و دانشکده های مربوطه اعلام خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار