آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۵۳۲۸
راوندی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد 

دانشجویانی که با دستان خالی اقتصاد مقاومتی را معنا کردند/ ترکیب علم و عمل در دانشگاه کشاورزی ساری

جمعی از دانشجویان دانشگاه کشاورزی ساری در فضایی به وسعت شش متر مربع و با دستان خالی و معنا کردن اقتصاد مقاومتی اقدام به پرورش جوجه کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، عبارت «مومن در هیچ چارچوبی نمی‌گنجد»، را مصداقی دیگر پیدا شده این‌بار در مازندران، شهرستان ساری، دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی معنا شد؛ جایی که دانشجویان بسیجی‌اش در لبیک به فرمان رهبرشان با دستان خالی در حال معنا کردن اقتصاد مقاومتی هستند، آن هم در شش متر فضا و بدون پشتوانه و کمک مسئولان.


در چندسال گذشته اقتصاد یکی از اصلی‌ترین محورهای سخنان رهبر معظم انقلاب بوده است و در دو سال اخیر نیز به توجه به وجود تحریم‌ها، ایشان در سخنانشان در جمع‌های مختلف، واژه اقتصاد مقاومتی را بیان کردند و در ادامه با تبیین الزمات آن، از مسئولان خواستند تا نسبت به تحقق این امر اقدام کنند.


رهبر معظم انقلاب امسال را نیز به سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری فرمودند تا شاید این موضوع در راس توجه مسئولان کشور قرار گیرد، اما با وجود اینکه سه ما از سال سپری شده است، اما همچنان اقتصاد مقاومتی مورد بی‌مهری قرار می‌گیرد و مدح و ستایش از آن تنها در همایش‌ها خلاصه شده است.

 

اما، در شهرستان ساری و در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی، جمعی از دانشجویان دست‌به‌کار شدند تا خودشان رسالت مهم تبیین و اجرای اقتصاد مقاومتی را به‌عهده بگیرند و نگذارند سخنان رهبری بر زمین بماند.

 

از این‌رو، دانشجویان با پیگیری‌های مداوم که البته با حمایت اندک مسئولان دانشگاهی و استانی همراه بود، توانستند فضایی به وسعت شش متر از مسئولان دانشگاه بگیرند و در این فضای‌کم، اقدام به پرورش مرغ محلی کنند.


راوندی، مسئول جهاد علمی بسیج دانشجویی دانشگاه کشاورزی ساری در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو گفت: در نهایت واحد علمی بسیج دانشجویی دانشگاه کشاورزی ساری با همکاری انجمن علمی علوم دام اقدام به راه‌اندازی این تولیدی کوچک کرد تا در حد بضاعت خود در موضوع اقتصاد مقاومتی گام برداشته باشد.


وی با اشاره به مشکلات پیش‌روی اجرای این کار افزود: برای انجام این‌کار در ابتدا نیاز به تایید گروه علوم داشتیم و پس از اخذ تاییدیه دیدارهایی با معاونت دانشجویی، معاونت فرهنگی و مسئول کارآفرینی داشتیم که انجام این‌کار از سوی این مسئولین به‌دلایل مختلف رد شد که منجر به دیدارهای بعدی و تلاش‌های مجدانه واحد علمی بسیج در مدت زمان طولانی(۶ماه) شد که بالاخره مسئول کارآفرینی اتاقکی به مساحت شش مترمربع جهت تامین فضای فیزیکی در اختیار ما قرار داده و معاونت فرهنگی بودجه کار را تامین کرد.


راوندی ادامه داد: البته فضای موردنظر برای کار ما کافی نبود، ولی ما برای اینکه بتوانیم هم تجربه کنیم و هم کاری در راستای اقتصاد مقاومتی در دانشگاه انجام داده باشیم، کار را آغاز کردیم.


وی خاطرنشان کرد: در این خصوص از محمد کاظمی فر، استاد دانشگاه و مدیر گروه علوم دامی دانشگاه کشاورزی که حمایت مالی و علمی دانشجویان را بر عهده داشت، قدردانی می کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار