آخرین اخبار:
کد خبر:۵۱۸۹۸۷
حیدری در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

برخی ساده‌اندیشان معتقد بودند که بعد از برجام فشارهای غرب کمتر می‌شود

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان بوشهر گفت: برخی ساده‌اندیشان به اصطلاح روشنفکر معتقد بودند که بعد از برجام فشارهای ایالات متحده و هم پیمانان وی کمتر از گذشته شود؛ ولی مطمئنا آمریکا و کشورهای غربی از تصویب برجام به دنبال منافع ایران نبوده‌اند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمد امین حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با سران سه قوه، مسئولان و کارگزاران نظام گفت:  آمریکا به عنوان دشمن درجه یک جمهوری اسلامی ایران سال ها است که همه تلاش خود را برای ساقط کردن ایران و یا حداقل مهار قدرت روز افزون آن معطوف کرده است و در مسیر مذاکرات نیز به عنوان قدرت اصلی آن سوی مذاکرات به دنبال مهار قدرت ایران بوده است.

 

وی افزود: برخی ساده اندیشان به اصطلاح روشنفکر معتقد بودند که بعد از برجام فشارهای ایالات متحده و هم پیمانان وی کمتر از گذشته شود؛ ولی مطمئنا آمریکا و کشورهای غربی از تصویب برجام به دنبال منافع ایران نبوده اند، آنها اهداف و منافع مشترکی را دنبال کرده و در این راه راهبردهای گوناگونی را پیگیری می‌کنند که باید با توجه به این راهبردها رفتارهای طرف مقابل را مورد تحلیل قرار داد.


 
دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان بوشهر تصریح کرد: آمریکا سعی دارد با برنامه ای منظم فشارهای مختلفی را به جمهوری اسلامی ایران وارد کند تا از این مسیر بتواند اهداف خود را کسب و از قدرت‌یابی ایران جلوگیری کند و برجام را پلی برای دستیابی به این اهداف می داند.

 

حیدری ادامه داد: اکنون برجام حکم سندی منفعت طلبانه را پیدا کرده است که آمریکا با تفسیرهای متفاوت از آن سعی می کند کشورهای دیگر را نیز با سیاست‌ها و فشارهای خود علیه ایران همراه کند.

 

وی گفت: آمریکا می خواهد از برجام به عنوان یک سند بر علیه فعالیت‌های جمهوری اسلامی استفاده کند و با توجه به عدم التزام طرف مقابل به اجرای برجام و نواقص و ابهاماتی که برجام دارد این گمانه هر روز قوت بیشتری می گیرد.

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان بوشهر تصریح کرد: برجام دارای ایرادات زیادی است؛ از جمله محدودیت های شدیدی که در برجام بر صنعت هسته ای کشور اعمال شده است؛ مثلا اینکه تحقيق و توسعه مرتبط با غني سازي بايد صرفا در نطنز انجام پذيرد، محدودیت هایی به این شکل و براساس آنچه در متن برجام آمده، به چند دلیل حقوق هسته ای کشور را سلب می کند.

 

حیدری ادامه داد: ایراد بعدی اینکه دولت پروتکل الحاقی را به صورت داوطلبانه، آنهم قبل از تصویب برجام در مجلس شورای اسلامی قبول کرد که باعث تعجب شد.
وی بیان داشت: اینکه توافق برجام هیچ‌گونه ضمانت اجرایی حقوقی و قانونی به جز قطعنامه غیرالزام‌آور ۲۲۳۱ شورای امنیت ندارد، ایراد آشکار برجام است؛ چرا که هر یک از طرفین توافق در هر زمان که اراده کند می‌تواند اجرای آن را متوقف کند.

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی بوشهر تصریح کرد: در خصوص «لغو» همه تحریم ها باید بگویم که  این موضوع در برجام رعایت نشده است، همان طور که بعد از گذشت چند ماه از برجام بسیاری از تحریم ها متوقف (یا تعلیق) می شوند و نه لغو،  فراتر از این متاسفانه حتی بسیار از تحریم های کنگره آمریکا و تحریم های رئیس جمهور آمریکا به جای خود باقی می مانند و حتی تعلیق هم نخواهند شد.
.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار