اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
امیر شعبان جولا، معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به خبری مبنی بر تعهد پذیرش و اجرای دستورات FATF توسط کشورمان گفت: گروه (FATF (Financial Action Task Force که توسط G7 (متشکل از هفت کشور فرانسه، آلمان، انگلیس، ایتالیا، ژاپن، آمریکا و کانادا) راه افتاده، وظیفه اش در ظاهر مبارزه با پولشویی و جلوگیری از حمایت مالی از تروریسم است.
وی تصریح کرد: این گروه از سال 2010 ایران را در لیست سیاه خود قرار داد و امروز تنها دو کشور ایران و کره شمالی در لیست سیاه این گروه قرار دارند. همگی میدانیم که از نظر غربی ها، حزب الله لبنان و به طور کلی جریان مقاومت اسلامی در منطقه تروریسم هستند؛ اما با این وجود متأسفانه امروز پس از برجام مسئولان کشور ما به دنبال پیوستن به گروه FATF و اجرای دستورالعمل های آنها هستند.
معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف با بیان اینکه مسئولان برجام را بی اثر دیده و متوجه شدند که دیگر از پی آن نمی توانند با بانکهای سایر کشورها ارتباط داشته باشند، اظهار داشت: مسئولان تمام سعی خود را می کنند که یک عایدی در پی برجام نصیب کشور شود. غرب پس از توانمندی هسته ای، امروز توانمندی ایران در حمایت از نیروهای مقاومت در منطقه را هدف قرار داده است.
وی افزود: برخی می خواهند از طریق پیوستن به گروه هایی همچون FATF که اهداف آنها مشخص است، سعی کنند جنازه برجامی را احیا کنند که بوی تعفنش دیگر بلند شده و همه را آزار میدهد؛ حتی طرفداران سابقش را!
شعبان جولا با بیان اینکه پیوستن به FATF و انجام دستورالعمل های این گروه و در اختیار قرار دادن اطلاعات محرمانه مالی کشورمان به گروه های معلوم الحال هزینه ای گزاف و تبعات سنیگنی برای ما خواهد داشت، تأکید کرد: مسئولان کشور ما حاضر می شوند خودشان اطلاعات بانکی کشورمان را به گروه های معلوم الحالی همچون FATF واگذار کنند؛ که یا به معنای خیانت است، یا نشان از جهلی عمیق دارد که تاکنون ندانسته اند FATF گروهی وابسته به اسرائیل و آمریکا بوده و اطلاعاتی که به آنجا می رود قطعا به دست دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی خواهد رسید.
معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف با بیان اینکه عربستان و اسرائیل دو حامی FATF هستند، تصریح کرد: در بیانیه FATF که منتشر شده، آمده که ایران همچنان در لیست سیاه باقی مانده و این گروه پس از یک سال در صورت دادن اطلاعات بانکی اش به FATF تصمیم خواهد گرفت که ایران را همچنان عضو لیست سیاه نگه دارد یا خیر.
وی ادامه داد: رسما با کشورمان به چشم یک مجرم برخورد می شود که باید امروز تمام جزئیات اطلاعات و رفتار خود را در اختیار دشمنان قرار داده و پس از بررسی همه موارد مشخص شود که می شود از این مجرم رفع اتهام کرد یا خیر؟
شعبان جولا با بیان اینکه FATF هیچ تعهدی مبنی بر درآمدن ایران از لیست سیاه خود نداده است، گفت: در این راه هزینه های بسیار زیادی را خرج می کنیم، اطلاعات بانکی خود را در اختیار آنها قرار می دهیم و در مقابل، طرف حساب ما هیچ تعهدی برای کارهایش در قبال ایران نخواهد داد.
وی افزود: مسئولیت رسیدگی به این موضوع و جلوگیری از خروج اطلاعات محرمانه کشورمان توسط مسئولان ، برعهده مجلس شورای اسلامی است. من مطمئن هستم که درصد خوبی از این نمایندگان از اصل این موضوع هم اطلاعی ندارند و مایه تاسف است که فقط ما به عنوان قشر دانشجو باید غصه کشورمان را داشته باشیم و نماینده مجلسی که رسالت رسیدگی به امور کشور را برعهده دارد از این موضوع بی خبر باشد و در باره آن هیچ دغدغه ای نداشته باشد.
معاون سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف در پایان خاطرنشان کرد: متاسفانه در پایان سال 94 قانونی تحت عنوان قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم تصویب شد که آن قانون راه را برای این اتفاق باز کرد؛ امروز رئیس بانک مرکزی ما حاضر می شود اطلاعات محرمانه کشورمان را در اختیار موسسات معلوم الحالی که وابستگی شدیدی به عربستان و اسرائیل دارند، قرار دهد و متاسفانه این مسئولان از این موضوع با افتخار یاد می کنند که جمهوری اسلامی میخواهد به یک گروه بین المللی بپیوندد!