اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمودرضا رحیمی در نشست مشترک با مسئول بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان با اشاره به فداکاری و از خودگذشتگی شهدا و خانواده آنان گفت: مسئولان و مدیران در این نظام باید همیشه یاد شهدا را زنده نگه دارند.
وی افزود: در کشور و استان ما همه خانواده ها با دفاع مقدس درگیر بوده به نوعی که اقوام درجه یک و یا نزدیکان آنها از شهدا و یا جانبازان و رزمندگان این دوران مقدس هستند.
رئیس دانشگاه یاسوج با اشاره به طراحی نامناسب و دور از شان یادمان شهید این دانشگاه تصریح کرد: معماری سازهها باید انتقال دهنده مفهوم و مشخص کننده هویت باشد؛ اما در طراحی این یادمان، هویت فرهنگی خاصی وجود ندارد که بتوان از آن مفهوم والای شهید و شهادت را برای نسل های آتی به یادگار گذاشت.
رحیمی با اشاره به تعهد دانشگاه یاسوج در پاسداشت مقام شامخ شهدا بیان داشت: این دانشگاه ملکف به تکمیل این سازه است و امیدواریم این یادمان که در واقع به منزله امامزاده ای در دانشگاه است مکانی برای برگزاری برنامه های فرهنگی و دانشجویی باشد.
مسئول بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در استان با تقدیر از تلاش های رئیس دانشگاه یاسوج گفت: پیگیری مدیریت دانشگاه در تکمیل سازه یادمان شهیدگمنام با وجود موانع مختلف ستودنی است.
سرهنگ امرالله درفشی افزود: یادمان شهید در دانشگاه یاسوج می تواند مکانی برای فعالیتهای فرهنگی دانشجویان و انس و الفت بیشتر با شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین این فرهیختگان باشد.
وی به مطالب خلاف واقع برخی سایت های خبری پیرامون این یادمان اشاره کرد و عنوان داشت: این مکان برای یکی و دو روز نیست که در ساخت آن عجله شود؛ بلکه باید برای سالهای متمادی این مکان مورد استفاده قرار گرفته تا فرهنگ شهید و شهادت همچنان در جامعه ساری و جاری باشد.
این مقام مسئول بیان داشت: با وضع موجود یادمان شهید که هنوز به بهره برداری کامل نیز نرسیده چندین برنامه خوب فرهنگی و مذهبی در این مکان اجرا شده که جای تقدیر دارد.
در پایان این نشست احکام اعضای هیات امنای یادمان شهدای گمنام دانشگاه یاسوج به آنان اعطا شد.