آخرین اخبار:
کد خبر:۵۲۳۵۴۲

نشست هم‌اندیشی مسئولان دانشگاه کردستان با مدیران نیروی انتظامی استان

نشست هم‌اندیشی مسئولان دانشگاه کردستان با مجموعه مدیران نیروی انتظامی استان به منظور گسترش همکاری‌های بیشتر برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فردین اخلاقیان شامگاه جمعه در نشست هم‌اندیشی مسئولان دانشگاه کردستان با مجموعه مدیران نیروی انتظامی استان گفت: در جامعه، بازدارندگی وظیفه پلیس و دستگاه انتظامی است و برای برقراری امنیت جامعه و حفظ آسایش و آرامش مردم، نیروهای پلیس زحمات زیادی را متقبل می‌شوند.

 


اخلاقیان محوری ترین وظیفه پلیس و دستگاه انتظامی را حفظ امنیت جامعه دانست، افزود: امروزه وظایف دستگاه انتظامی گسترش یافته و بسیاری از اقدامات آن، بازدارنده و پیشگیرانه است.

 

رئیس دانشگاه کردستان گفت: باید فضای جامعه به نحوی باشد که افراد عادی با دیدن پلیس احساس آرامش کنند و افراد خلافکار احساس ناامنی کنند.

 


وی در ادامه دانشگاه را یک نهاد علمی به معنای آموزش و پژوهش نامید و تصریح کرد: دانشگاه از ارکان توسعه است و از اهمیت بسزایی برخوردار است و مانند سایر دستگاه‌ها در نظام اسلامی، وظیفه خدمت به جامعه را دارد.

 


اخلاقیان تصریح کرد: تعامل و همکاری دستگاه‌ها با هم زمینه خدمات بیشتر به مردم را فراهم می‌کند؛ بنابراین اگر بین دانشگاه و نیروی انتظامی همکاری‌ها بیشتر شود، خدمت بیشتری به جامعه صورت می‌گیرد.

 


وی در پایان گفت: دانشگاه کردستان به عنوان یک دستگاه علمی تاثیرگذار، آمادگی لازم برای افزایش سطح تعاملات با نیروی انتظامی در تمامی بخش‌ها را دارد.

 


حجت‌الاسلام محمدعلی شیخ‌الاسلامی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان افزود: جامعه دانشگاهی، نیروی انتظامی و سایر نهادها و دستگاه‌ها در تراز انقلاب اسلامی چیزی است که الان از آن فاصله داریم.

 


مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان اظهار کرد: این فاصله نشان می‌دهد که دشمن خیلی بیشتر از آنچه که فکرش را می‌کنیم، هجمه‌های گسترده خود را علیه جامعه وارد کرده و ما باید در برابر این هجمه‌های گسترده برنامه مقابله‌ای داشته باشیم.

 


شیخ‌الاسلامی با بیان اینکه هجمه‌های دشمنان جدی است و مرگ خاموش تنها به مواد مخدر و اعتیاد خلاصه نمی‌شود، اظهار داشت: امروز هجمه‌های گسترده دشمنان به ویژه در حوزه فرهنگی به صورت جدی جامعه و نوامیس ما را تهدید می‌کند.

 


وی اظهار کرد: موقعیت امروز کشور مانند دوران جنگ است و همه باید در کنار هم مانند دوران دفاع مقدس با تمام توان در برابر هجمه‌های دشمنان ایستادگی کنیم.

 


وی، قاطعیت، باصلابت صحبت کردن، به‌روزبودن در بحث اطلاعات، رازداری، مردم‌داری و خطرپذیری را از دیگر ویژگی‌های نیروی انتظامی برشمرد.

 


مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه کردستان در ادامه با اشاره به بی‌توجهی جامعه نسبت به رعایت حجاب، خاطرنشان کرد: مسئله این است که با افرادی که به موضوع حجاب توجه ندارند، باید چه برخوردی صورت بگیرید.

 


وی در پایان با بیان اینکه اگر جامعه ما در هم بپیچد زندگی تک‌تک افراد هم دچار تنش می‌شود، اضافه کرد: دردهای جامعه درد تک‌تک افراد است و هر کدام از ما در هر پست و جایگاهی باید به وظایف خود در برابر ریشه‌کن کردن آسیب‌های اجتماعی و مشکلات موجود در آن عمل کنیم.

 

به گفته محمدرسول شیخی‌زاده رئیس حراست دانشگاه کردستان، در توسعه پایدار، انسان به عنوان محور توسعه، مستحق بهداشت، امنیت، فرهنگ، آموزش و دانش و توسعه ارتباطات و اطلاعات است.

 


وی افزود: انسان دانا و صاحب آگاهی و دانش در محیط دانشگاه تربیت می‌شود اما مهم‌ترین مولفه و اساس کار برای فراهم کردن زمینه برای انسان محور توسعه در کنار همه مولفه‌ها، امنیت است که کار نیروی انتظامی است.

 


وی با یادآوری این فرمایش رسول اکرم که « دو نعمت سلامتی و امنیت همواره در میان امت من مجهول هستند»، گفت: خوشبختانه در فضای کنونی در منطقه خاورمیانه و کشورهای اسلامی، ایران اسلامی علیرغم تمامی تنگناهای مادی، بیکاری، تحریم و مشکلات اقتصادی جزو امن‌ترین کشورهای منطقه است.

 


وی در ادامه اهداف برگزاری این نشست را تقدیر از پرسنل خدوم انتظامی کردستان در همه امورات بخصوص بخش‌های تخصصی مرتبط با دانشگاه کردستان از قبیل همکاری در زمینه برگزاری کنکورهای سراسری در محیط دانشگاه، انجام امورات مربوط به بخش نظام وظیفه، امورات مربوط به دانشجویان خارجی بویژه در خصوص روادید و ویزای تحصیلی و همکاری نزدیک در موضوع فضای مجازی و امورات مربوط به پلیس فتا عنوان کرد.

 


شیخی‌زاده همچنین همکاری پلیس راهور در برقراری ترافیک روان در اطراف دانشگاه، همکاری خوب انتظامی استان در بخش مشاوره‌ای، برقراری امنیت پیرامونی و حفاظت فیزیکی محیط‌های دانشگاهی و خوابگاهی و آمادگی در زمینه انجام پژوهش‌های مشترک در خصوص آسیب‌های پنهان را از دیگر مواردی ذکر کرد که شایسته تقدیر است.

 


وی در پایان گفت: تبادل تجربیات در سطح امورات مشترک فی‌مابین پلیس و دانشگاه بخصوص در حوزه نظریه‌پردازی و ایده‌سازی برای عملی کردن فرایند امورات، افزایش سطح تعاملات بین دانشگاه و نیروی انتظامی و طرح انتظارات و توقعات دو دستگاه از همدیگر بصورت تخصصی از اهداف دیگر برگزاری این نشست است.

 


در ادامه عباس مسعودی، معاون هماهنگ‌کننده انتظامی کردستان با یادآوری اینکه نیروی انتظامی به سمت دانش‌بنیان کردن فعالیت‌های خود رفته است، گفت: تلاش بر این است تا فعالیت‌های این مجموعه به‌روز و براساس علم باشد تا زمینه پذیرش آن در جامعه بیشتر شود.

 


وی ضمن اعلام آمادگی نیروی انتظامی برای همکاری‌های خوب با دانشگاه کردستان، گفت: یک سری قوانین در دو دستگاه وجود دارد که در جلسات مشترک می‌توان به آنها پرداخت و زمینه تعامل بیشتر بین دو دستگاه را بوجود آورد.

 


جانشین پلیس فتای کردستان نیز در این نشست گفت: اولویت پلیس فتا را که از سال ۹۰ در استان‌ها راه‌اندازی شده است، را پیشگیری اجتماعی و مقابله با جرائم سایبری عنوان کرد.

 


فیض‌الله منصوری تصریح کرد: فضای مجازی جدای از اینکه به عنوان یک تکنولوژی فرصت‌هایی دارد، با ورود گوشی‌های هوشمند و افزایش شبکه‌های مبتنی بر موبایل، متأسفانه آسیب‌های اجتماعی در بین جوانان بیشتر شده است.

 


وی گفت: سهل‌انگاری و استفاده بی‌رویه این شبکه‌ها که اهداف خاصی پشت آن قرار دارد، فکر و ذهن جوانان را متزلزل می‌کند و چون استفاده غیراصولی می‌شود، گاهی منجر به آسیب و جرائم می‌شود.


منصوری خاطرنشان کرد: مجموعه پلیس فتای نیروی انتظامی کردستان آمادگی دارد تا کلاس‌های آموزشی و فرهنگ‌سازی را برای دانشجویان دانشگاه کردستان برگزار کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار