اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛* با بررسی روش زمامداری در اسلام و روابط بین حکومت اسلامی با مردم جامعه اعم از فقیر و غنی به این نتیجه می رسیم که حکومت در اجتماع اسلامی باید مظهر عدالت اسلامی باشد و در بهره گیری از بیت المال و حفظ و حراست از آن به شدت مراقب باشد.
امیرالمومنین هنگامی که مشاهده می کند مسئولان و نزدیکانشان از بیت المال استفاده غیرقانونی می کنند، فرمود: اینان بیت المال را مانند شتر مهار بریده ای که گیاهان بهاری را بچرد خورده اند و برباد داده اند.
حال سوال اینجاست که کدام مسئول حال حاضر و نزدیکانش مورد خطاب امیرالمومنین می باشد؟
در توصیه به برخی مسئولانی که دارند سعی می کنند ماجرای فیش های نجومی را به فراموشی بسپارند و خود را اعلم تر از بقیه می دانند، باید گفت که در وهله اول بهتر است ترس از خداوند را فراموش نکنند؛ زیرا حساب رسی خداوند در قیامت دقیق تر حساب رسی مردم است و همینطور بدانید که استفاده ناروا از بیت المال مطرود است. این مطالب صرفا تئوری نیستند که بخوانیم و کنار بگذاریم؛ بلکه دستوراتی است برای کشور داری که همه کارگزاران باید بدان توجه کنند.
مسئله مهمی که مطرح است، این است که باوجود تاکید های پی در پی رهبر انقلاب مبنی بر برخورد قاطعانه با برداشت های نامشروع و عزل افرادی که مسئولیتهای مهم دارند؛ اما لیاقت سپردن مسئولیت را ندارند، هنوز برخورد قابل توجهی از مسئولان مرتبط دیده نشده و مانند گذشته سخنان رهبری از سوی مسئولان بر زمین مانده است.
و این مسئله می تواند پیامدهای مختلفی از جمله اجتماعی، اعتقادی، فرهنگی و حتی سیاسی در پی داشته باشد.
مسئولان باید نسبت به سخنان رهبر انقلاب مسئولانه برخورد کنند و حرکت انقلابی داشته باشند.
در اینجا آن مسئله ای که بسیار مهم تر از بازگشت پول ها به خزانه دولت است، برخورد جدی با نوع زندگی اشرافی مسئولان است که پیامدهای فرهنگی زیادی دارد؛البته ریشه فرهنگی هم دارد.
علیرضا رحیمی- فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.