دومین کنفرانس بینالمللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی در دانشگاه بیرجند برگزار میشود
اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید علیرضا ذوالفقاری، دبیر دومین کنفرانس بینالمللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی گفت: مهرماه امسال، دانشگاه بیرجند میزبان یکی از بزرگترین همایشهای صنعت تاسیسات کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: دومین کنفرانس بینالمللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی با حضور متخصصان کشوری و دانشگاهیان برجسته در ششم و هفتم مهر ماه سال جاری در دانشگاه بیرجند با مشارکت دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه بیرجند و انجمن علمی مهندسی حرارتی و برودتی ایران برگزار میشود.
دبیر دومین کنفرانس بینالمللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی تصریح کرد: ارائه مقالات پژوهشی و صنعتی، حضور اساتید بزرگ دانشگاههای کشوری، مدیران سازمانهای دولتی در حوزه انرژی، حضور شرکتهای بزرگ تاسیساتی در نمایشگاه جانبی کنفرانس، برگزاری کارگاههای تاسیسات و نرمافزارهای تخصصی از برنامههای مهم این کنفرانس است.
ذوالفقاری با بیان اینکه مقالات ارائه شده در کنفرانس در دو دسته پژوهشی و صنعتی دستهبندی شده است، گفت: مقالات پژوهشی مقالاتی هستند که بر اساس نتایج یک پژوهش اصیل نگارش شده و دارای دستاورد قابل توجه علمی باشند.
وی ادامه داد: مقالات صنعتی نیز به آن دسته از مقالاتی اطلاق میشود که اساس آن تجربیات صنعتگران بوده و دارای دستاورد کاربردی مناسب باشند.
دبیر دومین کنفرانس بینالمللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی افزود: طبق توافق صورت گرفته مقالات پژوهشی کنفرانس در قالب یک ویژهنامه در مجله مهندسی مکانیک مدرس به چاپ خواهد رسید.
ذوالفقاری خاطرنشان کرد: در میان مدعوین این کنفرانس نام اساتید بزرگی از جمله پروفسور محمدحسن سعیدی(استاد تمام دانشگاه صنعتی شریف)، پروفسور مهدی معرفت(استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس)، بهروز کاری(رئیس بخش انرژی، آکوستیک و نور مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی)، مجید عمیدپور(رئیس بخش انرژی و محیط زیست پژوهشگاه نیرو) و مصطفی مافی(عضو هیأت مدیره انجمن مهندسی حرارتی و برودتی ایران) به چشم میخورد.
وی اظهار داشت: همچنین یکی از اهداف دومین کنفرانس بینالمللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی، برگزاری کارگاههای آموزشی مفید برای افزایش دانش و مهارت در زمینههای مختلف مرتبط با انرژی و ساختمان است.
دبیر دومین کنفرانس بینالمللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی گفت: کارگاه آموزش نرمافزارهای مدل سازی جریان و انرژی از قبیل دیزاین بیلدر (DesignBuilder)، انرژی پلاس(Energy Plus)، ایرپک(Airpak)، اپن فوم (OpenFoam)، شبیهسازی آتشسوزی و گسترش حریق و اطفاء آن به کمک نرمافزار Pyrosim FDS، شبیهسازی انرژی در ساختمان به کمک نرمافزار GRASSHOPPER از برنامههای جانبی کنفرانس نیز است.
ذوالفقاری یادآور شد: برگزاری کارگاههای تاسیسات برای ارتقاء دانش مهندسان و پژوهشگران با حضور مدرسان برجسته نظام مهندسی کشور از دیگر برنامههای جانبی این کنفرانس است که کارگاه مدیریت و ممیزی انرژی در ساختمان و موتورخانه از جمله این کارگاهها میباشد.