کد خبر:۵۵۰۳۱۰
حسن شهریاری در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه زابل؛

مسئولان وزارت علوم و روسای دانشگاه‌ها بدانند دانشگاه محل جولان احزاب سیاسی و فتنه انگیز و آشوب طلب نیست

نماینده تشکل جامعه اسلامی دانشجویان در سخنرانی پیش از خطبه‌های امروز نماز جمعه زابل گفت: علی رغم تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر بها دادن به جوانان انقلابی در دانشگاه ها متاسفانه شاهد سنگ اندازی های برخی مسئولین در پیش پای این تشکل ها هستیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نماینده تشکل جامعه اسلامی دانشجویان در سخنرانی پیش از خطبه‌های امروز نماز جمعه زابل گفت:


عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت مردم بصیر، مومن و شهید پرور دارالولایه ی سیستان که حقیقتا در دفاع از اسلام و انقلاب از سالیان دور تا کنون، حماسه آفریدید و ما به نوبه خود مراتب تقدیر و سپاس خود را اعلام می کنیم و همچنین تسلیت عرض میکنم شهادت چهارمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام سجاد (ع) رو که بنا به روایتی امروز هست.

 

در ابتدای عرایضم لازم می دانم مراتب سپاس و تقدیر خودم را به امام جمعه محترم، حضرت حجت الاسلام والمسلمین کیخا که این مجال را به فرزندان خودشان در مجموعه جامعه اسلامی دانشجویان دادند، تقدیم بکنم.

 

همچنین اگر امروز ما در محضر شما مردم عزیز مجال ارائه دیدگاه ها و تبیین مباحث مهم روز را داریم، به واسطه نگاه مهربانانه و به پشت گرمی مقام عظمای ولایت است که هوشیاری، آگاهی و تبیین مباحث مهم جاری جامعه را از دانشجویان که قشر بیدار و آگاه جامعه هستند انتظار دارند

 

بنده حسن شهریاری هستم دانشجوی رشته ی مهندسی عمران دانشگاه ملی زابل وخدا را شاکرم که این توفیق را شامل کرد تا به عنوان نماینده جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زابل و فرزندی از فرزندان شما مردم عزیز دقایقی در خدمتتان باشم

 

تعلیم، تنبیه و امر به‌ معروف و نهی از منکر سه وظیفه‌ای است که در باب اهمیت نماز جمعه در منابع ما عنوان شده است.

 

وظیفه ی اول این است که هرجا تحریف دین صورت می‌گیرد و یک مذهب قلابی عرضه می‌شود، آنگاه امام جمعه باید در برابر این انحراف ایستادگی کند.

 

در سال‌های اخیر رهبر معظم انقلاب از مسائل فرهنگی تا اقتصادی بارها در قالب احکام مشخص به مسئولان فرمایشات سازنده‌ای بیان کردند و در مقابل، برخی مسئولان فقط «بله» می‌گویند و عمل نمی‌کنند، وظیفه دوم نماز جمعه، تنبیه غافل است، این بدان معنا است که قوه عقل عملی افراد در بخشی از جامعه و مدیران تضعیف شده است.

 

وظیفه سوم در نماز جمعه، امر به معروف و نهی از منکر است، اسلام می‌فرماید که همه چیز به ما در عرصه عمومی مربوط است و مسئول هستیم.

 

امام راحل در منشور برادری، به جریان‌های آن روز می‌فرمایند که نظریه‌های مختلف باید آزادانه عنوان شود، همه مسائل قابل بحث است؛ منتهی به درستی و هیچکس حق ندارد مانع نظر دیگری شود، اینکه کسانی در مورد موضوعی همیشه اظهار موافقت کنند طبق روایات، منافق بوده و دنبال منافع خود هستند، دسته دوم کسانی هستند که با هر موضوعی مخالفت می‌کنند، اما امر به معروف و نهی از منکر شکل هیچ‌کدام این دو نیست بلکه یک درگیری دائمی با وضع موجود بوده و از همه واجبات، مهم‌تر است.

 

در روایات آمده است که هرگز نباید موضع اعتراض را ترک کنید، حتی اگر نمی‌توانید به صورت علنی جبهه بگیرید؛ در این راستا کسانی خونسرد و آرام هستند و مسئولیت‌های مختلفی هم دارند، در حالی که امام علی (ع) می‌فرمایند من چطور آرام باشم وقتی مردم در جامعه دچار مشکلاتی هستند، آن دسته از مسئولین اگر روایات پیامبر اکرم(ص) را باور کنند که برای همه مدیران در قیامت تابوت‌هایی از آتش آماده کرده‌اند که باید پاسخگو باشند، دیگر آرام نخواهند بود.

 

حقوق کارگر و خدمتگزار به راحتی چند ماه عقب می افتد و کلا روال طبیعی شده است، اما از آن طرف یک مسئول ماهی 200 میلیون حقوق می‌گیرد، آیا مردم بچه‌های خود را فرستادند جلوی توپ و تانک که شما سرِ کار بیایید؟ آیا می دانید بر خون چه کسانی تکیه زده اید؟ مردم این کار را کردند که احکام اسلام محقق شود، هنگامی که کارگران جامعه با حداقل دستمزد در این فضای رکود و بیکاری مشغول‌اند، هنگامی که قشر نخبه و فارغ التحصیلان دانشگاهی با مدارج بالا با حداقل دستمزد در حال کار و تلاش اند. عده ای مدیر که حتی در اثبات کارامدی خود نیز عاجزند حقوق های آنچنانی می گیرند، مسئولانی که زندگی اشرافی دارند نمی توانند دم از حکومت دینی بزنند و به احکام دینی عمل کنند. با توجه به گزارش دیوان محاسبات و اعلام آمار نجومی بگیران اگر باز هم دولت و قوه قضاییه به این موضوع ورود موثر نکنند این مساله دیوار اعتماد مردم را فرو خواهد ریخت. مسئولان باید هر هفته به نماز جمعه بیایند و پاسخگوی مردم باشند نه اینکه صف اول بنشینند و دوربین‌ها آن‌ها را نشان دهند.


در حوزه ی سیستان ابتدائا در خصوص مسئله آب باید گفت که چگونه است در طی چند سال اخیر در فصل تابستان با توجه به شرایط بد آب و هوایی و قول های مسئولین آب بیشترمناطق شهری و روستایی با افت فشار و بعضا مناطق روستایی با قطع آب مواجه می شوند. از این گذشته اخیرا کلا آب این مناطق مختلف سیستان دارای کیفیت وطعم بسیار بدیست حال جای ندارد که مسولین ما به جای استئلال های مختلف در عمل کاری بکنند؟ قاعدتا دولت باید برای حل این مشکل و معضلات ناشی از آن ردیف بودجه اختصاصی قرار دهد

در حال حاضر مشکل بیکاری در سیستان از حد معضل هم فراتر رفته است در صورتی که منطقه سیستان ظرفیت و پتانسیل های بسیاری در زمینه مختلف از جمله کشاورزی مدرن، دامپروری صنعتی، انرژی های نو و میراث فرهنگی دارد.که تا این لحظه به دلیل سو مدیریت به هیچ وجه نتوانسته ایم از این ظرفیت ها بهره ی کافی ببریم . در صورتی که با یک ساز و کار درست مدیریتی و ایجاد تعاونی های مرتبط با انها و بنگاه های زود بازده اقتصادی این معضل را نتنها در سطح منطقه ای بلکه بنا به گزارش های رسمی حتی در سطح کشور می توان بر طرف نمود. حال با توجه به این همه پتانسیل اساسا اطلاق لفظ محروم به این منطقه کاملا اشتباه است بلکه سیستان مظلوم است نه محروم
برای تحقق مسئله ی توسعه ی سیستان دارا بودن زیر ساخت های مناسب بسیار پررنگ است که از مهمترین این زیر ساخت ها خطوط ارتباطی می باشند که نمونه بارز آن راه آهن چابهار – میلک است که با بهربرداری از این خط راه آهن و ایجاد منطقه آزاد سیستان می تواند گامی جهت توسعه و ترقی این منطقه برداشت. همان طور که می دانید بحث منطقه آزاد سیستان چندین سال است که مطرح شده اما تا کنون اقدامی جهت تحقق آن صورت نگرفته است .و حتی برخی از مسئولین ضرورتی برای ایجاد ان نمی بینند در حالی که با توجه به وجود منطقه آزاد چابهار و قرارداد سه جانبه بین ایران و هند و افغانستان و سایر قراردادها و پتانسیل های ارتباط گسترده تجاری با افغانستان لزوم ایجاد منطقه آزاد را بیش از پیش روشن می کند.و همچنین مناطق آزاد سیستان و چابهار می توانند مکمل یکدیگر باشند و باعث توسعه و پیشرفت کریدور جنوب شرق و استان گردند.

از آنجا که در ابتدای سال تحصیلی دانشگاه ها به سر می بریم لازم دیدم به عنوان نماینده جنبش دانشجویی دانشجویان انقلابی نکات کوتاهی را نیز در مورد دانشگاه عرض نمایم. اولا مسئولان وزارت علوم و روسای دانشگاه ها بدانند دانشگاه محل جولان احزاب سیاسی و فتنه انگیز و آشوب طلب که بعضا هیچ بویی از دین نبرده اند نیست و مسئولین به اسم آزادی نگویند فعالیت همه در دانشگاه آزاد است؟ آیا جریاناتی که سابقه در فتنه و مسموم سازی عقاید دانشجویان را دارند ورودشان به کارخانه انسان سازی کشور جایز است؟ ما با آزادی در چارچوب قانون و اسلام منافاتی نداریم اما با آزادی برای توطئه و براندازی و سم پاشی مخالفت جدی داریم . مسئولان یادشان نرود دانشگاه محل علم اندوزی و خدمت به کشور است نه پیاده نظام احزاب شدن. مسئولین فرهنگی باید بعد دینی و معنوی دانشجویان را افزایش دهند نه بستر را برای اضمحلال اندیشه دینی ایجاد کنند. ما از مسئولان وزارت علوم می خواهیم دست از سیاسی کاری بردارند و کمی هم به فکر رتبه علمی تنزل کرده کشور باشند. کمی به فکر دانشجویان بیکار تحصیلات تکمیلی باشند که در اثر نبود کار متناسب با رشته شان دچار مشکلات روحی و اعتیاد و خودکشی می شوند.
 
یک نکته دیگر هم اینکه علی رغم تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر بها دادن به جوانان انقلابی در دانشگاه ها متاسفانه شاهد سنگ اندازی های برخی مسئولین در پیش پای این تشکل ها هستیم.
 
از صبر و حوصله ای که برای شنیدن سخنان بنده به خرج دادید سپاسگزاری می کنم و مجددا از ستاد اقامه نماز جمعه حاج آقای نورا و امام جمعه محبوب شهرمان حضرت حجت الاسلام کیخا بدلیل در اختیار گذاشتن این فرصت تشکر می کنم.
 
والسلام علیکم و رحمته الله و برکاته
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار