اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی رحیمی، مدیر اکتساب فناوری های بدیع و نوظهور موسسه آموزشی و تحقیقات صنایع دفاعی با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز از جمله دانشگاه های جریان ساز و تاثیرگذار کشور بوده است، گفت: این دانشگاه در طول تاریخ کشور نقش تعیین کننده و سرنوشت سازی داشته و به همین منظور می خواهیم در حوزه های مختلف از ظرفیت های دانشگاه تبریز در توسعه همه جانبه کشور استفاده شود.
وی افزود: ما هنوز در تولید فناوری های نو در مقایسه با کشورهای توسعه یافته فاصله داریم؛ بنابراین از اساتید دانشگاه ها و محققان با توجه به نیاز روز جامعه و آینده تولید علم و دانش انتظار این است که این فاصله ها را پر کنند و از این رو با در نظر گرفتن پتانسیل های موجود، وزارت دفاع آماده توسعه همکاری مشترک با این دانشگاه است.
این مقام موسسه آموزشی و تحقیقات صنایع دفاعی در ادامه به رویکرد نوین ارتباط صنعت، دانشگاه و جامعه پرداخت.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز نیز در این نشست با معرفی اجمالی دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه تبریز با داشتن بیش از ۷۶۰ هیات علمی و با تخصص های مختلف در حوزه های علم از جمله فنی مهندسی، هوا فضا و ۲۴ هزار دانشجو، ۲۰۰ آزمایشگاه مجهز، ۲۱ دانشکده، ۱۰ مرکز تحقیقاتی، پژوهشکده و قطب علمی، همچنین بیش از ۵۰ مرکز رشد فعال از پتانسیل بالایی در زمینه همکاری با وزارت دفاع برخوردار است.
محمد مقدم واحد گفت: این دانشگاه آماده هر گونه توسعه همکاری مشترک با سایر دستگاه ها و سازمان ها بوده و در حال حاضر بیش از ۸۰ تفاهم نامه همکاری با دستگاه های مختلف امضاء کرده است، که نزدیک ۶۰ مورد از آنها در طول دو تا سه سال اخیر بوده است.
به گفته وی، این دانشگاه در حال حاضر ۱۳ تفاهم نامه همکاری با بخش های مختلف دفاعی کشور دارد که در قالب ۸۴ طرح مشترک اجرا می شود.
در این نشست جمعی از اساتید، محققان، روسای دانشکده ها و مدیران مراکز تحقیقاتی به معرفی ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه تبریز در حوزه های علوم مختلف و امکان سنجی همکاری با وزارت دفاع پرداختند.