اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمید رضا قاسم زاده، قائم مقام دانشگاه تبریز در نشست معاونین اداری و مالی ۱۳ دانشگاه بزرگ کشور ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان، با اشاره به بند الف ماده ۴۹ گفت: قانونگذار با تدوین این قانون مقرر کرده بود که تحول اساسی فرآیندهای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی صورت گیرد، ولی با این وجود در عمل شاهد هستیم که مشکلاتی هنوز موجود است.
وی در ادامه با اشاره بر اینکه این قانون دارای برخی موانع و مشکلاتی است که در صورت رفع آنها می توان به سیر تحول رشد دانشگاه ها کمک شایانی کرد، افزود: دانشگاه ها با همه این مسائل، باید از ظرفیت های قانونی موجود برای ارتقای همه جانبه خود استفاده کنند.
قائم مقام دانشگاه تبریز با اشاره به سیاست ها و موضوعات راهبردی ابلاغ شده توسط مرکز هیات های امنا و ممیزه به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، تصریح کرد: تدوین برنامه های عملیاتی توسط معاونت های آموزشی و تحصیلات تکمیلی، اداری و مالی، پژوهش و فناوری، دانشجویی و فرهنگی و اجتماعی و طرح آن در چنین نشست هایی موجب اتخاذ رویه هماهنگ و کارشناسی شده در موارد ارجاعی به کمیسیون های دائمی می شود.
معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی دانشگاه تبریز نیز در این نشست ضمن معرفی اجمالی دانشگاه تبریز گفت: این دانشگاه در سال ۱۳۲۶ بعد از دانشگاه تهران تاسیس شده و در حال حاضر ۲۱ دانشکده، چندین پژوهشکده و قطب علمی، چندین دانشکده اقماری در شهرستان ها، پردیس بین المللی، ۸۰۰ نفر هیات علمی و ... دارد.
علی حسین زاده دلیر با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۲۴ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، افزود: جذب دانشجوی خارجی از دیگر سیاست های راهبردی و کلان دانشگاه تبریز است که سعی داریم با برداشتن موانع جذب دانشجو از کشورهای منطقه تعداد دانشجویان بیشتری جذب این دانشگاه شوند.
لازم به ذکر است: ارایه گزارش کمیته تشکیل شده در یازدهمین نشست در دانشگاه فردوسی مشهد، ارایه گزارش مربوط به ساختار و تشکیلات ۱۳ دانشگاه بزرگ، بررسی نامه معاونت اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص قانون پرداخت ۲۵ درصد فوق العاده ایثارگری و ارایه گزارش مربوط به بررسی دستور العمل مدیریت سبز در دانشگاه از جمله موضوعات مورد بحث این نشست دو روزه در دانشگاه تبریز بود.
خاطرنشان می شود: این نشست دو روزه با حضور معاونین اداری و مالی دانشگاه های تبریز، تهران، شیراز، فردوسی، خواجه نصیر الدین طوسی، علامه طباطبائی، تربیت مدرس، صنعتی امیر کبیر، شهید بهشتی، علم و صنعت ایران، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف و اصفهان برگزار شد.