اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش دستاوردهای جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه امروز با حضور جهادگران این دانشگاه برگزار شد.
براساس این گزارش در ابتدای این همایش کلیپی از فعالیت اردوی جهادی گروه پرواز خاکی که مرداد 95 در شهرستان روداب از توابه استان کهکیلویه و بویر احمد انجام شده بود، پخش شد.
در این اردو 75 نفر از دانشجویان علامه حضور داشتند که به فعالیت های فرهنگی، اقتصادی، عمرانی، پزشکی و پژوهشی با محوریت آسیب های اجتماعی و خدمات رسانی به مناطق محروم پرداختند.
در این مراسم احمد عربی، مسئول اردوی جهادی دانشگاه علامه با ارائه گزارشی از فعالیت های این گروه گفت: امسال توانستیم به برکت خون شهدا و طبق منویات رهبری، اردوی دیگری را در حوزه جهادی با حضور دانشجویان جهادگر برگزار کنیم.
وی افزود: این اردو با همه فراز و نشیب ها و مشکلاتی که داشت در شهرستان روداب برگزار شد. با سختی های زیادی مواجه بودیم که مهمترین سختی آن مشکل کمبود آب بود . به سختی می توانستیم حتی آب خنک برای دانشجویان تدارک ببینیم. همین سختی ها باعث شد بفهمیم که در مناطق محروم به هموطنانمان چه می گذرد.
عربی ادامه داد: در اردوی امسال فعالیت هایی در حوزه عمرانی، پزشکی، تربیتی، فرهنگی و... انجام شد که فعالیت ها بسیار گسترده بود و نسبت به سال قبل جمعیت جهادگران دو برابر بود.
مسئول اردوی جهادی دانشگاه علامه خاطرنشان کرد: دانشجویان اهمیت و پاسداشت اردوهای جهادی را درک کرده اند و همین باعث شد که اردوهای جهادی امسال با موفقیت بیشتری برگزار شود.
وی ادامه داد: نوع پیشبرد اهداف در این حوزه باعث شد که تصمیم بگیریم به جای یک اردو، دو یا سه اردو با زمان های کمتری در طول سال برگزار کنیم که این طرح مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.
عربی با تشریح فعالیت های صورت گرفته گفت: امسال نسبت به سال گذشته گرمای هوا به شدت زیاد بود و همین باعث شد کیفیت کار کاهش یابد، اما با وجود این همه سختی دانشجویان به هیچ عنوان در کار خود کم نگذاشته اند.
مسئول اردوی جهادی دانشگاه علامه اضافه کرد: سعی می کنیم این اردوها را هر سال بهتر نسبت به سال قبل برگزار کنیم.
وی از برگزاری اردوی جهادی دانشگاه علامه در ایام عید، ابتدا و انتهای تابستان و در سه دوره خبر داد.
عربی خاطر نشان کرد: امیدواریم بتوانیم به عنوان یکی از گروه های جهادی، در سطح کشور نمونه باشیم و تجربیات خود را به دیگران منتقل کنیم.
مسئول اردوی جهادی دانشگاه علامه یادآور شد: توسط گروه جهادی پرواز خاکی بستههایی برای تامین نیازهای مالی مناطق محروم برای خیرین طراحی شده است.
وامقی: حضور دانشجویان در منطقه باعث محرومیت زدایی و نقطه عطف شده
در ادامه این مراسم علی وامقی، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان روداب گفت: شهرستان روداب از توابع استان کهکیلویه و بویر احمد هنوز در محرومیت زیادی به سر می برد . این منطقه محروم ترین نقطه استان کهکیلویه و بویر احمد است که با مرکز شهر فاصله 110 کیلومتری دارد.
وی افزود: من بعد از فعالیت سه ساله در این بخش، دچار سرخوردگی و بی انگیزگی شدم؛ که این مسائل ناشی از محرومیت زیاد مردم این منطقه است.
وامقی افزود: شاید حرکتی به صورت مقطعی انجام شود و فعالیت هایی صورت گیرد، اما نیاز به سرمایه گذاری زیاد و پیگیری مسئولین دارد و جز با مشارکت مسئولان محرومیت این منطقه حل نخواهد شد.
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان روداب ادامه داد: در واقع ما به حال خود رها شده ایم. ضعف مدیریتی در استان کهکیلویه و بویر احمد زیاد است، به طوری که در سطح وزارتخانه ها نیرویی نداریم که متاسفانه باعث شده کمتر به این استان توجه شود. با وجود این که ظرفیت های زیادی برای فعالیت های اقتصادی و تولیدی وجود دارد، اما متاسفانه هیچ زمینه اشتغالی ایجاد نشده است.
وی یادآور شد: 70 درصد مردم این استان نیاز به حمایت های دولتی دارند. خانواده هایی هستند که به نان شب محتاجند، اما مسئولان توجهی نمی کنند. روستاهایی وجود دارند که شش ماه از سال مسیر ارتباطی آنها با بخش شهری قطع می شود و این مسائل مشکلات زیادی برای آنها ایجاد می کند. 60 روستا آب آشامیدنی سالم ندارند؛ اما هیچ پیگیری هم صورت نمی گیرد.
وامقی در پایان گفت: حضور دانشجویان در این منطقه نقطه عطفی شده که باعث پیشرفت و محرومیت زدایی خواهد شد. فعالیت های زیادی توسط اردوی جهادی دانشگاه علامه صورت گرفته که باید ادامه پیدا کند.
لازم به ذکر است، در پایان این مراسم از لوگوی پرواز خاکی اردوی جهادی دانشگاه علامه رونمایی شد.
به گفته مسئول اردوهای جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی،این لوگو بعد از هفت دوره برگزاری اردوی جهادی این دانشگاه، طراحی شده و قرار است این اردو به خارج از دانشگاه نیز گسترش پیدا کند.