آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۴۸۹۴
درنشست هم‌اندیشی معاونان دانشجویی منطقه ۵ کشور اعلام شد

کمبود خوابگاه مشکل اصلی تمام دانشگاه‌های منطقه ۵/ رفع مشکلات حوزه دانشجویی اولویت نشست‌ها

دومین نشست هم‌اندیشی معاونان دانشجویی منطقه ۵ کشور با حضور مدیران و معاونین دانشجویی این منطقه در دانشگاه ایلام برگزار شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی نعمتی،  معاون دانشجویی دانشگاه ایلام، در دومین نشست هم‌اندیشی معاونان دانشجویی منطقه 5 کشور که در دانشگاه ایلام برگزار شد، گفت: حوزه دانشجویی بسیار حساس و موردت وجه بوده و انتظارات دانشجویان از این حوزه بسیار بالا بوده؛ به نحوی که صددرصد دانشجویان متقاضی خوابگاه، وام تحصیلی و وام ازدواج هستند.

 

وی بابیان اینکه در ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان از تمام توان دانشگاه استفاده می شود، خاطرنشان کرد: یکسان‌سازی ارائه خدمات و رفع مشکلات این حوزه به دانشجویان منطقه 5 هدف اصلی برگزاری این جلسات است. 

 

معاون دانشجویی دانشگاه ایلام با تأکید بر اینکه توجه به تغذیه، خوابگاه، انضباط  و موارد خاص دانشجویی بسیار مهم است که باید موردتوجه جدی باشد تصریح کرد:با برسی مشکلات داشجویان در چنین جلساتی هدف این هم‌اندیشی‌ها است که اگر در توان بود که در خود استان حل می‌شود و اگر نشد در وزارت خانه مطرح و رفع مشکل صورت می‌گیرد.

 

عثمان عزیزی، معاون دانشجویی دانشگاه کردستان و دبیر منطقه 5 کشور نیز در این نشست، بیان داشت: طبق اساس‌نامه این جلسات باید ماهیانه  وهر جلسه در یک استان در منطقه 5 شامل لرستان، کرمانشاه، ایلام کردستان برگزار می‌شود.

 

 وی مشکل اصلی حوزه دانشجویی منطقه 5 کشور را کمبود اعتبار دانست و تصریح کرد: اعتبارت هم بر اساس رتبه‌بندی اختصاص داده می‌شود و از طرفی این دانشگاه‌ها نوپا هستند و مشکل زیرساختی در آن‌ها کامل حل‌نشده است.

 

 عزیری بابیان اینکه خوابگاه دانشجویی به‌اندازه کافی نداریم و گاهی اوقات مجبور هستیم در اتاق 4 نفره، 5 نفر جا بدهیم افزود: در هیچ دانشگاهی در منطقه 5 نیست که خوابگاه مازاد وجود داشته باشد بلکه با مشکل جا مواجه هستند و تخت خالی نداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار