کد خبر:۵۵۶۲۰۹
بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در نامه‌ای خطاب به نمایندگان مجلس:

نگذارید مدیریت عرصه فرهنگی کشور به­ دست کسانی بیفتد که اهلیت این جایگاه حساس را ندارند

بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در نامه‌ای به رئیس و نمایندگان مجلس درباره رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت تاکید کردند: نگذارید که مدیریت عرصه تربیت و فرهنگ کشور به­ دست کسانی بیفتد که اهلیت این جایگاه حساس را ندارند .

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در نامه‌ای به رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت تاکید کردند: نگذارید که مدیریت عرصه تربیت و فرهنگ کشور به­ دست کسانی بیفتد که اهلیت این جایگاه حساس را ندارند.

 

در ابتدای این نامه آمده است: همانگونه که مستحضرید امروز دشمنان ملت بزرگ ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی از هر روشی به­ دنبال نفوذ در ساختارها و مراکز این نظام هستند که از این طریق بهتر بتوانند اصول و ارزش ­های انقلاب اسلامی را منحرف کند و زمینه فروپاشی آن را فراهم کنند.

 

در ادامه این نامه بیان شد: بی شک عرصه تربیت و فرهنگ حساس ­ترین و مهم‌ترین پایه‌­های هندسه فکری یک کشور هستند که در صورت غفلت از آنها و راهبری نادرست، می­‌تواند محل جولان دشمن قسم­ خورده و مصدر استحاله فرهنگ بومی شود و نقش تربیت و فرهنگ در  جمهوری اسلامی که نظامی مکتبی و داعیه اسلام ناب محمدی (ص) را دارد، ضروروتی راهبردی است و مسئولیتی الهی برای تصمیم ­سازان و تصمیم ­گیران آن رقم می‌­زند.

 

همچنین در این نامه خاطرنشان شد: اگر در این عرصه با تساهل و تسامح برخورد شود باید منتظر خسارات جبران ناپذیر آن بود که کمترین ضرر آن می­‌تواند نسل امروزی جامعه را ولنگار ­کند و هویت و ماهیت فرهنگی جامعه اسلامی را از جوهر اصیل خود دور کند و نیز با بحران هویت در نسل‌­های آینده، آنها را از فرهنگ اصیل خود بیگانه و در فرهنگ مهاجم غرب که جوهره­ایش بی­ بندوباری و لاقیدی است، مستحیل کند و این همان موضوعی است که بارها رهبر معظم انقلاب با تعبیراتی نظیر شبیخون فرهنگی، ناتوی فرهنگی، جنبش نرم افزاری، جنگ نرم و نفوذ، مردم و مسئولان را به بصیرت ­افزایی در این عرصه فرا خوانده ­اند و با نهیب پیامبرانه خود خطرات و خسارت آن را برای نسل جوان یادآور شده­‌اند.

 

بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی در نامه خود آورده است: از این­رو، درک این موضوع بر همه تصمیم­‌سازان و تصمیم­‌گیران عرصه تربیت و فرهنگ ضرورتی اجتناب­ ناپذیر است که لازمه آن درک مسئولیت مکتبی انقلاب از سوی مسئولان است که ایمان و دغدغه­‌مندی آن­ها را در این جهاد می­‌طلبد. راهبری تربیت و فرهنگ در جمهوری اسلامی امروز با توجه به شرایط زمان، ضرورتی راهبردی است و اهلیت مدیران آن را به صورت جهادی و مسئولانه و مومنانه طلب می­‌کند. اهلیتی که در نظر و عمل اثبات شده باشد و در حوادث و بزنگاه­‌های سیاسی انقلاب امتحان خود را سرافرازانه پس داده باشد. افراد بصیری که با موضع­ گیری‌­های درست و به موقع­شان اسیر فضای غبار آلود فتنه­ های زمان نشده­ اند و همواره تا پای جان مدافع اسلام و انقلاب مانده ­ا­ند.

 

در این نامه تاکید شد: از این­رو، مدیریت تربیتی و فرهنگی کشور موضوعی مربوط به یک جناح و سلیقه نیست، بلکه با ماهیت انقلاب اسلامی و آینده نظام جمهوری اسلامی گره خورده است و با این موضوع نباید جناحی و سیاسی برخورد شود و بر همه مسئولان است نقش حساس تربیت و فرهنگ را در این نظام الهی بیشتر درک کنند چرا که نشناختن این ضرورت موجب خسارت و مصداق بارز بی بصیرتی است. با این وصف نقش و جایگاه مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم آن در این برهه از زمان حیاتی است و نباید بگذارند که مدیریت عرصه تربیت و فرهنگ کشور به­ دست کسانی بیفتد که اهلیت این جایگاه حساس را ندارند و این بزنگاهی است که مجلس و نمایندگان محترم روحیه انقلابی خود را نشان دهند و ثابت کنند که به مسئولیت مکتبی خود پایبند و وفادار هستند.

 

همچنین در ادامه این نامه تصریح شد: گزینش انقلابی افراد معرفی شده از سوی دولت برای تصدی سه وزراتخانه کلیدی آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد و ورزش و جوانان انتظاری است که از نمایندگان محترم می­‌رود با رای خود گام کوچکی اما مهم در زمینه رویش و زایش فرهنگ اسلامی برای جوانان و نسل آینده فراهم کنند و با رای خود ضمن عمل به وظیفه شرعی و قانونی خود روزنه نفوذ دشمن را بر پیکر این نظام و جامعه اسلامی ایران ببندند.  بی‌شک اقدام دولت محترم در معرفی سه گزینه مردودی وزارت که در مجلس نهم نتوانسته­ اند به دلایلی کاملا آشکار اعتماد نمایندگان را کسب کنند، اقدامی ناصواب و دور از اعتدال است.

 

در این نامه بیان شد: البته مناسب نبودن سه گزینه پیشنهادی برای به ­دست گرفتن سکان هدایت سه وزارت خانه با اهمیت کشور به این دلیل نیست که این سه عزیز شایستگی خدمت به ملت و نظام در هیچ سنگری را ندارند و به خاطر اشتباهات­شان باید طرد شوند بلکه به این دلیل است که معرفی این سه شخص مصداق بارز دهن‌کجی و نادیده گرفتن خطوط قرمز فتنه از سوی دولت است. شکستن قبح فتنه و معرفی کسانی که در فتنه دخیل بوده ­اند و از مواضع سیاسی و افکار نادرست خویش تبری نمی­‌جویند، به ­عنوان وزیر پیشنهادی خود فتنه جدیدی است که با انتخاب آنان کمترین آثار آن ولنگاری فرهنگی است.

 

در بخش دیگری از این نامه آمده است: آیا واقعا در کشور ما قحط الرجال است که همواره دامنه انتخاب­‌های دولت تدبیر و امید اینقدر محدود است. آیا در کشور ما افراد خوش­فکر، معتقد و مقید به آرمان های انقلاب که انگیزه بالایی برای خدمت دارند پیدا نمی­‌شود که دولت همواره دست بر روی افراد بازنشسته، خسته و کم انگیزه­ای می­‌گذارد که سوابق مخدوشی دارند. چرا باید سکان تعلیم و تربیت و فرهنگ فرزندان و جوانان این کشور را به دست افرادی داد که امتحان خود را به خوبی پس نداده­ اند و به افرادی پیشنهاد شود که به چیزی جز تسویه حساب­های حزبی و جناحی نمی­‌اندیشند.

 

در انتهای این نامه تاکید شد: دولت به جای آنکه عرصه تربیتی و فرهنگی کشور را از سیاست­ زدگی و جناح­ نگری نجات دهد به­ دنبال سوق بیش از پیش آن در این مسیر است که این امر سم مهلکی برای زایش تربیت اسلامی و رویش فرهنگ انقلابی در بین نسل جوان است.  این­‌ها سوال­ هایی است که افکار عمومی و قشر دانشگاهی و روشن­بین جامعه از دولت دارد و بر مجلس است که برآمده از رای ملت است دولت را خطاب قرار داده و در گزینش وزرا دقت و ملاحظه لازم را داشته باشد. مجلس محترم باید در برابر این اقدامات بایستد و دولت محترم را قانع کند تا افراد شایسته و دلسوز که بصیرت بالایی دارند و قادرند تا مرزهای حقیقت را در غبار فتنه­ ها دریابند، انتخاب کنند. در غیر این صورت با عدم اعتماد مجدد به وظیفه شرعی و قانونی خود عمل نمایند و امانت­دار رأی ملت باشند.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار