کد خبر:۵۵۷۱۱۰
یک انقلابی بحرینی مطرح کرد:

اقدامات وحشیانه ارتش بحرین نسبت به مبارزان و علمای انقلابی

یک مبارز بحرینی به اقدمات وحشیانه که نیروهای سپر جزیره علیه مردم بحرین و به خصوص با خانواده‌های جوانان انقلابی و علمای این کشورانجام می‌دهند، اشاره کرد و گفت: حدود ۵۰ نیروی ارتش شبانه روز به جهت دستگیری جوانان مبارزه و علما به خانه‌های آنان هجوم می‌بردند.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
 
 
 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو ازمشهد؛ حجت الاسلام سید مهدی هادی الموسوی، یک انقلابی بحرینی در دانشگاه پیام‌نور مشهد و در جمع دانشجویان این دانشگاه با تاکید بر این که جوانان مسلمان باید خود را باور داشته باشند؛ گفت: متاسفانه ما در زمانی که به موفقیتی می‌رسیم در همانجا به بهانه‌های مختلف درنگ می‌کنیم.

 

وی با اشاره به این نکته که جوانان مسلمان قادر به ایجاد خلاقیت هستند؛ تصریح کرد: ایجاد بیداری اسلامی در بحرین نیز در راستای همین خلاقیت است.

 

این مبارزه بحرینی خلفای ال خلیفه را عقب مانده و جوانان و ملت بحرین را افرادی با فرهنگ، باهوش و با انگیزه دانست و بیان کرد: انقلاب بحرین توسط جوانان این کشور رهبری شد. مثلا یک دختر ۱۸ ساله بحرینی به همراه خواهرش به اندازه چندین موسسه حقوق بشری برای انقلاب بحرین فعالیت انجام داد.

 

وی در ادامه سخنان خود به نحوه شکل گیری حکومت آل خلیفه در بحرین اشاره و خاطرنشان کرد: این خاندان که راهزن بودند، به زور وارد کشور ما شده و با خونریزی بسیاری از زمین‌ها را از آن خود کردند؛ در حال حاضر بیش از ۹۷ درصد سواحل بحرین مایملک این خاندان می‌باشد. ما تنها  دو بار قادر به دیدن دریا هستیم، زمانی که سورا هواپیماییم و بار دو هنگامی که ازآن پیاده می‌شویم.

 

الموسوی با یادآوری این نکته آل خلیفه به منظور ایجاد حکومت در بحرین و استمرار آن ۱۰ هزار نفر را کشت و یا زندانی کرد، تصریح کرد: آل خلیفه به منظور توجیه اشغال بحرین ادعای کاذب کردند که ملت ما غیر مسلمان‌ می‌باشند و به همین جهت به این کشور آمده‌اند، در صورتی که مردم این کشور در صدر اسلام بدون جنگ وخون‌ریزی و فقط با دریافت یک نامه از جانب پیامبراسلام به این دین ایمان آوردند.

 

وی خاطرنشان کرد: تا کنون مردم کشور من در برابر حکومت آل خلیفه شش مرتبه قیام کردند که متاسفانه بدست این حکومت سرکوب شده است، آخرین قیام ما در قرن ۲۱ و در آغار بیداری اسلامی شکل گرفته است.

 

این مبارز بحرینی افزود: حکومت آل خلیفه به منظور سرکوبی این قیام 500هزار مزدور از ۶۱ کشور دنیا به بحرین آورد، با وجود این موفق به سرکوب این قیام نشده است و به ناچار از نیروهای سپر جزیره استفاده کردند.

 

وی در خصوص نیروهای سپرجزیزه توضیح داد: این نیروها از پنج ارتش کشور‌های خلیجی می‌باشند که با هم علیه ملت بحرین متحد شده‌اند.

 

الموسوی در بخش دیگر از سخنان خود به اقدمات وحشیانه که نیروهای سپر جزیره علیه مردم بحرین و به خصوص با خانواده‌های جوانان انقلابی و علمای این کشورانجام می‌دهند، اشاره کرد و گفت: حدود ۵۰ نیروی ارتش شبانه روز به جهت دستگیری جوانان مبارزه و علما به خانه‌های آنان هجوم می‌بردند؛ با هتک حرمت خانه وارد آن می‌شوند؛ چنانچه فرد مورد نظرشان در خانه باشد، جلوی چشمان خانواده‌اش او را شکنجه می‌دهند.

 

وی همچنین در خصوص چگونگی دستگیری خود توسط ارتش بحرین و شکنجه خانواده‌اش توسط آنان خاطرنشان کرد: زمانی که نیروهای ارتش شب هنگام به خانه ما جهت دستگیری من هجوم بردند، من در آنجا نبودم، آنان شوهر عمه ام که در پشت بام خواب بود، را از طبقه دوم به پایین انداختند، او تاکنون چندین مرتبه جراحی انجام داده که متاسفانه هنوز هم بهبودی کامل را بدست نیاورده و علاوه بر این شوهر عمه‌ام را به مدت پنج سال زندانی کردند. نیروهای ارتش ۴۰ خانه را جستجو کردند تا به من رسیدند.

 

الموسوی با بیان این که نیروهای ارتش به منظور دستگیری جوانان و علمای بحرین ۴۰ درصد خانه‌های مردم را هتک حرمت کرده‌اند، خاطرنشان کرد: ارتش به خانه‌های افراد تحت تعقیب ۳۰ تا ۴۰ بار هتک حرمت کرده‌اند.

 

این مبارزه بحرینی گفت: نیروهای آل خلیفه بعد از دستیگری، مرا مورد شکنجه‌های مختلفی قراردادند، آنان به مدت شش شبانه روز من را ایستاده روی دو پا نگه داشته و اجازه یک دقیقه نشستن را نمی‌دادند؛ اما بدتر از این شکنجه‌ها اهانت و فحاشی بود که به ائمه و معصومین(ع) وبه ویژه حضرت حجت علیه السلام انجام می‌دادند.

 

الموسوی متذکرشد: بعد از چندین روزشکنجه مرا به وزارت کشور تحویل دادند، به مدت پنج روز چشم‌ها و دستانم بسته بود. طوری که بعد از باز شدن چشم بند، تا چندین دقیقه قادر به خوب دیدن جایی نبودم.

 

وی تاکید کرد: در آن مدت دستیگری‌ام متوجه شدم که ۱۴نفر از نژاد و ملیت‌های مختلف مرا مورد شکنجه قرار دادند، حتی پرستارهایی که در آنجا بودند، مقدار تحمل زندانیان در برابر شکنجه‌ها را مورد سنجش قرار می دادند و به مامورین گزارش می‌دادند. زمانی که از شدت شکنجه بی‌هوش شدم، بعد از چند ساعتی که به هوش آمدم، متوجه شدم که پرستای که روی سرم است، به مامورین می‌گوید که او هنوز هم جای شکنجه کردن را دارد.

 

این مبارزه بحرین درپایان سخنان خود خاطرنشان کرد:  وزیر استغفارات ارتش در زندان به من گفت ما آزادیتان را گرفتیم، زندانی و شکنجه کردیم، قصد داریم، که نام علی(ع) را از منارها به پایین بکشیم و نام شیعه و عاشورا را نیز از ذهن‌ها پاک کنیم.

 

الموسوی یادآورشد: من در پاسخ به او گفتم، درست که آزادیمان را گرفتید، زندانی و شکنجه مان کردید؛ اما بدانید که هیچگاه نخواهید توانست، امام علی(ع)، عاشورا و امام حسین(ع) را از ما بگیرید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار