اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو، انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد همایشی با موضوع «اعتماد به امریکا آری یا خیر» به همراه مناظره دانشجویی و ارتباط با تحلیلگران بین المللی به وسیله ویدیو کنفرانس در سالن امفی تئاتر مرکزی برگزار کرد.
در ابتدای این برنامه بعد از خواندن قران کریم و نیز سرود ملی، منصوریار، مخترع برتر دنیا گفت: کشور ایران بسته به تمدنی که دارد مهد علم و فرهنگ است و بحث علمی ایران یک موضوع کاملا اجتماعی است؛ زیرا هیچ جای دنیا، خانواده تاکید روی علم آموزی و دانش فرزندان خود به مانند ایران ندارد و نیز کشور ایران جایگاه علمی بالایی در دنیا دارد و هم جنین بیشترین تعداد مهندسین را دارا است.
وی همچین خاطر نشان کرد: دانشجویان از تاریخ و تمدن علمی خود اطلاع کافی ندارند؛ چرا که دین اسلام توانایی بالا دارد و این موضوع را غربیان هم می دانند. به عنوان مثال اقای ریچارد نیکسون اعلام می کند که تمام خلاء هایی که به وجود آمده دین اسلام می تواند این خلع ها را پر کند.
این مخترع ادامه داد: کشور ایران بعد از انقلاب اسلامی از نظر علمی روند رو به رشدی داشته است؛ اما متاسفانه این روند در دو سه سال اخیرعقب افتاده است و غرب برای متوقف کردن کشور ایران تلاش زیادی کرده است که اولین اقدام انها ترور دانشمندان کشور عزیزمان بود که در چند سال اخیر آن را دیدیم دومین اقدامشان برنامه ریزی برای فرار مغزها از کشورمان بوده است.
منصوریار همچنین در ادامه سخنان خود به این بحث اشاره کرد که اقای پنتاگون در یک مقاله اعلام می کند که ابرقدرت هزاره سوم دنیا، ایران یا چین است. حال این سخن پیش می آید که چرا ایران از نظر اینان مهم است؟
وی با اشاره به سخنان رهبر انقلاب رهبر انقلاب مبنی بر اینکه که بچه های ایران زمین، بن بست شکن هستند و هیچ چیزی جلوی آنان را نمیگیرد، گفت: اما نظر من تنها مانع فرزندان ایران زمین جسارت نداشتن است، اعتماد به خود نداستن است و این بخاطر فرهنگ اشتباهی است که ما از اساتید کشور گرفته ایم.
این مخترع با اشاره به بحث اقتصاد دانش بنیاد بود و اینکه بعضی شرکت هایی که در سطح ایران به وجود آمده از طرف غربیان با چه هدفی است، گفت:
1. هدف آنها یکی جذب نخبه ها و ایده های این نخبگان است که این ایده ها در غرب پیاده می شود.
2. شناخت و تعریف علم از طریق آمریکا است.
3. آمریکا از طریق فرستادن جاسوس در شرکت های دانش بنیان، سعی در متوق کردن ایران در زمینه ی علم و فناوری است.
وی گفت: ما برای اینکه کشورمان پیشرفت کند باید کارهایی را که انجام می دهیم، صنعتی کنیم و خودمان شروع به کار کنیم و دست به کار شویم.
در بخش بعدی این مناظره مهرابی، مدیر مجموعه بین المللی sp و نیز عضو کنفرانس بین المللی بررسی و تحلی اقدامات غرب، ایراد سخن پرداخت.
وی بعد از معرفی خود به این نکات متذکر شد که زمانی که حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر عزیزمان می گویند ما می توانیم پس حتما می توانیم و خودمان باید بخواهیم که پیشرفت کنیم و این بستگی به خودما دارد.
مهرابی با بیان اینکه امروزه استکبار طوری برای متوقف کردن ما عمل می کند که خود ما می خواهیم، گفت: وظیفه ما این است که انقلاب را در دنیا معرفی کنیم و شکر خدا ما در منطقه، خوب عمل کرده ایم و مطرح شده ایم؛ اما باید فرا منطقه ای عمل کنیم و انقلاب ایران این توانایی را داد؛ چرا که جنگ هشت ساله دفاع مقدس که عامل اصلی آن غربیان بوده اند، این را به ما ثابت کرد که این جنگ برای جلوگیری از انتشار انقلاب در دنیا بود و همین گونه هم شد.
وی افزود: ما چند سال هم در جنگ و هم بعد از جنگ از همه لحاظ عقب افتادیم؛ اما در بعد از آن ما بصورت قابل توجهی پیشرفت کردیم. نمونه بارز آن نفوذ در منطقه است که هیچ کشوری، این توانایی را نداشت؛ اما برای ما این کار آسان تر از سایر کشورها بود.
مهرابی گفت: مشکل ما این است که نتوانسته ایم بحث مهدویت و نیز بحث امام حسین علیه السلام که کشتی نجات بشریت است را در دنیا مطرح کنیم.
در بخش بعدی مناظره، زرنگار و جناب آقای زردان، موافق و مخالف رابطه با آمریکا سخنرانی خود را ارائه کردند.
این مناظره در 30 دقیق بامداد پایان یافت و رکورد برگزاری طولانی ترین برنامه دانشگاه را به نام انجمن اسلامی دانشجویان ثبت کرد.