اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
رضا علیزاده، دبیر شورای تبیبن بسیج دانشجویی دانشگاههای شهرستان فسا در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، بیان داشت: وقتی به تاریخ تسخیر لانه جاسوسی و احوالات افرادی که 13 آبان ماه 1358 در تسخیر حضور داشتند. توجه می کنیم. ملاحظه می شود که شرح حال های مختلفی وجود دارد. عده ای از دانشجویان پیرو خط امام به شهادت رسیدند.
وی افزود: عده ای در پست های مختلف مدیریتی و غیره کشور مشغول به کار شدند؛ اما وقتی مواضع این افراد درباره تسخیر را جویا می شویم، عده ای هنوز بر مواضع انقلابی خود درباره این کار عظیم استوار هستند.
دبیر شورای تبیبن بسیج دانشجویی دانشگاههای شهرستان فسا تصریح کرد: متاسفانه تعدادی نیز وجود دارند که این روزها با بر تن داشتن ردای حزبی سیاسی خاص در کشور گویی از کرده خویش پشیمان شده اند و هر از گاهی حرف های ضد و نقیضی می زنند. از جمله «اگر منافع کشورم حکم کند حاضرم بابت گروگان گیری عذر خواهی کنم.» یا اینکه کسی دیگر چنین می گوید «آتش زدن پرچم آمریکا در 13 آبان نوعی تندروی است» و حرف های این چنینی دیگر.
علیزاده ادامه داد: و الان معتقدند باید جلوی پای آمریکا فرش قرمز پهن کرد و با این جنایتکار ارتباط برقرار کرد؛ اما ریشه یابی این جور چرخش فکری را می توان این طور ذکر کرد.
وی گفت: انسان موجودی تحول پذیر است. ممکن است روزی روی مسیر صحیح در حال حرکت باشد، یک دفعه از این مسیر منحرف شود. همان طور که در صدر اسلام نیز افرادی بودند که همراه پیامبر اکرم (ص) در جنگ علیه باطل حضور داشتند؛ اما بعد از رحلت پیامبر تغییر رویه دادند.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: همچنین در تاریخ انقلاب اسلامی نیز چنین افرادی را در خود دیده است؛ اما این تحول پذیری انسان دلایلی مختلفی دارد که تحول پذیری و پشیمانی تعدادی از دانشجویانی که در تسخیر حضور داشتند بعد از گذشت چند سال از آن قضیه به عقیده بنده این گونه می توان گفت.
علیزاده گفت: آن دانشجویی که در آبان 58 از دیوار سفارت آمریکا بالا رفت و این مرکز نفوذ و جاسوسی را گرفت. تعریفش از آمریکا به عنوان یک دشمن بود که دارد علیه خودمان در کشور خودمان دشمنی می کند؛ اما بعد از چند سال به دلیل عافیت طلبی، ژست روشنفکر بودن گرفتن، آمریکا را دشمن نمی داند نگوییم دوست آن را به عنوان یک رقیب یا حریف می داند و خیالات خود می پندارد که می شود با آمریکا کنار آمد.
وی خاطرنشان کرد: به همین دلیل از کاری حضرت امام آن را انقلاب دوم نامید ابراز پشیمانی می کند و دلیل دیگر این ابراز پشیمانی ها را نبود مبانی انقلابی و درگیر احساسات بودن می توان بیان کرد که نبود مبانی انقلابی باعث می شود دست دوستی به سمت آمریکا دراز شود.