آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۹۹۰۷
محمدیان:

عده‌ای می‌خواهند بعد سیاسی قیام عاشورا را کمرنگ کنند/ برخی مؤمنان سیاسی بودن را برخلاف تقوا تلقی می‌کنند!

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: عده‌ای دوست دارند دین خدا را یک «دین غیرسیاسی» معرفی کنند؛ خطری که امروز در مورد عاشورا وجود دارد، غیرِسیاسی کردن عاشوراست.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در جمع دانشجویان خارجی در حال تحصیل در دانشگاه‌های ایران گفت: عده‌ای دوست دارند دین خدا را یک «دین غیرسیاسی» معرفی کنند، خطری که امروز در مورد عاشورا وجود دارد، غیرِسیاسی کردن عاشوراست، امروز با این خطر مواجهیم که در میان عوامل قیام امام حسین(ع)، آن بُعد سیاسی‌ این قیام در حال کم رنگ شدن است.

 

وی ادامه داد: امروز جامعۀ اسلامی و امت اسلامی، نیاز به بازیابی مجدد هویت خودش دارد، امروز امت اسلامی در آستانۀ یک تحول بزرگ، در تمدن جهانی و به دنبال احیای تمدن بزرگ اسلامی است، تمدن اسلامی هم بدون هویتِ صحیح و قابل افتخار، اتفاق نمی‌افتد؛ برای بازیابی این هویت، یکی از شاخص‌های مهم، بازگشت به آن حرکت عظیمی است که به عنوان نهضت امام حسین(ع) یا به عنوان عاشورا و کربلا در فرهنگ ما وجود دارد.

 

محمدیان اظهار داشت: از نظر امام حسین(ع) بزرگترین مشکل آن روز، مشکل حاکمیت جامعۀ اسلامی بود. اساسی‌ترین موضوع، این است که چه کسی بناست جامعۀ اسلامی را مدیریت کند؟ چه کسی بناست حاکمِ جامعۀ اسلامی باشد؟

 

وی گفت: از نگاه امام حسین(ع) علت‌العلل و ریشۀ همۀ مفاسد و ظلم‌ها، به بحث حاکمیت در جامعۀ اسلامی برمی‌گردد. این جزء بنیادی‌ترین مسائل اجتماعی است، اما کمتر به این موضوع پرداخته شده است. یک نگاه غیرسیاسی به دین، موجب شده که برخی انحرافات اساسی در دین پدید بیاید.

 

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها عنوان کرد: متاسفانه این تفکر «فاصله‌گرفتنِ اهل دین از مسائل سیاسی» در بخش‌هایی از جامعۀ اسلامی، نهادینه شده و به قدری ترویج پیدا کرده که جمعی از مؤمنان ما، سیاسی بودن را برخلاف تقوا تلقی می‌کنند!

 

وی افزود: عده‌ای عاشورا را به‌گونه‌ای معرفی می‌کنند که فقط جنبه‌های عاطفی عاشورا و ارتباط قلبی ما با امام حسین(ع) و بخشیده شدن گناهان و برقراری عشق و رابطۀ محبتی بین ما و امام حسین(ع) مطرح باشد، اما اینکه «اصلاً امام حسین(ع) برای چه قیام کرده بود؟» کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار